• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

wayerx

OldSchool
  • Posts

    323
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wayerx

  1. Da tas paintball vispār ir miskaste. Tur vajadzētu veikt nelielus labojumus: 1)nomainīt to mappingu uz kaut ko interesantāku 2)ielikt vairākus ieročus, tā lai var izvēlēties 3)noņemt to laiku un sirsniņas, kuras ir jāvāc
  2. Neredzu tur nekādu pārkāpumu, jo es vairākas reizes prasīju, lai abi uzrāda personu apliecinošu dokumentu, pēc kā saņēmu noraidošu atbildi pretjautājuma veidā, līdz ar to tā ir nepakļaušanās.
  3. Paceļu, lai kāds beidzot sāk risināt šo problēmu
  4. Man arī ir tieši tāda pati problēma Bija šitāds skins - http://prntscr.com/j16xca Un tagad rādās bomža - http://prntscr.com/j16xjr
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Taylor_Elgrando 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diablo_Escobar ; David_Escobar 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : abi divi hako 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. Ā, tad sanāk, ka pa mani pavisam nejauši trāpija tik daudz lodes, ka nonāca gan armors gan hp? Un ja tu saki, ka dzināties pakaļ likumpārkāpējiem, tad viņš bija rekur http://prntscr.com/iznoac , kā jūs variet sajaukt kvadrociklu un mehāniķa mašīnu? Pietam, ka es vēl esmu armijnieka formā.
  7. Tāds, ka tev aiz muguras puiši šaudās no mašīnas logiem, un tu kā policists neko nedari, es vispār neitrāls cilvēks braucu garām un mani sāk šaut.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Taylor_Elgrando 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rickie_Matthews ; Kurt_Van_Redwood ; Alex_Gerkhan ; Owen_Vendetta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Visiem 3 omegiešiem DB un līdzdalība, Owenam CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Mainu 15 miljonus IG pret normāliem cs:go skiniem, rakstiet PM!

  10. varbūt kāds mani atcerēsies http://prntscr.com/douwzz

    1. Basko(Frīks juniors)
    2. - TrevorMkvl

      - TrevorMkvl

      aa jaa, tas petnjs, kurs man nozaga 1m un nomainija niku

    3. Hєяηαηɗєz ☭☪
  11. LMT 4G nets pašauj vaļā ātrumu http://prntscr.com/bk5n99

    1. Show previous comments  1 more
    2. Rafiks the Dievs

      Rafiks the Dievs

      pisdeece. jumscir ātrs nets, man ir knapi 1 mb ja izslēdzu visus tv.

    3. Kruos
    4. -Nico Hennessyz

      -Nico Hennessyz

      man ir latelekom blja , bet ladejas 10 mb/s

       

  12. Jūs bļa divi atsaldeņi nezinat to, ka samp 0.3.7 versijai jau sen ir izlabots tas ,ka ja tu iešauj tad nenoiet HP. Samp 0.3.7 ir tā, ja tu trāpi pa cilvēku viņam neatkarīgi no pinga noiet HP. Un ja tu Joe_Sawyer saki, ka tev lagoja nets, tad tas nav iespējams, ka tev divas reizes iešauj un tev noiet HP un nākamo nenoiet, ja tev pings būtu virs 300 tad tikai tev nenorautos HP, jo tu citiem vienkārši teleportētos nevis normāli staigātu.
  13. Nopērkat kāds man unbanu, došu pretī 20 mil. Rakstat PM.

  14. Bišķi pacentos http://prntscr.com/8vtngg

    1. Show previous comments  6 more
    2. WILLIAMZS

      WILLIAMZS

      :DDDD, varētu Tev paprasīt kādu darbiņu

    3. wayerx

      wayerx

      vaine, es pats brīnos, samps laikam attīsta smadzenes uz 100% darbību.

    4. -Mārtiņš

      -Mārtiņš

      ;ddd cool inspect elemet / parbaudit elementu.

  15. Pat 2 admini saka, ka tie nav haki. Ja man būs unbans, tad arī unjail jādod, jo mani ielika uz 16800 ar iemeslu s0beit.
  16. Nu, kāds augstāk stāvošs admins izskatīs?
×
×
  • Create New...