• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Rosa

Lietotājs+
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rosa

  1. Makarõn pa flotski ahuenna

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nicolo_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe Capone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spawnā mazliet paerpoju. Večuks aizsvīlās par to, ka mazliet izņirgājos par viņu. Nošaut spawnā nevarēja mani tāpēc šamējais izdomājis bij notriekt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Apsūdzētā. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/7eggftfk
  3. Pārdodu STEAM acc. Rust,CS:Go spēles. Rakstam privāti kuram interesē/

  4. Believe none of what you hear and only half of what you see.

  5. Atbildu Jack Amaro vietā, viņs sakot, ka neko nedaruja vnk uzrādijās, ka pieder tavs sandkings nepa ķeksi.
  6. 1. Tavs niks serverī: Ethan Snow 2. Admina niks serverī: Jamal McCoy 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/3kl78p9454u0g4kkjt5d.png 4. Apraksts par situāciju. Logojos ieksa tas panem kik reason : 34 ? Dafaq ?
  7. Weed in my mind !

  8. Muti vajag turet aiz zobiem. Pats man kasijies pirmstam. Atradu tevi un ari izdariju savu darbinu. Taka pats vien esi vainigs.
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Miller 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Armands Gulbis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NJ 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Miller 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ethan Lacis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Pa VZ gvel kkadu geju huinju. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vna. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Voles Damingo 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Jail weps,par jo ja nemaldos bano uz 1 . 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina,jail saka ardities. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kyle Madman 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insults jail,tur vajadzetu 1 dienu banu. Besi tie kas izrunajas. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. TrapMusic made my day !

  14. Atvainojiet pazuda SS ! -TC- Pls newarnojiet ! ;)
  15. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ryan Diamond 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nonrp zvaigznites,un peectam caur /sms OOC insult ! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Nu nejau manas. Visu laiku atpazist pec kka,pasi vispar nesmu radijis vinam. Primstam jau uzlika man zvaigsnites pazeloju vinu soreiz ne. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  16. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Peter Curtis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braukajos,sis sak sauts,atri iesledzu fraps un nofilmeju.Acimredzot vins gribeja iespamot musu terru. Lai netrauceju velejas no manim atbrivoties. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.youtube.com/watch?v=8gaUtvMu-cE&feature=youtu.be
  17. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ricards Smith 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: spelejas ar ieroci Jail ! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina,ne jaunu manas. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  18. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maris James 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Ar ieroci jail spelejas. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina,ne jau es spelejos ar ieroci. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  19. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Martins Avotins 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Atbrauca un saka apsaukats Tuning un FBi darbinieku. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  20. Aceros draugam bija problemas ar sito. Mes samainijamies ar majam es pameginaju tas pats. Maja vainiga.
  21. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ethan Amaro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Michael DeSanta 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina,lamajas uz kadu no speletajiem. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...