• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Antifreez

Lietotājs+
  • Posts

    500
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Antifreez last won the day on January 9 2019

Antifreez had the most liked content!

About Antifreez

  • Birthday 05/05/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    antifreezs

Recent Profile Visitors

9,505 profile views

Antifreez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

103

Reputation

  1. I guess sūdzība nav par mani, man nav niks ne tāds kā topika nosaukumā, ne arī tāds, kā pašā topikā. Posti kurus esmu downvotojis man nepatīk, tādēļ uz tiem reactoju tā. 2 No downvotiem biedram sniedzu vakar, tā bija cita diena, es nedrīkstu downvotot, ja man arī nākamajā dienā personas posti nepatīk ? Palasi savus postus un apdomā, kas ar viņiem varētu būt wrong, vai varbūt ar tevi pašu kautkas nav. Secini, kādēļ tavi posti un topiki pelna downvotus un varbūt problēmu atradīsi pats sevī, nevis citos.
  2. Labi, pieņemsim neko nepierādīji, bet pieņemsim. Tagad pamēģini pierādīt, ka mani pieņemsim, ka neizkikoja. Tev ir jābūt adminam lai redzētu faktu, ka spēlētājs ir izgājis, vai ticis kikots.
  3. Čalīt, tu nevari noskrīnot brīdi, kad spēlētājs pamet spēli ja vien tu neesi admins, un tev čatā pierādās šis info.
  4. To tu vari jautāt sev... Tas bija teksts ko man pateici būdams ments pēc manas valodas barjeras paziņojuma. Acīmredzami tev šī valoda sveša nebija, nezinu kādēļ šādi rīkojies. Nav human abuse? Par logoff, kā tu vari faking pierādīt, ka mani kāds no stacijas carDMeriem cuffotu kautkur nebija aizstūmis, un tu vienkārši pagriezi skatu, lai mani neredzētu? Lai pierādītu logoff ir vajadzīgs video kurā cilvēks izzūd no spēles, ar screenu nevar pierādīt logoff vecīt.
  5. cyka idi nahui dalboeb - ļoti adekvāta atbilde no menta, kad mirstīgais pasaka, ka nesaprot ko saka ments. Es atbildu tieši tādā pašā stilā, kādā tu man pirmais uzrakstīji. Policists drīkst šādi runāt, bet kad mirstīgais pasaka kautko diezgan identisku- par to ir cietumsods? Dzīvē nedod cietumsodu, ja nolamājās, vai ja atbild mentam lietojot leksiku, kuru viņš pats ir uzsācis. Par logoff runājot - izleca youtube paziņojums un izmeta uz desktopa, gāju atpakaļ un tu biji sācis braukt, mani izkikoja. Labi vien ir, ka izkikoja, atsēdēju jau 40 min iepriekš par mg zvaigznēm no tevis un drive by nošaušanu bez iemesla, kautgan ķēri draugu, un man sakara nebija.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : David Baker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddy Leenan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stacijā pieeju pie policijas auto, tajā sēž policists kuru uzrunāju. Nesapratu, ko saka policists, pēc tam ļoti rupji policists nolamā mani manas valodas lamu vārdos un bez iemesla uzliek rokudzelžus. Sēžot mašīnā... 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://bildites.lv/a/pq8ybu2g#9d9vauzr
  7. Kads sakars tam ss? Ja, pardevu acc, un, un ble? Man jau da pox, lai dara ko grib, mans profils vairs tas nav nekada zinjaa, bet nu ari padomajiet, kapec gan tas butu aizliegts, pardot savus acc? Piemeram paskataties uz visaam, VISAAM speeleem, visi prof tiek paardoti, tikai te ktkadi ipashie kur tas ir aizliegts un par to bano, un zinat kapec bano? Jo par unbanu auģiks nopelna naudinju, un jo vairak ban, jo vairak naudinjas, tapec ari visas iespejamas vietas liek pa 365 par visu. Bet nja, darat ko gribat, atdzistu, profils tiesham tika pardots, bet vai nav poh kas ar vinju spele? visus spelju acc pardod, taja skaita steam, pat samp citos serveros, ari uz daudzam telefona spelem tie tiek pardoti, bet kaads sliktums jums no taa? jums da raznjicas nav gar to. Ai labi, banojat taks un tc, ko te vel lieki grabinat klaviaturu, bet nja, starpcitu cya! samp sucks, pirms laika to sapratu, ta ir ljoti lielas dzives daljas izniekoshana, ta sabende jusu smadzenes, jus paliekat atkarigi un to tik vien gribat ka pie pc pasedet, es pat varu uzminet cik no jums ir sekmigi skolaa sheit. lab dvj, paldies tiem vismaz kas bija normali kad es vel speleju, un normali speleja kopa ar mani! sergej, tu gan man visvairak nepatic, taylors ta vismaz nav tads lohs, bet tu, tu vnk esi LIELS lohs, nax vispar tu te spele
  8. Nav slikti, laikam 3 dienas neapskatīts. :D http://prntscr.com/5ae11n

  9. http://prntscr.com/57r3hh - Wtf? kas notiek? Tas ir pa īstam Vitja?
    1. Hitman

      Hitman

      jā evanu pieķēra jau pirmajā stundā :D

  10. Nav tā kā bik pa ilgu tas PC sapisies Raita? N-Today neaktīvs jau labu laiku, varbūt laiks atteikties, lai noņem caur DB?

    1. REKUR KUR LAKIJS

      REKUR KUR LAKIJS

      Kāds grib pieteikties uz N-Today... :D

    2. Antifreez

      Antifreez

      Gold, tu esi lol :DDDDDDDDDDDDD

       

      Laimon, ko tu muldi, ne takš, man pat galvā tādas domas nav :$

  11. Tā pirmā māja, kura tagad pieder enšteinam visos laikos ir bugojusies, viņa bugojās arī pirms kkadiem gadiem kad viņa bija kautkādam Andrew laikam. Tas jau vienmēr tā ir bijis, parasti tas čekpoints spawnā parādījās un tad visi tur uzkāpa un teleportējās mājā
  12. Čali, noteikums 12. Aizliegtas jebkāda veida OOC krāpšanas.Lūdzu newarnojat, vnk pateicu ka nav gan tā kā saka viņš. Der tādi viģiki, kur nav arī RP līguma.
×
×
  • Create New...