• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

stopwatchingporn

OldSchool
  • Posts

    2,344
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    48

Posts posted by stopwatchingporn

  1. Mans niks: Paul Howard

    Admina niks: Ray (uzvardu nezinu, sorr)

    Ko izdarija?: Bano par OOC Insultu. Kur tur pakalja pa kreisi insults? Nekur ble. Es so par geju nosaucu? Par to tris dienas? Tad *** tam daunim neiedeva banu, ka preti par geju nosauca? Samaksaja tev, rej? 

    SS: http://prntscr.com/agahj7 

    Ziepiti jau atmazgas, ir ielidis tik dzili dirsa, ka paris dienas visi forumi pieejami un ar dagnes vai dove ziepem jau ticis lidz hz kuram acc lvl. Rej, ar ziepitem vareji drizak RP macities, nevis par acc iet, tapataas parastakais csnjiks esi, tas viss.

  2. 1. Tavs Niks Forumā: Bērziņš


    2. Apsūdzētā Niks Forumā: Kastu


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju: Atvaino, Kastu, neesmu žurka, bet šoreiz nosūdzēšu. Noriebies man, ka viņš faktiski visiem aizdirš updeitus. Tu kaut ko uzraksti, viņš piespamo visu pilnu. Uzliekat tā saucamo ''read-only'' uz mēnesi, nopietni.


    4. Pierādījumi: http://prntscr.com/a9h7f3


    http://prntscr.com/a9h7nu


    http://prntscr.com/a9h7sj


    http://prntscr.com/a9h7xm


    http://prntscr.com/a9h85o


    http://prntscr.com/a9h8ce


    http://prntscr.com/a9h8mg


    Ir vēl ļoti daudz, bet slinkums te visu likt.


    • Upvote 1
  3. DA BĻE SĪKIE NONRPERI. *** JŪS PIEKASATIES NORMĀLIEM CILVĒKIEM? PIE DIRSAS TAS WP, MAN ZAJOBS IR LASĪT ŠITO BUĻĻA MĒSLU. NU HUĻI TU PIEPISIES PIE VIŅA EKSĀMENIEM? PIEPISIES MAN, DAVAJ, ES TAK LĪDZ ČETRIEM PIE PC, SEŠOS CEĻOS, LAI IETU UZ SKOLAS BUSU, STUNDĀS GUĻU, STRĪDOS AR UČENĒM UN PĒC STUNDĀM VISS UZ RIŅĶI IET. TEV KĀDA PIEDRĀZTA DAĻA, KO CILVĒKS DARA? LOH, JA TU NEUZLIEC AR RP TO SIKSNU, ZNAČIT VIŅAS NAV. TEV BĻE LOĢIKAS EKSĀMENS JĀNOLIEK, TAD CITUS SODI. Kā tupaks teica - tikai dievs mani drīkst sodīt, spriest par mani. Lab, pajāt par to wp, vienkārši centos ieskaidrot bērnam patiesību. 

    • Upvote 3
  4. 1. Tavs niks spēlē : Tavs Sencis Toms Luciano

    2. Administrātora niks spēlē : Auģiks

    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Es neko nepārkāpu.

    4. Apraksts par situāciju :Vopšim maucu /gov. Tas, ka nelegālās nedrīkst /gov ir debīli. Kā var zināt? Varbūt es esmu ostas šefs, kā /gov minēju, nevienam tas nav skaidrs/zināms. Es izsludināju pieņemšanu ostas sastāvā. Apkopēji, apsargi, šoferi utt. Kova, protams, neprot rp. Jā, tas, ka viņš to rp nekad nav pratis ir skaidrs visiem, bet tu lai tik zemu nolaistos... Labi, labi. Vienkārši balsties uz realitāti, Kova, uj, Audio. Atvainojos par vārdu Kova. Auģik, tu pats padomā: kā tu varēji to zināt? Labi, tu esi acc, bet no RL viedokļa? Tu to zinātu? Mg, vecozēn. Tu, būdams admins, piedodiet par vārdu admins, nevienu negribēju aizvainot, adminē stulbāk, kā to darīja Andrejs, Rikijs un visi tie tur 12 gadnieki. Būsim taču reāli. Es, būdams ostas šefs, caur /gov vienkārši izsludinu pieņemšanu, toties tu man noņem līderi. Par ko? Es taču nerakstīju ''AM MEKLE BIEDRUS'', kā to dara daudzi, daudzi lowaki. Tu labāk paspeco staciju, tur dm ir 5 kvadrātā uz cilvēku, nevis man smadzenes čakarē. Labi, nogāzies no koka, sasiti galvu, nu neej, neadminē. Ja tu neproti rp, tad vienkārši pārdod serveri, nevis taisi te drāmu. Savos 20 cik tur gados tu pats neapjēdz dzīves jēgu. Tu tikai balsties uz sraniem adminu pieņemtiem noteikumiem. Tu domā: ja jau admins, značit rp pratīs. Nehuja! Te no adminiem vairs retais ko tādu prot. Tie, kas sastādīja to huiņu arī ne pārāk prata. Es jau nesaku, ka esmu rp meistars, bet nū.... Aj, nav ko lieki dirst, tu tak īpašnieks. Ienāksi, kaut ko pa latgaliski uzrakstīsi, un aizklapēsi visu ciet, jo tu taču esi kova, oj, piedod, - audio. Rēķinies ar to, ka rp tāpat tev nebūs. Sākumā tiec galā ar nonrp, tad tiec galā ar rp.

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  5.  

    ivm50xps4n6m2xljr4.png

     

    820898_m.png

     

    [sAMP.LV] Sūdzības par serveri

     

     

    Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība]

     

    1. Apraksts par problēmu : Tātad man rādās uz mašīnas paint jobs visulaiku kautvai man nau vipa es gribu atbrīvoties no viņa jo man viņš nepatīk lūdzu palīdziet

    3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/8ro9lv  

    http://prntscr.com/8roa7z

     

    Tu vienkārši neproti rakstīt nav, tāpēc tāds bugs ir. Vopšim, no PJ nevar atbrīvoties. No PJ var atbrīvoties, ja panāk mašīnas tūninga rr, respektīvi, viss tūnings nozūd/pazūd un parādas tikai krāsa ar diskiem. To var dabūt gatavu visu laiku relogojoties, vismaz man tā bija.

  6. Sāc raudāt. Kur ir rakstīs, ka man būtu aizliegts tev spiest dislaikus? Vecīt, iedziļinies vārdā dislike - nepatīk. Man tie tavi pretīgie posti nepatika, tāpēc spiežu dislike. Es esmu brīvs cilvēks brīvā valstī, un tu mani neregulēsi - spiest/nespiest like/dislike. Tā ir mana izvēle kam spiežu un kāpēc. Nepatīc man tu. 

     

     

    P.S Tonij, tas pats ar tevi. 

  7. 1. Tavs niks spēlē : Viktor Pcholkin

    2. Administrātora niks spēlē : Administratora*, iemācies tak rakstīt. Andrew Williams
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    50403336415815506297.png
    4. Apraksts par situāciju :Paklau.. Ja es teiktu visu, kas uz sirds, es sen būtu banots permā, tāpēc paklusēšu ar lamuvārdiem. Tātad, es braucu blakus Jakobam Mendezam. Šis ietriecas stabā ar sāniem. Būsim loģiski - ko tur dos josta? Josta ļauj neatsist seju pret stūri, ja tu bremzē strauji, vai samazinātu triecienu gadījumā, kad tevī kāds ietriecas no priekšas vai aizmugures. Sāni jostai nav nekas. Okay, šis uzmet vienu komandu ar bindu, kaut gan tas arī nebija īsti pareizi. Pabraucam simts/divsimts metrus, un 13 gadus jaunais .... (nepalaidīšu muti) izdomāja iemest cietumā mani. Par ko? Nonrp driving. Pag, pag, pag. Nonrp driving - nonrp situācija BRAUCOT ar transportu, izvairoties no rp izmantošanas atrodoties pie auto stūres. Kāds man sakars ar triecienu, kuru saņēma šoferis? Iemācies adminēt, tad arī sāc man muti līmēt ciet. Tev ir 13 gadi, tas ir skaidrs visiem. Un zini... mēs domājām - Zigis - tas ir gals visam RP, bet nepareizi domājām - viņš kaut meta gramatiski nepareizi, bet ar iemesliem, kuri bieži vien bija patiesi, tu, retard mazais. Ņemsim šito situāciju vērā no cita rakursa - es spēlēju wc rp - west coast rp. Nē, nav tā reklāma, minēšu piemēru. Ir bijušas tādas situācijas. Ko tās rp komandas maina??? Neko. Ja tur, serverī, kura reitings ir simtiem reižu augstāks kā šeit, neviens neliek cietumā par to, ka nones stabu, un izvairies no rp situācijas aizbraucot prom, tad kas šeit ir? Vergu serveris? Admini ir Staļini, mēs kulaki, kuri jāiznīdē? Būsim taču loģiski arī skatoties to tā - šoferim NEBIJA traumu, jo viņam nostrādāja jota. Labi, nostrādāja viņam. Kas man varēja notikt? Kāpēc vispār jāerpo, ka viss ir labi? Ka traumu nav? Ja mums tā būtu jāerpo, tad klaviatūra būtu pa dirsu, vecīt. Rpot lieki nav  vērts. Lowaki varbūt tam arī uzmetīs aci, bet nu... Te ir īpašs gadījums. Ko vispār darīt? Mest vienreiz tādus sodus, lai tie admini beidz tēlot no sevis nevainīgas princeses. Īsāk sakot - nevarēja man būt iemesla rpot, jo šoferis norādīja, ka viss ir labi. Tā jau nepareizi darīja - kas tas stabs ir? Kaut kā pats tu rp neproti ne vella', toties mūs māci rpot. Ej izgulies, padomā loģiski un tad posto te.

     

     

    P.S Tavu dirsā līdēju tekstus es negrasos lasīt. 

    • Upvote 3
  8. 1. Tavs niks spēlē :Pauls Hovards

    2. Administrātora niks spēlē :Jon World
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    pmq13levqwf5p1caq014.png
    4. Apraksts par situāciju :Tātad.Viss sākas ar to, ka Pasaule nepārtraukti pārkāpj RP manā virzienā, ietriecas manī, kaut ko ne tā izdara, bet neizmanto rp, nemaz.Šodien, piemēram, pie baznīcas ielidoja manī ar mašīnu, un pats izlec ārā.Es cenšos pielietot rp, bet mani sanikno viņa vienaldzība, tas, ka viņam ir galīgi vienalga.Es rakstu lai sāk domāt par rp, ja ir admins, bet viņš saka lai es ... skrīnā redzams.

    Kopsavilkums primitīvs - slinks admins, nebaidīšos teikt - slikts admins.Neievēro rp, vakar arī, ietriecas manī un aizmūk ar visu bābieti blakus.Okey, nosūtu reportu, kāpēc tu neko negrasījies rpot.Atbilde:Gadās.Sapratu, ka viņa attieksme ir ļoti vienaldzīga pret rp, bet tad kāpēc nāc par RP adminu?

    Būsim reālisti.Daudz ir bijuši administratori, kuri nevēlas rpot, bet tēlo pasaules nabu... Bet kāpēc tad spēlētājiem būtu jāsūdzas par rp?Tā ir arī administratoru vaina!

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  9. 1. Tavs niks spēlē :Pavļiks (Viktor Pcholkin)

    2. Administrātora niks spēlē :Džo Baobabs
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    r5u73rhx3yhr2ibj98u.png 

    tkvjajmtovzjt9jkqdzc.png
    4. Apraksts par situāciju :Karoč čalis man uzmet čata banu, toties bābietim nē.Nekas, ka bābietis mixo, ka pati runā pa trubu, karoč tas tā, sūdzība mazsvarīga, vienkārši jāsaprot, ja nav spēka līdz galam darīt kaut ko bļe, ta arī nedari, nevis vienu sodi, otru ***, pusratā atstāj.Ja dari, tad dari, man *** vai tev adminu čats spamojas, nemaz tas tā nevar būt, te tikai 30+ purni, Jūs, adminus jau te neviens nežēlo utt.Karoč tēma tāda, ka nespēj normāli paadminēt, tikai pa roku galam kaut ko izdari un viss.

     

  10. Tādus pedarasus aprakt, nevis vienkārši novākt no mašīna loga, čau.Un jā, vispār ideja bija tāda, ka mauksim cauri, bet priekšā, kā pats redzi, bija mašīna.Man *** arī par to, ko tu teiksi.IC iemesls tai padarīšanai bija, jo arĪ DB taisa ar iemeslu.Tavi kolēģi, nezinu kurš, viņam atņēma tiesības, līdz ar to, viņš normāls cilvēks būdams attīrija zemi no lopiem.

  11. Tu saki ka kads saudijas ar mp5 ja???? Ka tur vareja kads saudites ja es netisam izsavu vienu reizi un pateicu us netisam tad tu atnāci un saki saut mani nejau. Un Tur neviens nebija LOl nemelo te ja.

    Man Patīk Tava Gramatika.Nebija tā, kaut kāds nigerēns atskrēja pašaudīties, mēs neitralizējām.Man *** kur tu biji, viņš tur bija un viss.Viņu šāvām, tagad sēžu ķurķī, tu turpini pa /d čatot.

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...