• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

KVDS

Lietotājs+
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

About KVDS

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Andrew Ruiz

Recent Profile Visitors

2,343 profile views

KVDS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

97

Reputation

  1. Es tevi vairāk neesmu šāvis, kur tad tu ieliec tādu video, kur pat vārdu neredz, tas varēja būt jebkurš.
  2. Ok, ok vainīgs Bet ko tu tur pilo video neliec kā sāki man šaut pirmā, es tika atbildēju ar to pašu.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Costa Matthews 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : nonrp noņem tiesibas. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. Neesmu šāvis nevienai mašīnai, katru reizi no tevis nāk ārā kaut kas jauns. Tev jau tik tie nagi niez, sākt likt zvaigznes arī ja nav pat tuvumā spēlētājam, tāds jau tu esi. Pietiks varbūt draudēt ar to video, neko labāku nevari izdomāt, lai atsauktu sūdzību. Liec tik iekšā to savu video un beidz tukši runāt, pats vien aprausies.
  5. Tu savā RP saki, ka "persona ir meklēšanas līmenī", lai gan man tajā pašā laikā nav neviena zvaigzne, tu atbrauci un tikai tad uzliki 3 zvaigznes. Ar tādu shēmu kā tev vari sāk likt zvaigznes, katram kam iegribas serverī. http://prntscr.com/l7ns1l MG neredzi jo sandkings pieder man, bet kā tad tu zini, ka sankings pieder man ja neesi prasījis nekādus dokumentus. Un kāds sandking vispār sakars ar tām zvaigznēm? Tā vienkārši izdomāji, laikam. Īsāk sakot, tu mani meklēji, lai gan es nebiju meklēšanā un uzlik 3 zvaigznes tā pat vien. Kāds uzbrukums stāvot stacijā? Tik pat labi ej un šitā izvēlies nākamo, kas patrāpas tuvāk, ķer ciet un liec cietumā.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edvins Neimo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MG, NonRP. Stāvu stacijā, neko nedaru un tad pielido Edvins un samet 3 zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/2nzp5pcj/138744/original.png
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harison Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS, DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu : Pazūd ieroču skills. Nav ne jausmas kā, vienkārši gribēju paskatīties un redzu, ka visiem ieročiem ir pazudis skills. 3. Pierādījumi par problēmu : Kādus nu es te pierādījumus varu ielikt.. viss pa nullēm. - http://i.imgur.com/3AVEt0E.jpg
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomas_De_Bruyne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko neizdarīju, čaļis sāka mest virsū zvaigznes ar iemeslu "lo*s", cik noprotu es neesmu vienīgais, kuram viņš tā ir izdarījis. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  10. Pilni ss ir jau pieejami - http://prntscr.com/g3evgq, Tie ir tie paši ss, tikai apgriezti. Ievietoju apgrieztus, lai būtu vieglāk apskatīt.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maikl_Kennedy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bija apstājies LS stacijā un piebrauca Maikl_Kennedy, izkāpa ārā no savas policijas mašīnas, neko nesakot, bez rp konfiscēja manu mašīnu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Pilni ss, neapgreizti. - http://imgur.com/a/BKuYo Patinu čatu, rp nekur nav redzams kā arī pats viņš neteica nevienu vārdu. 1. 2. 3. 4. 4. 5.
  12. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Andrew_Ruiz 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : ss, var redzēt, ka ir rp un tad nododu kravu. 4. Apraksts par situāciju : Nodevu kravu ar rp un ielika mani jailā par pg, uzrakstīju /reportā, ka bija rp un Owen teica, ka nav redzējis.
  13. Tev šeit nav jādod savs viedoklis, administratori zinās ko darīt. Šeit nav minēts nekas par izkarāšanos no loga ar ieroci, vienkārši šaušana no auto... Pareizi tu teici, par to, ka tev blakus ir hakeris tevi nesoda, bet kā ir tad, ka tu palīdzi hakerim, apzināti? Šajā gadījumā DB līdzdalība. gaidīšu diss.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigys_Howard, Megan_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax, db, līdzdalība. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://i.imgur.com/JjTFJAw.jpg E: (10 posti... =/) Teici viņam, lai izbeidz tā darīt, bet ko tu pati dari? Jūs mani nošāvāt kādas 3 reizes pirms tam un meklējāt vēl cilvēkus pa kuriem šaut. Un saki, ka neredzi savu vainu šeit? Pabrauci aiz mājas un tad brauci atpakaļ, lai Zigys varētu turpināt šaut... Tev šeit ir apzināta līdzdalība un vēl pietam tu palīdzi hakerim. Par DB līdzdalību šeit tiek sodīti. :) http://www.samp.lv/index.php?/topic/103367-s%C5%ABdz%C4%ABba-amaru-shady-williams-shady/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba http://www.samp.lv/index.php?/topic/103131-s%C5%ABdz%C4%ABba-trevor-makaveli-mike-world/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba http://www.samp.lv/index.php?/topic/101921-s%C5%ABdz%C4%ABba-michael-mayersy-lenards-bahs/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba&do=findComment&comment=811958 http://www.samp.lv/index.php?/topic/100166-sudzibamihaniks-zalite-pablo-gonzalo/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba&do=findComment&comment=804731 p.s paldies par diss kent.
  15. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu : Šautuvē šāvu ar MP5 strauji kustinot pelīti. 3. Pierādījumi par problēmu :
×
×
  • Create New...