• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

KVDS

Lietotājs+
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KVDS

  1. Es tevi vairāk neesmu šāvis, kur tad tu ieliec tādu video, kur pat vārdu neredz, tas varēja būt jebkurš.
  2. Ok, ok vainīgs Bet ko tu tur pilo video neliec kā sāki man šaut pirmā, es tika atbildēju ar to pašu.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Costa Matthews 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : nonrp noņem tiesibas. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. Neesmu šāvis nevienai mašīnai, katru reizi no tevis nāk ārā kaut kas jauns. Tev jau tik tie nagi niez, sākt likt zvaigznes arī ja nav pat tuvumā spēlētājam, tāds jau tu esi. Pietiks varbūt draudēt ar to video, neko labāku nevari izdomāt, lai atsauktu sūdzību. Liec tik iekšā to savu video un beidz tukši runāt, pats vien aprausies.
  5. Tu savā RP saki, ka "persona ir meklēšanas līmenī", lai gan man tajā pašā laikā nav neviena zvaigzne, tu atbrauci un tikai tad uzliki 3 zvaigznes. Ar tādu shēmu kā tev vari sāk likt zvaigznes, katram kam iegribas serverī. http://prntscr.com/l7ns1l MG neredzi jo sandkings pieder man, bet kā tad tu zini, ka sankings pieder man ja neesi prasījis nekādus dokumentus. Un kāds sandking vispār sakars ar tām zvaigznēm? Tā vienkārši izdomāji, laikam. Īsāk sakot, tu mani meklēji, lai gan es nebiju meklēšanā un uzlik 3 zvaigznes tā pat vien. Kāds uzbrukums stāvot stacijā? Tik pat labi ej un šitā izvēlies nākamo, kas patrāpas tuvāk, ķer ciet un liec cietumā.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edvins Neimo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MG, NonRP. Stāvu stacijā, neko nedaru un tad pielido Edvins un samet 3 zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/2nzp5pcj/138744/original.png
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harison Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS, DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu : Pazūd ieroču skills. Nav ne jausmas kā, vienkārši gribēju paskatīties un redzu, ka visiem ieročiem ir pazudis skills. 3. Pierādījumi par problēmu : Kādus nu es te pierādījumus varu ielikt.. viss pa nullēm. - http://i.imgur.com/3AVEt0E.jpg
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomas_De_Bruyne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko neizdarīju, čaļis sāka mest virsū zvaigznes ar iemeslu "lo*s", cik noprotu es neesmu vienīgais, kuram viņš tā ir izdarījis. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  10. Pilni ss ir jau pieejami - http://prntscr.com/g3evgq, Tie ir tie paši ss, tikai apgriezti. Ievietoju apgrieztus, lai būtu vieglāk apskatīt.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maikl_Kennedy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bija apstājies LS stacijā un piebrauca Maikl_Kennedy, izkāpa ārā no savas policijas mašīnas, neko nesakot, bez rp konfiscēja manu mašīnu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Pilni ss, neapgreizti. - http://imgur.com/a/BKuYo Patinu čatu, rp nekur nav redzams kā arī pats viņš neteica nevienu vārdu. 1. 2. 3. 4. 4. 5.
  12. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Andrew_Ruiz 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : ss, var redzēt, ka ir rp un tad nododu kravu. 4. Apraksts par situāciju : Nodevu kravu ar rp un ielika mani jailā par pg, uzrakstīju /reportā, ka bija rp un Owen teica, ka nav redzējis.
  13. Tev šeit nav jādod savs viedoklis, administratori zinās ko darīt. Šeit nav minēts nekas par izkarāšanos no loga ar ieroci, vienkārši šaušana no auto... Pareizi tu teici, par to, ka tev blakus ir hakeris tevi nesoda, bet kā ir tad, ka tu palīdzi hakerim, apzināti? Šajā gadījumā DB līdzdalība. gaidīšu diss.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigys_Howard, Megan_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax, db, līdzdalība. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://i.imgur.com/JjTFJAw.jpg E: (10 posti... =/) Teici viņam, lai izbeidz tā darīt, bet ko tu pati dari? Jūs mani nošāvāt kādas 3 reizes pirms tam un meklējāt vēl cilvēkus pa kuriem šaut. Un saki, ka neredzi savu vainu šeit? Pabrauci aiz mājas un tad brauci atpakaļ, lai Zigys varētu turpināt šaut... Tev šeit ir apzināta līdzdalība un vēl pietam tu palīdzi hakerim. Par DB līdzdalību šeit tiek sodīti. :) http://www.samp.lv/index.php?/topic/103367-s%C5%ABdz%C4%ABba-amaru-shady-williams-shady/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba http://www.samp.lv/index.php?/topic/103131-s%C5%ABdz%C4%ABba-trevor-makaveli-mike-world/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba http://www.samp.lv/index.php?/topic/101921-s%C5%ABdz%C4%ABba-michael-mayersy-lenards-bahs/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba&do=findComment&comment=811958 http://www.samp.lv/index.php?/topic/100166-sudzibamihaniks-zalite-pablo-gonzalo/?hl=l%C4%ABdzdal%C4%ABba&do=findComment&comment=804731 p.s paldies par diss kent.
  15. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu : Šautuvē šāvu ar MP5 strauji kustinot pelīti. 3. Pierādījumi par problēmu :
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pipi_Aaa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  17. Šis būs pēdējais posts no manis šajā topikā jo nav vērts maisīt to pašu uz riņķi. Ko tu gribi lai es uzerpoju, ka tu izvilki to rokudzelžus? Gribēji, lai es tev viņus mēģinu atņemt? Tu ar mani neveici nekādas darbības, vienkārši izvilki rokudzelžus. http://prntscr.com/fzla5f Un runa gāja par to, ka tu uzrakstīji rp, ka tu savāc manas rokas un saslēdz tās rokudzelžos, bet neļāvu man pretoties, raut rokas prom, mukt vai kko tādu. http://prntscr.com/fzl6g4 Es te vairāk nerakstīšu, lai admins izlemj ko darīt tālāk, stāsti ir dzirdēti no visām pusēm izņemot Nik_Larue. Visu laiku jau jums stāstīju, ka neziniet ko dara omega, sākot ar to laiku, kad stopējāt fūres kā parasta policijas patruļas mašīna, bet jums mans viedoklis likās pilnīgi aplams. Gribēju arī parādīt jums to video, kas bija PoFo profilā un citi līdzīgi video par specvienību, bet nekas, Kristapz jau to ielika. E: 1. Ja tev ir garlaicīgi omegā, tad nav jādara pilnīgi aplamas lietas, sāciet kustināt omegas vadību, lai jums tur kautkas notiek. Izdomājiet situācijas kur tiek noslēpti spridzekļi stacijās, domē, bankā... Jākustina galva un tad arī būs ko darīt. Sarunājiet ar kādu bandu, lai veic laupīšanu caur ooc un būs interesantas situācijas. Tak idejas netrūkst, vajag tikai padomāt. 2. Redzot tavu rīcību serverī nešķiet, ka izproti īsti riktīgi omegas darbu. No esošās omegas nav jēgas, tā ir tāda pati organizācija kā policija jūs nederiet neko savādāk. Tāpat patrulējiet, aizturiet parastus likumpārkāpējus, neredzu atšķirību starp SFPD un OMEGU šobrīd. Atšķiras tikai apģērbs, nika krāsa un transports. 3. Nu tikai nevajag. Šitas bija lieki, kāpēc es nevarētu pretoties policijai? Atkal jau tu spēlē to pašu veco dziesmu. Tā ir mana izvēle ko es daru un es par to nesu atbildību, RL tur nemaz nebūtu specvienība sāksim ar to, parasts likumpārkāpums. Šeit tiek attēlots mans tēls un nevajag salīdzināt visu ar vienu paraug pilsoni, ir arī cilvēki, kam ir nospļauties par policiju.
  18. Domāji šeit, kur pienāk sargi? šis video jau ir pievienots. http://prntscr.com/fzd9ko Prasi savam draugam Benam, lai liek savu video vai arī jau atkal melojiet? Tas arī nepārsteigtu jo nav jau pirmā reize, kad melo. http://prntscr.com/fzdarc Ko tu mani te pa mīksto sauc? Nav runa par to, ka to video var saspiest mazāku, bet viņš ir jārendero un es netaisos viņu visu renderot. Paši teicāt, ka jums ir video, lieciet iekšā. E: Lūdzu, daži ss, kur jūs izdomājāt, ka tas esmu es, kas sēž pie stūres. Būtu jūs man uzlikuši tās zvaigznes, tad vismaz būtu jēdzīgāk, bet šajā gadījumā, tu vari arī paķert kādu, kas brauc pa ielu un teikt, ka nofilmēja kā viņš nošauj 10 cilvēkus, grieza saulītes un bēga no policijas... bet zvaigznes viņam nav uzliktas un nekādi reāli pierādījumi arī nav. https://prnt.sc/fzdcx6 https://prnt.sc/fzddfa https://prnt.sc/fzde25 Stāstīju jums, ka man nozaga mašīnu un es neesmu tas, kas sēž pie stūres, bet nu jūs jau izdomājāt pa savam.
  19. Tieši kur tu domā ir izgriezts rp? Es nevēlos renderēt 40gb failu, lai ieliktu kautkādu sīku sūdzību. http://prntscr.com/fzcy3a Teicāt, ka jums arī ir video, lieciet tik iekšā no sava skatījuma! Nereizi nenosaucu jūs nevienā aizvainojošā vārdā OOC, caur IC jūs kā valsts amatpersonas sākāt mētāties ar jaukiem, pozitīviem vārdiem. Un vēl Nik_Larue nespēja savaldīties, pasvieda kautko caur ooc. E: Kāpēc vienu ss neieliki pilnu? Apgrieztu, kautko slēp? Ko man tur pamācīties ja tu raksti rp manā vietā? Tu veido situāciju manā vietā. Runājot par to, ka Roberts saslēdza mani bez bindera, gaidi, tūlīt ielikšu video cik ātri tas notika, uzrakstīja un uzreiz bija /cuff [id], nemaz negaidīja vai es veidošu rp situāciju. Nevajag sākt melot, atkal! ________________________________________________ E: Pastījos pats, tiešām daudz laiks man tika dots, varēju pat uzrakstīt normālu teikumu.
  20. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Robert_Walker, Ben_Everette, Nik_Larue 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu tā, atkal man ir problēmas ar specvienību omega! Viss sākās ar to, ka es no debesīm nolecu ar izpletni un apakšā mani, nezinu kāpēc sagaidīja jaukā specvienība. Atkal jau noteikti patrulēja apkārt kā jau to dara specvienība, braukājas. Piezemējos un no no mašīnas izleca ārā Robert_Walker un steidzās jau mani arestēt... Manuprāt, vajag pārlasīt omegas sastāvu jo viņi ar savu uzvedību tā teikt grīfo serveri, protams ne jau visi. Sakāpis puišeļiem galvā, ka ir omega un nu tikai ņemas, patrulē pa ielām, nejau tāds ir omega uzdevums. Neprot jeb neizprot omegas pienākumus un turpat blakus arī ir tikpat nezinošs omegas panelis Leo_Odell... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu, jo viņi ir uzēdušies uz mani.. Nespēj nomierināties un mierīgi dzīvot tālāk. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : [Robert_Walker] Redzams, ka viņš uzliekt man rokudzelžus un tā teikt nobloķēja rp no manas puses. http://i.imgur.com/KXsEqEG.jpg Jā, protams valsts amatpersonas šādi izturas pret civilajiem. Saukā par pediņiem, dauņiem un citos jaukos vārdos. http://i.imgur.com/w75j59z.jpg Tas, kā viņš mani arestē arī ir vareni, pat neizvelk ārā no mašīnas. Aizveda līdz cietumam, kur arī man uzlika zvaigzni un iemeta cietumā. Prieks par šādu rīcību, nebiju pat meklēšanā un izdomāja, ka esmu redzams viņu video reģistrātorā, kur vienkārši ar komandu /do uzrakstīja, ka video esmu redzams es. [ben_Everette] Šajā brīdī es jau esmu saslēgts rokudzelžos (salīdzināt laikus ar pirmo ss) un neesmu spējīgs īsti pretoties vai darīt kautko citu, bet tomēr Ben_Everette ir jāizceļas un viņš man sāka pūst gāzi sejā un pie sava rp arī noerpoja manējo rp. Varbūt es gribēju sākt veidot situāciju, ka nokrītu pie zemes un paliek slikti vai kko tādu, bet viņš jau to izdarīja manā vietā. (ss redzams.) http://i.imgur.com/3QjkoTY.jpg [Nik_Larue] Pa viņu man īsti vienalga, bet atkal jau izcēlās ar savām rp zināšanām. Veica aizturēšanu ar sporta automašīnu, kurā ir tikai divas sēdvietas un sanāk, ka es sēžu viņam blakus. Šāda situācija arī, manuprāt, nav pieļaujama jo es taču esmu bīstams noziedznieks ja bija nepieciešama specvienība omega, lai mani aizturētu. +Nevarēju saprast ir OOC insult vai nav, lai par to spriež admini. (ss redzams) http://i.imgur.com/OfMJt2b.png
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edgars_Zivtins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizbraucu paskatīties vai atkal, kāds īpašs cilvēks nesēž augšā pie prizmas un nešauj lejā uz tālbraucējiem un Edgars_Zivtins jau vandās pa prizmas teritoriju. Nav grūti uzminēt, kas viņam tur ir darāms, jo vairākas reizes tur ir stāvējušas armijas mašīnas vai helikopteri. Neviens no prizmas arī nebija online tajā brīdī. CS (prizmā šauj logus...) un DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  22. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason Keenann 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Īsi stāstot, viņš mani apturēja un prasīja manu pasi, pirms devu savus dokumentus es viņam paprasīju, lai viņš pa priekšu parāda savējos. Realitātē, kad tevi aptur piemēram policija, viņi tev arī parāda savus dokumentus, bet šajā gadījumā viņš nemācēja vai nevēlējās ar parādīt savus dokumentus un tad atmeta ar roku, satrakojās un aizbrauca 100m uz priekšu, un sāka šaut pa mašīnu un mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Jason Keenann 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : p.s. šaušana 10/10
  23. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Ruiz 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Conor_Matthews 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvēju stacijā un bez iemesla Conor_Matthews no sākuma nošāva Jason_Keenann (DB stāvošs) un pēc tam devās nošaut mani, ieleca taksim blakussēdētāja vietā un sašāva mašīnu un braucot prom nošāva mani. (DB stāvošs, CarDM, DM, CS) 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/fxjxnr https://prnt.sc/fxk6x4 https://prnt.sc/fxk0wr Gabriela_Bells šeit nav iesaistīta, tāpēc par līdzdalību nesodīt, viņa vienkārši tāpat kā es stāvēja stacijā! ​Patrāpījās netajā vietā.
  24. Sāksim ar to, ka tev tur ir mg, es biju aizmucis prom un tu pazaudēji mani, nebiji tuvumā, lai redzētu kur aizmuku, bet redz kā tu zināji. Tu nevari nopētīt seju tik labi, lai to atpazītu uzreiz. Padomā reāli vai tu vari tik viegli nopētīt, kas sēž pie stūres, tač nē. Logi atstaro viskautko, bija jau satumsis 22:00 vakarā, fūres salons tumšs. Būtu es izkāpis ārā un aci pret aci, vai vismaz nolaidis logu un tad parunājuši, tad jā tu varētu atpazīt seju, bet nedomāju, ka šajā gadījumā. Aizmuku uz SF staciju un izdomāju situāciju, ka sēžu taksī un gaidu šoferi.Tad tu ierodies un pat neprasīji vai neredzēju, kur aizmuka fūres, vienkārši ierocis sejā un gribi arestēt, pilnīgākais sviests. Nedomāju, ka dzīvē policija tev pieliek ieroci pie galvas un neko neskaidrojot liek kāpt ārā, sēžot mierīgi taksī, nebēgot, neko nedarot. Kur ir OOC insult/aizvainojums? Tas, kas es pateicu iemācies rp? Tas nav aizvainojums jo tu man stāsti muļķības, es neklausīšu policiju vai draudi ar ieroci uzreiz CS? EDIT: Uzbraucot uz sliedēm aizmuku līdz sf stacijai? Ko? Nevajag sākt melot, es līdz sf stacijai aizbraucu pa ceļu, tu mani pazaudēji. Es jau labu laiku sēdēju tajā taksī un tad tikai tu parādījies. Un tas ko tu tur stāstīji, ka es uztriecos tev virsū sf ostā arī ir meli, es tev piebraucu priekšā, lai apgrieztos, bet tu izdomāji, ka es esmu kautko pārkāpis un tā tas sākās. Visu to dienu jūs parādījāt specvienību OMEGA tās augstumos. Ja neziniet kādus uzdevumus veic specvienība, tad nevajag veikt kautko pilnīgi aplamu. Šis tagad būs pilnīgi no reālās dzīves, pašiem noderēs - Policija nevar apturēt tevi tikai, lai pārbaudītu dokumentus, tas nav iemesls. Un kur nu vēl specvienība brauc patrulēt parastā darba dienā, tas arī tā nenotiek, ja ir kādi pasākumi vai kas līdzīgs kur var izveidoties piemēram masu nemieri, tad arī var piesaistīt specvienību, lai patrulē un nodrošina kārtību. Specvienības uzdevumi ir ķīlnieku atbrīvošana, īpaši bīstamu noziedznieku aizturēšana, sprāgstvielu meklēšana un citi paaugstinātas bīstamības uzdevumi, nevis stopēt fūres un pārbaudīt vadītāju identitāti vai cik daudz smiltis viņi ved.
  25. 1. Apraksts par problēmu : Nodevu kravu ar fūri, bet nauda nepienāca klāt, bet kad pārskaitu uz bankas kontu, tad vispār aiziet mīnusos. Šādi jau ir noticis vairākas reizes, kad restartēju samp itkā viss ir kārtībā. 3. Pierādījumi par problēmu : http://bildites.lv/images/tbrk6usx/69078/original.png Nezinu vai servera vaina, varbūt arī man kautkas sabojājies, diezgan kaitinoši jo nezinu cik īsti ir nauda. :D
×
×
  • Create New...