• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Forrest

Veterāns
  • Posts

    1,311
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by Forrest

  1. Spēlētājs Nick_Shady saņems 7 dienu banu par VZ. Paldies par sūdzību! Spēlētājs Matthew_Romet saņems 365 dienu banu par Hax. Paldies par sūdzību! Spēlētājs atbild - so saprastu, ka kaut kas nav kartiba, ja butu bugs vai ping, tad mēģinātu iziet no situācijas, jo to apzinātos. RR or sumthing.
  2. Spēlētājs Leonardo Montana saņems 45 minūšu cietumsodu par SK. Paldies par sūdzību. Aborto piegāja priekšā lodei plus tas asiņu mods nav pārāk precīzs. Kā arī pat ja ir trāpijis, par maz pierādījumu uz HPH, vajag vairakus shotus, jo pirmais var iebugoties.
  3. Spēlētājs Keon_Krewazz saņems banu uz 365 dienām par hax. Paldies par sūdzību!
  4. Šodien jau tika banota par HPH. Paldies par sūdzību!
  5. Spēlētājs Tobias Jameson saņems banu uz 4 dienām par DB ārpus. Paldies par sūdzību! Kaut gan tas ir sad, ka pa tik mazu daļu jāsūdzās, bet nedaudz ārā ir.
  6. īsti nav ban apelācija, bet sure... https://streamable.com/bkm9kt
  7. Spēlētājs Andrejs Perdelis saņems 35 minūšu cietumsodu par DM. Paldies par sūdzību.
  8. Spēlētājs Reks Mocerts saņems banu uz 365 dienām par hax. Paldies par sūdzību!
  9. Spēlētājs Tupelis_Lowards saņems cietumsodu uz 120 minūtēm par OOC ins. Paldies par sūdzību!
  10. Spēlētājs Enriko_Hennesy saņems banu uz 4d par DB ārpuss, taču nu tur bija tik minimāli+ pats biji nedaudz ārpus, ka rakstīt sūdzību par tik mazu....
  11. Spēlētājs Raul_Gonzelez saņems banu uz 365 dienām par hax. Paldies par sūdzību.
  12. Spēlētājs Mikey Scofield saņems cietumsodu uz 35min par CarDM. Paldies par sūdzību!
  13. Spēlētājs Mikey Scofield saņems cietumsodu uz 30 minūtēm par DM. Paldies par sūdzību!
  14. Sūdzība aplama. Īsti baigi nav redzams starplaiks zvaigznēm /timestamp, taču tikuntā bik pa daudz. Valters Bowers saņems bārienu, ja atkārtoti pieķerts, izmests.
  15. Nu, ko, lai tev saka. Spēlē ir vēl spēlētāji, kurus es vēroju. Truklāt, tas notika īsti pēc tā, kad ienācu on. Minūte vai divas un tu brīnies, ka neredzēju. Eksistē tāda lieta, kā report, bet izskatas, ka tu to zini, tik nemāki pareizi pielietot. Report parasti lieto, lai paziņotu par citiem spēlētājiem, kas pārkāpj noteikumus nevis, lai apsaukātu administrāciju ( https://prnt.sc/10cvtg5 ) par to, ka nevar paspēt apskatīt 20 spēlētājus vienlaicīgi. Situācija, ko es redzēju bija tu aizlido uz LM, pa ceļam apdauzi pāris stabus, nošauj spēlētāju.(Šie spēlētāji gan zināja, kā izmantot report, paziņoja par tevi, kad ieskrēji) Gan jails, gan bans ir patiesi. Ieteikums tev nākotnei- ja tevi neapmierina, kas citos spēlētājos izmanto /report un, ja tomēr tiec cietumā, tad savaldi savas emocijas. P.S. Pavēro, kas te rakstīts, tikko iekrāsoju tekstā. Arī, ja biju, man ir citi, ko vērot. Nevaru 100% zināt, kur, kas notiek. Reporto, aizskrienu tur. Nekas melots netika.
  16. Spēlētājs Don_Ciccio saņems banu uz 7dienām par DriveBy. Paldies par sūdzību. pirmais video tev arī ir nedaudz apgriezies pa daudz, ka ari pings nav redzams.
  17. Spēlētājs Crux_Krewazz, saņems banu uz 3 dienām par Croll. Paldies par sūdzību.
  18. Spēlētājs Nicholas_Coltrane saņems cietumsodu uz 30 minūtēm par DM. Paldies par sūdzību. Spēlētājs Skishlyzo_Rito saņems cietumsodu uz 70 minūtēm par OOC ins. Paldies par Sūdzību.
  19. @Ramzze1 būs tas video? Šodienas laikā to izdari vai izskatu.
  20. Spēlētājs Tyrone Cyrus saņems banu uz 3d par croll. Paldies par sūdzību.
  21. Spēlētājs Daniel Royce saņems cietumsodu uz 35 min par DM. Paldies par sūdzību. Pārējam tur ir par maz pierādījumu.
  22. Spēlētājs Josh Neo saņems banu uz 14d par stāvošu DB no moča. Paldies par sūdzību.
  23. Spēlētājs Negro_Pintaro saņems cietumsodu uz 70 minūtēm par OOC ins. Paldies par sūdzību Ja cilvēks jūtas aizvainots, tas ir apvainojums, kurš aizskāra, tatad ir ooc ins. Vienkārši savaldat savas jūtas. Spēlētājs Seansize_Hokage saņems cietumsodu uz 25 minūtēm par nonRP. Paldies par sūdzību.
×
×
  • Create New...