• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

dux138

Lietotājs+
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About dux138

  • Birthday October 8

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mihails Jeksons

Recent Profile Visitors

1,776 profile views

dux138's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. - Tākā šeit ir atļauts visiem, tad izteikšos. Tavs draudziņš izlika screen, kurā bija redzams viņa bans un s0b, jeb tas sūdiņš lejā (menu) Hariss pateica, labi, šā vai tā ielikšu to video, bet tavs draudziņš vienkārši paņēma un izdzēsa to apelāciju. Tātad, nav apelācijas, nav video.
  2. Ja jau Tu atļauj visiem rakstīt, tad nu tā ... 1. Ja Tu neko nezini, tad nedirs, Vilders nevar nevienu teleportēt. 2. Jūs, SYY esat vienkārši nožēlojami, jo, laikā, kad nav mafbizz jūs 4vs1 nevarat nošaut un krītat, bet, kā par brīnumu Mafbizzā visi pro. 3. Varbūt ir tādi LM biedri kuri čīto, un viņi bieži vien tik sodīti, ja tiek pamanīti. Turpretī jūs grūti nepamanīt, jo kā tik piebrauc 20m no tā žoga, tava mašīna jau deg un tu gandrīz vai miris. 4. Cik šajā serverī spēlēju, Vilders savu acc nav izmantojis savā labā - vismaz es to neesmu manījis. Tākā man ir Tev liels ieteikums - aizpis savu mutīti, sagādā pierādījumus un tad tikai plāties, cik jūsu čuhņa ir kruta.
  3. Tātad, labprāt iesistu Tev ar grāmatu pa tavu bērnišķīgo sejiņu un pateiktu lasi, attīsties. Tas, ka tu 10 reizes uzrakstīji, dariet kaut ko situāciju nemainīs. Tikai sāksies postu krāšana ar Rec/Anti.
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mihails Jeksons 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dominick_Matkovic 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG zvaigznes 4. Kā vainas dēļ tas notika? LSPD leader, jo pats ne velna nesaprot no RP, turklāt arī viņa padotie. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Nezināju, ka tagad par lamāšanos liek meklēšanā, un ka var atpazīt pēc motorollera numura zīmes. (Nav nekads CS, jo apsaukāju kaut kādu bomzi. Resnie jau bija uz šī musara, jo uzlika wanted)
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mihails Jeksons 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dominick_Matkovic 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG zvaigznes 4. Kā vainas dēļ tas notika? LSPD leader, jo pats ne velna nesaprot no RP, turklāt arī viņa padotie. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Nezināju, ka tagad par lamāšanos liek meklēšanā, un ka var atpazīt pēc motorollera numura zīmes. (Nav nekads CS, jo apsaukāju kaut kādu bomzi. Resnie jau bija uz šī musara, jo uzlika wanted)
  6. Atvainojos par post, bet viņš jau ir banots par VZ.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mihails_Jeksons 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mike_Scofield 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG zvaigznes 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): P.S. Var pat redzēt, ka es esmu bandas mašīnā nevis savā. Vēlāk piebrauca kaut kāda Katy un sāka dzīt man, ka noteica pēc sejas.
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mihails_Jeksons 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: John_Turner, Arturs_Buren. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS;DM;NonRP;Mix;OOC insult. (Atbrauca uz Australian bāzi un apšaudīja mūs) (Tikko sāka sūtīt man sms ar draudiem) 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): šeit bildes ar mix, OOC insult pa SMS - http://failiem.lv/u/orlpxsr Te pārējais - https://www.youtube.com/watch?v=RIREMkPFWgE&feature=youtu.be 1. Tavs niks iekš serverī?: Mihails_Jeksons 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Juri_Glork 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: hack 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=mvsBUbRV-V8&feature=youtu.be
  9. Piedodat, ka postoju, bet šeit tak nav /timestamp.
  10. Re varat ielādēt video, tur normāls lielums burtiem. http://failiem.lv/u/gshjuxq
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Mihails_Jeksons 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mike_Kimmy 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Apskatiet video, varbūt es kaut kur kļūdos, vai esmu izlaidis, bet es konstatējis esmu - CS (varu derēt, ka viņš visu laiku neturēja to ieroci rokās (1. video sākums) ) , MG (izlikās, ka atrada manu pasi, kura pēc manis teiktā bija mājās, nosauca manu vārdu un uzvārdu (1.video) ), PG (Viņos ietriecās tālbraucējs, (1. video, 6:27) un viņam itkā nekas nenotika, staigā vesels), NonRP cuff/uncuff. (uzlika NonRP cuff kaut kādam spēlētājam, vēlāk NonRP noņēma man to. Es pateicu, ka tas ir NonRP, un ka man ir video, viņš uzlika man viņus atpakaļ, NonRP un izgāja no servera) 4. Kā vainas dēļ tas notika? SFPD komisāra dēļ (nav ko tādus idiotus pieņemt), policista dēļ. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=sHwAJK8_Ffw&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=ly28ynn34MA&feature=youtu.be
  12. Mans pārdod Infernus, nebugotu.

    1. Tom Capone

      Tom Capone

      Varbūt no veikala nopirka . :)

       

  13. Visi sveic meitenes sieviešu dienā, bet es pārdodu nebugotu Infernus. Ja ir kādi jautājumi, PM forumā/serverī vai tepat atbildēs uzrakstat.

  14. Cirvi, kur Tu redzi DM? 1. DM - Cilvēka nogalināšana bez IC iemesla. 2. RP par ieroču izvilkšanu bija un pierakstīts, ka esmu gatavs šaut uz jebko bez brīdinājuma. 3. Es aizsargājos, tāpēc arī šāvu.
×
×
  • Create New...