• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ZINTIS0

Veterāns
  • Posts

    510
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by ZINTIS0

  1. Screen Nē, mēs nemēģinājam neko darīt ar RP... Patīk, kā mēs jau tevi esam izvilkuši no auto ar rp un tu uzraksti /do mašīna būtu aizslēgta.. XD Cmon, cik tu vari čīkstēt visu laiku, savu sodu jau esi atsēdējis, es vairs neesmu policijā, cik tev ir gadu? E: Man ir visi nepieciešamie pierādījumi, tev pat nav jēgas mēģināt kaut ko pierādīt..
  2. Screens Tu vispār nereaģēji uz nekādu RP, mēs tevi brīdinājām par OOC chat off vai jail, tu tikai turpināji kkādu bezsakaru runāt..
  3. Lietotājs -FUNK saņem 3 dienu suspendu par apzinātu dislike spamošanu. Paldies par sūdzību, TC!
  4. Oj, netīšām uzspiedās, nabadziņš.. Šis ir RP, ja tā notiek tad ir jāizkāpj un jāiekāpj. Un nedirs, ka tu nešāvi, uro****... Ja admini domās, ka tu nešāvi tāpat tevi ieliks jail par cs.. lel
  5. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zintis_Thompson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tyrone_Banks, Ryan_Tasher, Ben_Winston 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mierīgi braucu pa LS ielām un šie lowaki vnk visus dēmo... Ryan_Tasher- Stāvoš DB, DM, Car DM, Non-Rp. Tyrone_Banks- DM, card-dm, non-rp Ben_Winston- DB līdzdalība. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 1. http://www.bildites.lv/images/kxhiffnh0mebm7v7sif.png 2. http://www.bildites.lv/images/o9jbsxb4oh1asz2kz9lz.png 3. http://www.bildites.lv/images/12u5v2t9zieyiyfc1qfs.png 4.http://www.bildites.lv/images/qj3byi9budso1ilh4yz1.png 5. http://www.bildites.lv/images/8h1gazamv32i7ah6ydre.png 6.http://www.bildites.lv/images/62umsodhcj1n4jw2cmen.png
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zintis_Thompson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jon_World 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš man pēkšņi uzrakstīja SMS ar OOC insult... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu : Es esmu CSDD līderis un es nevaru pārģērbties , lai varētu iziet TA. Vajadzētu to salabot , lai līderis var pārģerbties! 3. Pierādījumi par problēmu : PS:Zinu, ka tas nav bugs, bet līderim ir jāvar darīt visu, nevis tikai pārdot licenses!
  8. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zintis_Thompson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Turk_Shakur 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čalis peldēja pa gaisu! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=d9C8GAsAkcI
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zintis_Thompson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Stivs_Quattros 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : VZ un reklāma. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  10. Tas ir mans uzvārda brālis! Man nav NRG, man ir Sultan! Mans pings, kad viņam rakstīju un izgāju uz 15-20 min off!
  11. Es jau neataisnojos, droši liekat WP! Neesi kaut ko sajaucis? Man ping bija 7k, es vēl skype sms varu parādīt! Kā es varēju pabraukāt?
  12. Nebiju Online tad, kad tas notika, tāpēc nezinu , kas un kā!
  13. Vot, vot! Bija 1000 wepi! Nākamajā dienā ieeju tikai 69 palikuši! :?
  14. Man vienalga par WARN! Bet es aiztāvēšu Nick_Halsey Nekad neesmu redzējis viņu hackojot! Godīgs chalis! Tā, kā ar saviem ''FAKEIEM'' Ej ieskrieties!
  15. Tavs segvārds serverī: Zintis_Lapa Pārkāpēja segvārds serverī: Vitalijs_Hroms Detalizēts apraksts - Nav, jau ko stāstīt vienkārši VZ! Kā vainas dēļ, tas notika? VIņa! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).
  16. Tavs segvārds serverī: Zintis_Lapa Pārkāpēja segvārds serverī: Artjoms_Gold Detalizēts apraksts - Pirms kara DM! Iesaku noskatīties vairākas reizes un vajadzīgajā vietā uzpauzēt, tad var saskatīt viņa NICK! Kā vainas dēļ, tas notika? VIņa! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). https://www.youtube.com/watch?v=SKdcWcAcQ-U&feature=youtu.be
  17. vau!Ieradies gudrītis! Paskaties timestamp laiku ar pulksteni, kas atrodas labajā malā! Parulēt uz augšu!
  18. Jā , iedod!Gribēšu redzēt , to , ka es aiz kastes paslēpos? Un kkāds Suns mani nošāva! Gaidu, neiedosi, pats vainīgs!
  19. hm.... Es kka neatceros , ka es esot kādo nodēmojis! Meliem ïsas kājas , mazais!
  20. Tavs segvārds serverī: Zintis_Lapa Pārkāpēja segvārds serverī: Video redzams! Detalizēts apraksts - Nopirku fabrikā slotu tad atbrauca viņi un mani bez nekāda RP nošāva! Tad iebraucu otreiz ar skūteri un akal nošāva un līderim galīgi ***! Kā vainas dēļ, tas notika? VIŅU! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). https://www.youtube.com/watch?v=BIyFehKXfbQ&list=UUdAM2qGAUUd1HKiOsSZ_Z8A
×
×
  • Create New...