• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Quinn

Lietotājs+
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Quinn

  1. pilnīgi bezjēdzīgi ir šie posti par to , ka jāmaina kaut kas un visiem jāerpo. Nevienam neintresē roleplay visiem ka tik lielāka māja un dārgāk mašīna, aaa un vēl status.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Benjamin Elwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Donatello Montana 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu garām sāka šaut , šāvu pretī. Šis ar CBUG / SLIDEBUG un ja tas būtu pings viņš netrāpītu man nevienu lodi. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mūsu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/0mleq
  3. nav bijušas problēmas.. 2-3sec laikā atnāk.
  4. Sūdzības par spēlētājiem. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Simon McGregor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Ceprio 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu garām un tas sāk mani puļīt. // DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  5. Tavs segvārds serverī: Daniels_Leiba Pārkāpēja segvārds serverī: Jonny_Wong Detalizēts apraksts - Tātad Es ietriecos margā un avarēju man sabojājās mašīna es izsaucu mehāniķi un gaidīju tad piebrouca Jonny un sāka šaudīties.. Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa viņš sāka šaudīties Pierādījumi: Šeit! Šeit!
  6. Tavs segvārds serverī: Daniels_Leiba Pārkāpēja segvārds serverī: Pauls_Stiflers (P.S Viņš ir Latvian Mafija Līderis!) Detalizēts apraksts - Tātad Es braucu uz mafbizz gar viņu Hood (jo tā sanāk ātrāk) Tad viņš Ātri izgrieza no sava hood mes satriecāmies un ielidojām mājas sienā un tad viņš sāka mani DMot Ārpus Mafbizz Kā vainas dēļ, tas notika? - Viņa viņš sāka šaudīties Pierādījumi: Šeit, Šeit,Šeit
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Daniels_Leiba Pārkāpēja segvārds serverī: Max_Weed Detalizēts apraksts - Nu Vins Neparko atnem tiesības,Vinam ir 3lvl un vel org.. Kā vainas dēļ, tas notika? Vina Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://www.bildites.lv/images/rkdh45t81wqqaajsjw9y.png http://www.bildites.lv/images/zb75pi39l9v2q1t7bumx.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Daniels_Leiba Pārkāpēja segvārds serverī: Max_Weed Detalizēts apraksts - Nu Vins Neparko atnem tiesības,Vinam ir 3lvl un vel org.. Kā vainas dēļ, tas notika? Vina Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://www.bildites.lv/images/rkdh45t81wqqaajsjw9y.png http://www.bildites.lv/images/zb75pi39l9v2q1t7bumx.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī: Daniels_Leiba Pārkāpēja segvārds serverī: Andris_Truba Detalizēts apraksts -Vins DM,NJ Es gaidīju ka atbrauks kās Automehāniķis un sataisīs mašīnu Tad atnāca Andris un Nozaga mašīnu Tad es viņu izsvetu no mašīnas Tad vins sāka DMot.. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa! Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://www.bildites.lv/viewer.php?file=znii0ihzwai7fbqlfjk.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=1n172xb3mfzdbu2awk0c.png http://www.bildites.lv/images/vylax0ixi5ddyihvftt.png http://www.bildites.lv/images/qpnw9pycean8r78mm6l8.png
  10. Ja neoni radas ari pie tālbraucēju Kravām utt.. Vaidzētu Vainu nonemt vispār nost neonus vai arī salabot bugu!
  11. Tur Varbūt kāda lode trāpija varbūt biki izskatas ka būtu HPhack! Bet gan vienā vieta Izskatijas ka nerau nost HP! īsti nevar pateikt! ;)
×
×
  • Create New...