• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Robiitis

OldSchool
  • Posts

    749
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Robiitis

  1. 1. Tavs niks spēlē : Liam Kennedy 2. Administrātora niks spēlē : Enrique World 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/s7llpi 4. Apraksts par situāciju : Iemeta cietumā par nonrp, kautgan bildē ļoti skaidri un gaiši redzams, ka rp pēc avārijas ir bijis.
  2. Protestēju, tur nav OOC insults, tur ir tikai draudi, neko tādu nesaskatu. Manuprāt tu pats par sevi uztaisīji sūdzību, jo apvainoji mani par čīteri.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anatols_Zonde 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ron_Danson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insults, mani tas ļoti aizskāra. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa, visu laiku apvaino mani par hakeri. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/s02tna https://prnt.sc/s02u1s
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anatols_Zonde 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Derek_Muha 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insults, tas ļoti aizskāra manu sirsniņu, tagad man ir depresija. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/rzqjx2
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Liam Kennedy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mihail Paul 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nezinu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Nē, vaitad kad viņu nopērk, viņš automātiski nesaglabājas ?
  7. 1. Apraksts par problēmu : Tātad, pāris dienas biju nopircis skinu pa 700, vai 750k, vairs neatceros, kāmēr nebiju organizācijā, viss bija labi, iegāju organizācijā, SFPD, gribēju nomainīt skinu, hop pelmeņa skins tā vietā ko biju nopircis, dārgais skins mistiski pazuda. 3. Pierādījumi par problēmu : Nav. @Sarkanais Kamars
  8. 1. Tavs niks spēlē : Bob Shmurda 2. Administrātora niks spēlē : Jame Crawford 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Kova datubāzē redzēs tos divus banus. Par pirmo, okey hakoju, es vainīgs. Bet otrais bans vnk ieeju spēlē un nobano par neko. Domāju šeit nav jēga screen likt jo to visu staff varēsiet redzēt. 4. Apraksts par situāciju : Ļoti bezkaunīgi, nobano, nopērku unbanu. Eju iekšā spēlē, a ko šis, atkal nobano lai gan tikko iegāju spēlē un neko nepārkāpu. Nu lai gudrītis iemet par otro banu pierādijumus, XD tādu nav!!!. Šitam piesedzējam tak ņemat nost adminu, kredīti jau arī no gaisa nekrīt ja godīgi. Viņam ir 1 pierādijums par 1. banu bet 2. bans vnk fake ban, ja viņš gribēs ķipa tos pierādijumus uzvelt uz 2. bana lai man atkal būtu jāpērk unbans, varēsiet laikus salīdzināt ar to tajā video un ar 2. bana laiku. ŅEMAT TAM PIESEDZĒJAM NOST ADMINU. Varat spamot dislike i dont fucking care. Btw varbūt viņam pat par 1. banu nav pierādijumi, nu nekas Kova paskatīsies.
  9. Emm, es tas nebiju varu cleo mapi iemest vari pārskatīt. Kova nu nez es neko nedarīju, es neredzēju piemēram, ka krāsas mainās, vrbt kāds glitch, nu ja man vēl iedos banu pa šito tad tu esi kro*lis un attā samp, besī kovai dot naudu tad kad pat nehakoju.
  10. nice hax, vareji nofilmet 30 sec pirmstam, smuks aims
  11. Bļe tas speciāli, man nekas nav jāņem, jo šeit nekad vairs nespēlēšu.
  12. Btw tu dirss virsū par inteliģenci bet es labāk neiecoppošu tavas ''latviešu valodas labās prasmes'' darbībā. Tu rpo arī kā 10 gadnieks bet tev ir 14 gadi.
  13. Tu tak esi lohs, tas speciāli man nav vairs jēga spēlēt šajā serverī.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Shmurda 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Shmurda 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : gsg ir dauņi tapec es es pametu šo serveri, gsg mauc ar hph, aim, campo hood, palidz vg, arpus terru dm, vienreiz nozaga 50 wepus. novēlu Konora diben brāļu grupējumam sapūt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : nu es beidzu spēlēt tpc uztaisiju intresantu video. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/eppyzsm3
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Shmurda 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Conor Crawfors 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video var redzēt, 24/7 šitas, beidzot nofilmēt izdomāju. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa neattīstības dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/qgewez8w
  16. nekauņa tu esi. nu jā, tagad jau man pieradījumu da nav jo domāju, ka nevajag filmēt, pats sāki.. es braucu garām gar tavu hood- skatos tu sāc bērt pa mahu. nu neko. kāpju no mahas ārā, ierocis atradās rokās jau mašīnā. nošauju tevi i viss. a nē, celsi fake pierādijumus jo terrā kad viens es esmu un tu ar saviem biedriem trijatā nevari man zonu atņemt, nu psiho, psiho, centies atriebties man ja godīgi pox, turpini rage. tāpat nevari mani uzvarēt, tikai sūdzības taisīt- to gan tu labi proti un arī smukākos momentus izgriezt māki kas uz tevi attiecās, jo forumam tak jāzin cik balts un pūkains esi. nerunāsim par tavu zonu zagšanu, tā vispār tikai pēdējie morālie kropļi tā var darīt kā tu to dari. Nu labi, redzēsi vēl mani terrā vakarā.
  17. Bob Shmurda saņem 100k prēmiju , par terru zagļu iznīcināšanu. TC Btw man screens kur tu zodz terru bet negribu tev wp, gribu free zonas.
  18. Tev tak nav pilna šaiba! Ej labāk latviešu valodu mācies nevis krāj postus un taisi sūdzības kuras ir uzceltas no fake un maziem sīkumiem.
  19. Akd... Tu esi tak atpalicis.... KUR TU ESI REDZĒJIS KA AFK ŅEM NOST HP????????
  20. Akd, botariks tu esi, bail ka godīgi terru tev atņemšu. 1. afk nenjem hp nost 2. screen tu neparādi kāds ir mans pings, un bilde nedrikst būt cuttota vai jebkādā ziņā editota. 3.par anim neparādīšanu, iet runa video redzamajā dažas sekundes pirms es izleavoju, tātad serveri -hp neieskatīja. Beidz celt nepatiesus pierādijums, lai man nebūtu līderis vai tu to dari tapēc, jo nepatīk ka katrā terrā tevi drāžu.
×
×
  • Create New...