• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

soul

Lietotājs+
  • Posts

    1,836
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Posts posted by soul

  1. Ļaušu izskatīt šo sūdzību kadām augstākstovošajam, Raitai , Kārlim! Itkā ja bano par hph vaig redzēt cik ir pings, bet to lai viņi nolemj

    es saku, man internets ir lēns, drīz prom no laukiem braucu, kur ir čotkijs vienkārši, nu nebija man tur hp haks, kaut tu nosit mani. :D + Jā, viņam nav pings nofilmēts un nekas tāds, tu paskaties pats to video, modi sabāzti, kkāds lagains un tā roka viņam ir nereāli škība

    • Upvote 1
  2. Čhali nevajag te atmaskas domāt terrās ar HPH arī mauc tāka nedirs pats te ja!

    Nerunājat par sevi tagad, ja es mauktu tajās terrās ar hp haku kā tu man te stāsti, tad es būtu banots par hakiem, bet kautkā vēl neesmu saņēmis par to banu pēdējā laikā vispār, dīvaini ne? -_- <_<  Kautkā vēl admini mani speco un kautkā mani nebano, jo laikam nav man to haku? :huh:  Nepieliec bērns?

    • Upvote 1
  3. Rakstu Sergeja vietā, jo viņam ir suspends:

    Slimnīca tika ieņemta, visi kas nepakļāvās un pretojās tika nežēlīgi nogalināti, jo tika uzskatīti par pretiniekiem un draudiem veselībai.

    Jūs gribat teikt, ka vairs rp situācijas nevar veidot? :(

    Esmu liecienieks tam, ka Sergejs vēl to visu erpoja, bet laikam ss nav uzņēmis, hz, nezināju, ka kāds būs tik bezatbildīgs, ka uzreiz taisīs sūdzību, kāds sakars vispār ar DM tur, rp bija, tu vnk esi top alpha male un neko nemāki nofilmēt, tikai to sliktāko. :) Cenšas tik iegāzt visus, kā jau vienmēr.

    • Upvote 4
  4. ivm50xps4n6m2xljr4.png

     

    820898_m.png

     

     

    1. Tavs niks spēlē : Costa Mendez

    2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :

     

    1: http://prntscr.com/aq2flt
    2: http://prntscr.com/aq2fsh


    4. Apraksts par situāciju : Tu esi administrators, jā, bet vaitad administratoriem ir atļauts lietot rapid fire? Rapid ir hack, kurš ļauj tev šaut ļoti daudz, daudz, daudz, daudz lodes pēc kārtas. Sorry, ka lieku sūdzību, bet ja rapid arī izmanto administrācija, tad es arī ša ielikšu.

    • Upvote 8
  5.  

    :D DB nav par šo sūdzību, tas ir par citu, es vienkārši, lai nebūtu jāliek jail par šo sūdzību + pēc tam banu likt par to otru kurā bija redzams DB, liku tikai banu par DB. Un šajā ierakstīju, ka saņems Banu par to sūdzību kurā bija DB! Kas tur ko nesaprast? 

     

    Reku apakšā kur esmu iepostojis ir links no kuras sūdzības, tas ir!

     http://www.samp.lv/index.php?/topic/77017-s%C5%ABdziba-par-jim-mendez-un-costa-machivelli/&do=findComment&comment=640803

    http://prntscr.com/an9w9q vienīgi, hz kpc nevar atvērt viņu, atceros, ka kad iepostoju pārbaudīju to linku, darbojās un tur bija bildes!

     

    ble tu iemeti viena un ta pasha topic linku :sauer4: :s_idiot: :D_dash:

  6. Cik tev reizes vajag teikt, DB bija par cotu sudzibu, nolemu nelikt tevi jaila, jo tev bus bans, ko tu velejies, lai atsedetu banu un vel jails butu jasez? Ne nu labi, tava izvele!

    http://www.samp.lv/index.php?/topic/77017-s%C5%ABdziba-par-jim-mendez-un-costa-machivelli/&do=findComment&comment=640803

    P.S izvelies izteicienus, nav smuki un inteliğenti no tavas puses!

    Ievieto tad no sākuma tās sūdzības linku, par kuru tu mani sodīsi, ja reiz šī nav tā. :)

    • Upvote 3
  7. 1. Tavs niks spēlē : Costa_Mendez

    2. Administrātora niks spēlē : Ray_Stefanos
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :  http://www.samp.lv/index.php?/topic/77017-s%C5%ABdziba-par-jim-mendez-un-costa-machivelli/
    4. Apraksts par situāciju : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ui641cg2ywmsa278ilv.png pasaki, kur šajā ss es esmu redzams, db līdzdalībā, vai vispār redzams taisot db, iemācies terminus ēzeļpauri. ja nejēdz rp, huiņa nepatīk un neko nesaproti, tad nelien sampā.

     

     

    Lūgums moderatoriem nomainīt nosaukumu uz: Sūdzība [Ray_Stefanos]

    • Upvote 5
  8. ivm50xps4n6m2xljr4.png

     

     

     

     

    1. Apraksts par problēmu : Iekāpjot savā privātajā mašīnā biju taksists, tas mani pārsteidza, izkāpjot ārā, varēju izvēlēties, kā es sevi apkalpoju, karoc salabojat bugs.

    Respektīvi: privātajā mašīnā biju taksists, kaut vadu savu org.

     

    3. Pierādījumi par problēmu :

     

    od24h2pmbeu3mlfl80fg.jpg

     

    jpt882r0pixrbap58vh.jpg

     

    h7hse1zecldue5oaurpg.jpg

    • Upvote 2
  9. Benjamin, kakova huja tu admins esi, ja nesajēdz bandu rp un īstu rp?

    Viņi ir banda, viņiem nepis publiska, vai parasta vieta, viņi šaus, ja redzēs pretinieku, tu domā, ka visi tikai cīnās tur, kur viņus neredz? Vecīt nē, tu daudzko nesaproti, vajag saprast, ka tas tika darīts ar rp, nevis ar to, lai dmotu, jums vajag saprast, ka mēs atdzīvinam to, ko sauc par ''RP BANDĀM'', nevis sūda liktām organizācijām un dotiem līderiem, kad JŪS ADMINI to vienreiz saprastīsiet, KA MĒS TO DARĀM AR RP?

    • Upvote 4
×
×
  • Create New...