• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

SergejsMAD

Veterāns
  • Posts

    501
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

SergejsMAD last won the day on October 7 2015

SergejsMAD had the most liked content!

Social Info

3 Followers

About SergejsMAD

  • Birthday 01/23/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Sergejs_Ozols

Contact Methods

  • Discord
    Serjozhka#8591

Recent Profile Visitors

8,107 profile views

SergejsMAD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

308

Reputation

  1. Es pis shitas ****** vel ir dziivs? Ej tulpes lasi lielais pa purna devejs
  2. Malacis, uzfilmēji, kā ar kickeri maucat terrās.
  3. Bļaa, te ir novācies tāds hujātu sastāvs, ka ***, viens otram lielās, ka ar hujovi kickeri izkiko otru. Drausmas. Te vaina nav adminos, bet gan pašos lowakos kas ar viņu mauc un sūdus taisa. TC šito topicu, palasot komentus uzreiz ir skaidrs, ka pusei te pat 16 nav. #AtlaijstKrapniekus
  4. 1. Tavs niks spēlē : Sergejs_Taylor 2. Administrātora niks spēlē : Paul_Wrigth 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/sw632w http://prntscr.com/sw63cc http://prntscr.com/sw63py (sorry, prntscr IG nolāgoja, bet doma ir redzama un saprotama) 4. Apraksts par situāciju : Tātad, braucu ar auto pa spawnu pēc RP situācijas, kurā pēc pasākuma biju "dzēris" , sadauzīju mašīnu (visas četras reizes kad ietriecos bija RP, viss notika spawn), pēc kā sekoja jail par Nonrp. Pēc tam rakstiju 3x /report adminam, kas tā arī ne reizi neatbildēja (gluži, kā īstam acc pienākas). Lūgums iemācīt adminiem RP, savādāk dumji sanāk, ka spēlētājs RP prot labāk, kā admins.
  5. Kāda gan starpība ja adminam ir vai nav AC?
  6. Tu tak esi galvā pis*s :DDDDD Plus nopaļīji savus ļevos hakus, kas ietekmē spēles darbību. /setweather http://prntscr.com/sqv9oj Laikam vēl tagad neviens tevi neieredz
  7. Ko Tu te lej, tito sēdēja mafbizā, kad tu viņam ņifkasu meti wp, lai gan vēl reportā rakstīju “ par ko tito wp, ja mums nav jaunu biedru”. P.S cik alkooutletā skidku vari uztaisīt?
  8. Te viss ir pizģets, Rolands ar pirktajiem acc tagad ir sapisis serveri līdz riebumam, un tālāk būs vēl lielāka žopa, ja tā turpināsies. Nezinu kur Tu esi spēlējis, bet arī 2013. gadā te nekāds mega rp nebija, lai tiktu bandā protams rp bija jāmāk, prasīja terminus, piemērus no RP utt. Tagad te viss ir nolaists. Kāpēc šī izgāztuve vēl vispār turās virs ūdens? Jo te viss ir "Čerez žopu" un pa vienkāršo. Te vairs nav OS sastāvs, arī stefanos ar kuru kopā nesām entās nedēļas no kātiem šo serveri vairs šeit nav. Laiki mainās draugs, pieņem izmaiņas, ar katru gadu paliks ar vien sūdīgāk. Mums agrāk bija jautri, pie tā arī paliksim.
  9. Lūgums šim karstgalvim iesvērt kāda mēneša suspend forumā, lai nedaudz sāk domāt ko raksta. 1. Tavs Niks Forumā : SergejsMAD 2. Apsūdzētā Niks Forumā : high (nekad noteikti zaljo nav kurijis) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pumpas lien ārā studentam 4. Pierādījumi : Profils : https://samp.lv/index.php?/profile/147094-high/ Screen: https://failiem.lv/u/87nsrrhu (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  10. Smuks wh puis gan vienā, gan otrajā sūdzības video. http://prntscr.com/htzzv4 http://prntscr.com/hu00u9
×
×
  • Create New...