• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Zibenszellis

Veterāns
  • Posts

    720
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Zibenszellis

  1. Mainu ig naudu pret Unban, sīkāk PM!

  2. Kurš tad te raud kā mazs kucēns? :D Ne jau es lieku sūdzības, man par to samp dziļi pie dirsas :D
  3. Ceļa rullis,normāls bliezējs :D :D kad kikeris nestrādā,mīzeļu bars neko izdarī nevarat,kad pat jāsāk filmēt ? :D
  4. Rakstu Kurta vietā,jo puikam nav vairs foruma Acc, tākā iztiksim bez Wp. Kur ir norādīts kad tas bija domāts tev? Un *Pizdabols* ir lamu vārds ?
  5. + Netaisīšu vel vienu topiku par šo pašu tēmu,ja esi tu jau uztaisījis, kas par pizdonu pa /o uzraksta kad uz rokas var būt 100k, varbūt kāds tikko ienāca iekšēji spēlē un kā viņš to var zināt ? Gaidu unjailu, jo forumā nekas par to nebija teiks un pieņemts.
  6. Jariks prasija lai ielieku,jo puika nemak registreties foruma http://prnt.sc/avzx5u Ss kad ir nopircis unbanu,jo tika banots par Hax, ja kadas problemas, tad lai Kova pats apskatas.
  7. Paldies visiem, kas ar mani. http://prnt.sc/atg49q

    1. Sheidijs

      Sheidijs

      vairs jau nav jēga tagot :s rip mack

    2. Delakruze

      Delakruze

      Tikai kovas gudrības dēļ. ;)

       

       

  8. Pērku 10 kredītus, došu 20m IG

    1. Delakruze

      Delakruze

      Ja būtu acc tad nopirktu ;(

       

  9. Sāksim ar to,tava nika maiņa nav forumā apstiprināta,tas nenozīmē kad tev viņa ir uzrakstīta,kad tu vari spamot ig lai tev nomaina niku. Kad personu datu maiņa tiks apstiprināta,tad arī mēs nomainīsim tev niku. Otrs, tu tiki brīdināts,tas būs redzams zemāk Ss. http://prntscr.com/alnud7 http://prntscr.com/alnust
  10. Tu pats zini kāda, kad sapņo aizver acis, nebūs nekāds unbans. Paši raudat kad serverī nav Rp, bet kad kādu ieliek par NonRp jailā , uzreiz sūdzība. Lai skatas 6lvl acc šo.
  11. Tev tas liekas pilnvērtīgs Rp, pēc tāda trieciena ?
  12. Jūs nokritāt no kraujas un trāpījāt ūdenī,no jums nekādu Rp nesagaidīju, tāpēc tikāt jailoti. Kā + tu uztaisīji Rr , ne jau izsauci policiju. Un jā,par jail pierādījumus nevajag ņemt,bez iemesla neliktu jailā. Ja esmu nepatiesi iemetis tevi jailā,tad lūdzu gaidu pilnvērtīgus pierādījumus.
  13. Esi uzrakstījusi nepareizā sadaļā, veru šo ciet.
  14. Tieši tā nebija ko darīt un tāpēc tiki sodīts. Ņem ss no video, par vēlu sāku filmēt, tā sēdētu zem bālā. Tur ir redzams kad uztaisi Qs un chatt ir redzams kad nodēmoji cilvēku. http://prnt.sc/ai6q89 http://prnt.sc/ai6s1t
  15. Sāksim ar to, man tika uzrakstīts reports ar tavu id un kad tu dari Cs, es uzspecoju tu biji ielīdis GSG hooodā. Ooc tu tak nelīstu viens pats iekšā,kur staigā niggas ar stobriem ? Un otrkārt,kā es varēju zināt kad gribi kko testēt ? varēji uzrakstīt report, tad kopīgi tev būtu dabūjuši to stobrus.
  16. Veru ciet,jo jau esi banots uz 365. http://prnt.sc/acn921
×
×
  • Create New...