• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

UneverCRYha

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About UneverCRYha

Profile Information

  • InGame
    Elvijs_Burbulis

Recent Profile Visitors

738 profile views

UneverCRYha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputation

  1. Sūdzība par [serveri] Åpraksts par problemu:Es gribēju nomainīt niku,aizmirsu islēgt binderi,un kad es rakstiju vārdu,uspiedas binds un uzreis aisūtijās,tad man iedevās tads vārds,es nomainiju atpakaļ.Pētstam gribeju paņemt savu "Sultan" Saka ka jums nav transporta,es prasiju kapēc nevaru atslēgt,viens teica ka varbūt maja pazuda,es aizbraucu uz savu māju,un skatos tur tas niks ar kuru es biju nofeilojis tur bija Elv/r Nepieciešami Pap.Nu es pasaucu Adminu,viņš man nomainija niku ,bet tikunta majai rādijas tas niks.Man pateica lai izeju rr,es izgāju un kad gaju atpakaļ man rādijās ka vajag reģistrēties,es parbaudiju vai pareizi uzraksitju,bet tikuntā rada ka nesmu reģistrējies.Lūk video ir redzams kā es uzrakstu pareizi, bet rāda ka vajag reģistrēties. Pierādijumi par problēmu:
  2. Sūdzība par [Jimmy_Willmer] Tavs niks spēlē:Elvis Burbulis Administrātora niks spēlē:Jimmy Willmer Pierādijumi par pārkāpumu: Apraksts par situāciju:Nu man iedeva bez brīdinājuma ban par Jail DM,bet ir tā ka brīdina 3/3 tad ir bans bet man nebija neviens brīdinājums,un es viņu sāku sitst jo kad mes runājām ar vienu chali viņš mani sāka sist.
  3. Sūdziba par [ban] Apraksts par problemu:Nu kā es ustaisiju Jail DM un man neiedeva nevienu brīdinājumu kā parasti ir ja dabūj 3/3 tad bans a man nebija neviena brīdinājuma,un man uzlika ban, un es tik tur sākus sitst to chali jo viņš man pirmstam kad es runāju ar vienu citu viņš sāka sitst mani. Pierādiju par problēmu.
×
×
  • Create New...