• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Duke Caboom

Lietotājs+
  • Posts

    232
  • Joined

  • Last visited

About Duke Caboom

  • Birthday 06/19/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Daniel_Lombardo

Contact Methods

  • Discord
    lorens708

Recent Profile Visitors

3,495 profile views

Duke Caboom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Kas spēlēs rust?

    1. Delakruze

      Delakruze

      man ir bet nepatīk

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Oskars_Sobolevs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CP 4. Kā vainas dēļ tas notika : ... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs niks spēlē :Daniel_Lombardo 2. Administrātora niks spēlē :Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/yf34b59y#fr8qbqtf 4. Apraksts par situāciju : N-times darbinieks "izlaboja" sludinājumu,beigās tika sodīts par mix,vēlāk viņu izlaida no cietuma. http://prntscr.com/ev8jgm http://prntscr.com/ev8jqw tikai uz 5 min ielika??
  4. Tātad mēs sākam tevi ķert,tu ar savu tālbraucēju mašīnu apgāzies,es pieskrēju,jau rakstīju /su Bēgšana no pol. [Vid.reģ],bet nepaspēju,mani sāka šaut un steigšus nepaspēju uzrakstīt līdz galam,to var apliecināt Eddie un Dwayne. P.S kāpēc tev tikai 4800 sec par PG + Police avoid ( 80 minūtes ),ja noteikumos skaidri rakstīts,ka http://prntscr.com/eu9np8 sākot ar 220 minūtēm,diezgan pamaz priekš diviem pārkāpumiem,ja jau par PG liek 220 minūtes vien vismaz.Ja šeit netiks izskaidrots kāpēc tikai 80 minūtes,bet minimālais 220 minūtes,es veidošu citu sūdzību jau uz administratoru.
  5. Kāpēc nav full bilde? Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  6. Piesakaties uz bandām,ew dzirdat?!?!

    1. La!kam

      La!kam

      Raita visus atteiks ;d

       

  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristian_Morisey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : ... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Stepans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Log off +mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika :... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harry_Lee 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : SS viss ir gaiši redzams,ko viņš ar to gribēja pteikt,galvenais ka dara to policsta priekšā,nemaz nav CS. 4. Kā vainas dēļ tas notika : .. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Lombardo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Lane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad,pieņēma KP un pēc dažam sekundēm izmeta. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Hz.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/e1vc24
×
×
  • Create New...