• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Salivans

OldSchool
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Salivans

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Taylor


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jackie Cassel


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : mauca ar hph, pirms tam ari ar kkadu cleo metaja mahas pa gaisu un kikoja cilvekus, hz


    4. Kā vainas dēļ tas notika : nejau nu manas


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=ktPgg-v1_Ok


     


     


     


    rakstu taylora vieta, jo jums gruti susp vinam nonemt čigaņi


    • Downvote 1
  2. 1. Tavs niks spēlē : Jack_Taylor
    2. Administrātora niks spēlē : Karlis_Thompson
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :  
    http://prntscr.com/e7xlxy
    4. Apraksts par situāciju : Tātad, bija mafbizz, bišk pahakoju, jo nu CF kādi 10 purni arī mauca ar melno maģiju un saņēmu banu, pēc kura uzlikšanas nopirku unban un gāju IG, lai turpinātu karot, taču Karlis mani atkartoti izkikoja no servera bez pamatota iemesla! Screen arī redzami 2 CF biedri kuri saņēma 365 un arī pec tam vēl bija karā un netika kikoti, uzskatu ka Karlis ir ļoti nekompetents un gribētu dzirdēt viņa paskaidrojumus, kāpēc viņš mani kiko , jo Kamiko Hayashi būdams LM bija norāvis 5 banus 1 mafbizz laikā, nekādi kiki tam nebija! Paldies. (Ja tas ir tāpēc, ka esmu PRO, tad par to nav jākiko ;) )

     

    rakstu taylora vieta, jo viņam susp

  3. 1. Tavs niks spēlē : Jack_Taylor, Allewele_Howard
    2. Administrātora niks spēlē : Jim_Castellani
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://prntscr.com/e6ov95 un http://prnt.sc/e6o2ci un http://prntscr.com/e6ovzz
    4. Apraksts par situāciju : Tātad, ierodos Italian Mafia hooda un redzu, ka Rob Winchester, Jon Winchester un Kamiko Hayashi ar Dialog Hider [CLEO] bugo Italian mašīnas , lai ar tām pēc tam nevarētu pabraukt ( pirms pāris dienām to pašu bija izdarījuši SFM, PoFo to ganjau zin ) un tad es rakstīju report, ka LM bugo mašīnas ar cleo pēc kā arī nošāvu Jon Winchester, kurš atradās manā (Italian) hoodā un respektīvi ir ienaidnieks šajai mafijai, pēc kā sekoja cietumsods uz 1h par DM (Pieļauju, ka Jon skype pateica Jimam lai ieliek jailā par DM, jo ja viņš būtu specojis, tad tāda situācija nebūtu notikusi, droši vien), pēc tam Allewele uzrakstīja report, ka LM bugo Italian mašīnas un Jim Castellani atbildēja ar šādu tekstu: http://prntscr.com/e6oxjp (pilns SS augstāk). Cik es saprotu LM atļauts hakot tādā gadījumā? Gribētu paskaidrojumu no Jim puses par šo ''mazliet'' sarežģīto situāciju, kurā viņš sapisās max level.

     

     

    Rakstu IM (Jack Taylor un Allew vieta)

     

    E: Reku SS, kur redzams, ka Jim tīri adminē LM labā un ir pret Italian Mafia, kad kiko IM pat ja ir ļoti tālu no mafbizz zonas, screen autors nezinams! http://prnt.sc/e6oz3d

    • Upvote 4
  4. Man ari sis pats ir bijis , kautvai esmu parmeklejis kadtru mapiti parskirstijis, vnk vajag kadas paris sekundes neskriet, nekusteties!

×
×
  • Create New...