• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

- Toms

Lietotājs+
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About - Toms

  • Birthday 05/05/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mike_Lopez

Contact Methods

  • Discord
    BadAss12221

Recent Profile Visitors

3,161 profile views

- Toms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

32

Reputation

  1. Bet kur raxtīts ka nevar spam? Pa to jabrīdina nav? Plus kur raxtits ka būs wp ja nepametīs, redzu tik ka kick?
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Madars Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Jesica Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=cagdc0dc7033skzrwqo.png 4. Apraksts par situāciju : Iedeva wp par to ka paņemām terru lai gan brīdinājuma nebija.... Lūdzu parādi kur brīdini ka nevar spam, report tev uzraxtiju, no tevīm servera rr lai varam atkal spamot vai paliekam terra, jo reāli pakāsām iespēju vienu reizi spamot un nav mana vaina ka nemāki pabrīdināt lai nespamo. Tava kļūda ne mana. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  3. . Tavs niks spēlē : Madars Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Mark Line 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Tos liks vins 4. Apraksts par situāciju : Uzlika man wp uz lidera, par nonrp invite, es vesalu stundu visiem baudiju rp, gribu redzet pieradijumus no vina! Nav garumzimes jo rakstu no tel.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Josh ?Connor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : screen 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Mercy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Slimnīcā ic sadaļā runā pa fraps 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Nu ko, jums drīz jaatsāk mācīties?

  7. -Mareks Dambo Nosuspendoja Mareku, par to ka rikoja konkursu,nākamaisa, kapēc Marekam noņēma viņam REP? ACP savā laba? Pierādijumus ielikšu velak, jo tagad nevaru copy pase, kaut kas nopisies.
  8. ok, turpmak zinasu ka drikst darit.
  9. nezinaju ka tik ilgi jaatlaiz peles taustinu
  10. bija stavps db bet kval tik kapitala ka nik nevar redzet, tas laikam netisam. laiks 4.33 cerams desa zini kas tie bija ka neka tu ar biji masina. abi aizmugure sedosie
  11. 1. Tavs niks spēlē : Mike Lopez 2. Administrātora niks spēlē : Hardwell 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Vid no pedejas terras ludzu ieliec. sodien 12.05 apm notika 4. Apraksts par situāciju : Lkm bija stavos db kura iesaistits ir ari desa tapec velos redzet vid
  12. Lūdzu newarnot jo nau jega man likt atsevišķu topiku. Terrām jābūt pilnām un bez edit nevis kā man tony atsūtīja pus terru un beigās nēsot bijis tas nekas ka bija. Ja gribēja noslēpt wh un nez ko vēl viņš izmanto nau iemesls lai nefilmētu jo Update #1 Noteikums kas agrāk paredzēja, ka Administrātori nedrīkst atrasties nelegālajās organizācijās tiek atcelts. Turpmāk Administrācija varēs atrasties nelegālajās organizācijās. Bet, lai novērstu bugošanas varbūtību, Administrātoram ir jafilmē savas darbības mafbizz laikā, ja Administrātors atrodas kādā nelegālajā organizācijā.
  13. met sudzibu pa moderatoriem, nonems!!! paldies tony vismaz kaut ko pareizu izdarija
×
×
  • Create New...