• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Eazy

Lietotājs+
  • Posts

    394
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Eazy last won the day on August 11 2021

Eazy had the most liked content!

Social Info

3 Followers

About Eazy

Contact Methods

  • Discord
    ****

Profile Information

  • InGame
    -_-

Recent Profile Visitors

3,025 profile views

Eazy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

246

Reputation

  1. https://streamable.com/q1ijhe - daž labs piefiksēja no labāka rakursa visu. Te TC būs un tev 365. Pats uzprasījies, neko nebūtu licis iekšā.
  2. Fujaks sajauca, 30 vietā ieliekot vairāk, labāk priecàjies, ka neielika video ar hph un aim, tad sūdzību varētu uzreiz tc, jo nepieņem no haxoriem.
  3. Tu leci ārā visu laiku no auto, jo cuff bija nobugojie, tādēļ tevi /cput . Nesaprotu, kāpēc liec sūdzību? Pats haxoji iepriekš, ja gribi varu iemest video, tur tev 365 spīd.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edvins Neimo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Leons Petersons 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Rp izsmiešana, RP Avoids, log off 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/eam6xw https://streamable.com/c5c6ad https://streamable.com/kslemn
  5. https://streamable.com/tj2gof lai nav jāveido sudzība, te bûs pierādījumi papildus par Hax, kur lidinās ar /cuff
  6. Pēc tava pieprasījuma: https://streamable.com/7jbhm6 Te vēl labāk redzams HAX, Neo nokrīt no moča ,tu nē. Kā arī kārtējo reizi aizlidini policijas auto 7 metrus tālāk.
  7. 2 reizes viens un tas pats? Protams, man nogļukojis Nezskaitāmas reizes gļuko un tikai uz tevi. Ja acc paprasīs, tad ielikšu.
  8. Kā es varēju apgriezties, ja lidoju no skeitparka puses straight up uz staciju? Te useless kaut ko skaidrot, tas ir tas pats kā runāt ar sienu. Lai skatās Jims, vairs neko nerakstīšu.
  9. Ravenam ir jāsaprot, ka atrodoties AFK tu turpini kustību tajā virzienā, kurā lidoji. Ja viņš nemāk to pamanīt, pat lietojot WH, tad neredzu jēgu no viņa. Kā arī es tikko sapratu, kādēļ braucot gar staciju hp gāja nost auto, kaut neviena apkārt nebija. Kādēļ viņš ar Arnoldu bija uz jumta? Šāva pa auto?
  10. Tev viss labi, vai varbūt man izsaukt ārstus priekš tevis? Rakstu 2 x - biju afk. Kā es tev su varēju uzmest, ja biju jail, domā ko raksti. AFK esot helis kustās virzienā, kurā lidoji, ja neesi pamanījis.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edvins Neimo 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arnold Hernandez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HAX ar moci nav iespējams tā aizlidināt auto, kā arī nenokrist no tā, ja būs nepieciešams, tad varu pievienot papildus video pēc acc pieprasījuma 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/l43l60
  12. 1. Tavs niks spēlē :Edvins Neimo 2. Administrātora niks spēlē : Raven Cammisano 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Iztiksim, neredzu jēgu likt SS ar jail time. 4. Apraksts par situāciju : Lidinājos ar heli, paskatījos mapē, kur atrodas Otto(SFPD darbinieks), jo maucām pakaļ viņam ar heli. Izeju no afk - jails par CP. Kā var ar heli uztaisīt CP? Cik saprotu, tad Ravenam ir jāmācās termini, ko katrs nozīmē, jo nejēdz tos. Vai arī, lai filmē katru jail, jo paškaik nav vajadzīgs tāds admins, kurš nejēdz pat pašu elementārāko, kā arī sūdus vāra. P.S. Uz doto brīdi ir daudz labāki kandidāti, kuri piesakās uz acc statusu.
  13. 1. Tavs niks spēlē : Edvins Neimo 2. Administrātora niks spēlē : Raffael Takashi 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://imgur.com/lLc61yW https://streamable.com/hjatv4 4. Apraksts par situāciju : . Paprasīja viens, lai pafilmēju haxorus.
  14. 1. Tavs niks spēlē : Edvins Neimo 2. Administrātora niks spēlē : Misha Coltrane 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://streamable.com/fxzn1t 4. Apraksts par situāciju : Tp Hax
×
×
  • Create New...