• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Vanagafakeprofils

Lietotājs+
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

About Vanagafakeprofils

  • Birthday August 28

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Jacky Shady

Recent Profile Visitors

2,330 profile views

Vanagafakeprofils's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

86

Reputation

  1. bralitis teica lai ierakstu Puisel tev tur sobja wh var redzet kad izslegta veida :D http://prntscr.com/hleaz4 diezvai tik talu vari redzet bez sobja ;( apsveicam ar 365 No warn ;)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff Frost 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lester Mcbuffalo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ooc insult, mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jef Frost 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jack Westrom 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : nonrp eject 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeff Frost 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gatis Zelts 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ooc insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff Forst 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ooc insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Ko tu te vsp posto? Tev šeit nav jālien! Kā arī prikols par datoru? Tu sēdi pie stūres un kur tev jeba*ais datros? Klēpī b*E?
  7. Ā cik padomājot, tad tam čalitim no n-times, viņam mašīnā ir dators, ja? Ar ko labot sludinājumus un ievietot ziņās! Un kādēļ es nevarētu likt '';D''? Tas ir aizliegts? Un jam, tu lmk vienīgais uz 1h jaila liec par mix.....
  8. 1. Tavs niks spēlē : Jeff Forst 2. Administrātora niks spēlē : Jim Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Aizsūtīju uz n-taims sludinājumu, kad pārdodu hotring. Lab neko, braucu ar hotu garām stacijai, atrodu vienu čubāru no N-times. Pasaku viņam par /b čatu lai pārbauda slud. (/B pārbaudi slud ) Un par to mani B*e jaila iemet!? Jim palasi servera noteikumus! Un izstāsti, ja tas ir jāraksta IC čatā? Kā viņi pārbaudīs? Padomā loģiski, puik! Edit: Un pasaki kurš normāls admins liek uz 1h jaila? Manuprāt un vel te dažu citu spēlētāju domā kad tu saspiedis galvu esi! Jo katrs gandrīz par tevi sūdzību raksta ;)
  9. Čali es tev vienreiz tik iesitu! Tā kā nedirs man neko! Un vsp tad ej prom, ja prikolus nesaproti! Ahhhh, 12gadīgais! Edit: Es vel teicu lai beidz sist Tomy , bet tev bija itkā po**j. Un jam es ar Matthew aizstāvējām Tomyju!
  10. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff Wolfet 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Marks Pogodinss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš domā kad es viņam mašīnu nozagu, bet nē. Es braucu viņam garām, gribēju paķert vai nevaig aizvest. A ko viņš uztaisa NJ. Neko tā ir mana īrētā automašīna, es pats izmetu viņu no auto, kā nekā mans. Viņš man jautā vai es lo*s esmu? OOC INSULT 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams ka viņa, nejav manējā! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://imgur.com/VhWlijM
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jef Wolfet 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sweet Makaveli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. Piedodiet kad postoju šeit, bet es par viņu arī gribēju sūdzību rakstīt. Ceru kad nedabūšu +1wpTātad viņš apgalvoja ka nehakoja? Ammmmmm, kas tad ir šis? Es neesmu dornis lai to nenosauktu par hax- https://failiem.lv/u/mcruhbnd#/
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff Wolfet 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Deivid_Hitman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz staciju, a čalis mani nohujāri! Tas skaitās kā DB? CS un DM arī! 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/2p99fkkp#/
×
×
  • Create New...