• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

RolexLV (ex:Benny)

Lietotājs+
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

RolexLV (ex:Benny) last won the day on September 25 2014

RolexLV (ex:Benny) had the most liked content!

Social Info

5 Followers

About RolexLV (ex:Benny)

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Anthony_Sposato

Contact Methods

  • Discord
    RolexLV#4171

Recent Profile Visitors

4,877 profile views

RolexLV (ex:Benny)'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-199

Reputation

  1. Tak izmet vinus no adminiem un miers. Ja gribes atkal klut par adminiem, lai maksa vel.
  2. Marihuons macas no labakajiem. https://ibb.co/8XxgZFD https://ibb.co/VBSN4Zq
  3. Iemesla nebija, bij tikai situacijas upuri kuri pagadijas nepareizaja vieta un nepareizaja laika.
  4. Yabuki normals pacans ir, nekadas nahui pret vinu predjavas nevar but.
  5. Pats agrāk biju spēlējis 2013. gadā šajā serverī un situācija par RP bij diezgan sūdīga. Tagad RP kā tāds vispār neeksistē , gandrīz neviens nopietni ne-rpo tikai izmanto bindus lai admini specojot neiebāztu cietumā par QS/CS. Nosaukšu lietas kas ir jālabo serverī , lai vismaz tas tiktu cienīts un cilvēki nesauktu samp.lv par freeroam bedri. 1. Salabot bandu sistēmu - Par bandas līderi kļūst cilvēks kurš iegulda savu laiku un tiek par tādu pēc IC darbības, nevis pēc labākā pieteikuma un OOC rec/anti foruma pirdieniem. Respektīvi izskatās tā ka nevis par frakcijas līderi kļūst tam kurš iegulda savu laiku un ir labākais RP, bet tas kam ir vairāk OOC kontakti un kurš var dabūt no pārējiem vairāk REC. 2. Nedot iespēju hakeriem ''nopirkt'' unban. Ja hakeri baidīsies un nevarēs nopirkt unban, viņu vispār nebūs un citi spēlētāji varēs mierīgi spēlēt - Jā saprotu nauda ir nauda, bet kamēr Sarkanais Kamārs šo opciju turēs, nekas labs nenotiks. SAMP serveris ir vairāk hobiju lieta nevis ikmēneša ienākumu avots. Latviešu kapeikas pisēju mentalitāte ne pie kā laba nenoved. 3. Izskatīt kārtīgi adminus un nedot adminu statusus visādiem mazgadīgajiem kuri pa savu sakrāto pusdiennaudu to ir nopirkuši , lai piesegtu savējos, pistu dzīvi citiem spēlētājiem un specotu un dubultā sodīto tos uz kuriem ir zobs. Nav noslēpums ka ir admini kuriem ir pofig uz noteikumiem un kuri to nopirkuši lai tiem būtu imunitāte , iespēja /ajailot par tizlāko iemeslu to kurš piemēram kautko ne tā izdarījis kādam admina draugam ne pa prātam. Nemaz nerunājot par /report neatbildēšanu. Jā nauda ir nauda, bet tas viss atkal piš visu servera reputāciju, kā rezultātā cilvēki to neredz vairs kā vietu kur RP notiek, bet gan sūdu bedri kur notiek haoss. 4. Vajag ņemt piemēru no lielākiem ārzemju serveriem un izlikt to šeit , ja vēlas kādu progresu nākotnē. Tās ir tikai pārs manas idejas un fakti ko esmu uzrakstījis. Nekas labs nenotiks ar šo serveri , ja galvenās problēmas netiks labotas.
  6. CS? Common sense ja? - Tu uzskati ka nošaut kādu dēļ iemesla nav reālistiski?
  7. Skreenshota ir SKAIDRI un Gaiši redzams ka man ir ar /me norpots tas ka es rokās paņemu ieroci. Un arī skaidri un gaiši redzams ka mani iemet iekš ajail nepamatoti.
  8. Kādiem tev Hitlera plāniem? Paskaties ''killing log'', neesam nevienu nošāvuši tajā laikā un IC mums bij iemesls lai nokniebtu vienu personu un viņa sabiedrotos draugus nevis randomā šaut cilvēkus. Mēs abi zinām ka kautkāda iemesla dēļ (vienreiz nošāvu tevi) es tev nepatīku un tu vienkārši gribi būt priekš manis ''kā skabarga pakaļā'' un traucēt man spēli. Ļoti daudzi cilvēki jau tevi neuztver kā nopietnu adminu, bet gan kā pirkto, kurš piesedz tikai savas intereses. Lab pārs hakerus nobano kuri to pelnījuši, un tas viss. Citās komūnās tev jau sen būtu noņēmuši tavu statusu nost, jo tu uzvedies kā sīcis nevis normāls admins.
  9. 1. Tavs niks spēlē : Anthony_Sposato 2. Administrātora niks spēlē : Salvadore Riviera 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Tātad ar savu orgu gājām medīt cilvēku kuru bij iemesls nošaut IC. Līdzko bijām pie viņa klāt un grasijāmies viņu šaut nost. Salvadore Riviera visticamāk kautkāda veidā jūtoties aizvainots uz mani un manējiem cilvēkiem sāka mest mūs visus iekšā cietumā, tikai viens sīkums es visu situāciju uzfilmēju un paņēmu screenshot. Uzskatu ka Salvadore Riviera nav morāli nobriedis lai darbotos serverī, kā admins. Nav jau pirmā sūdzība par šo administrātoru.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anthony Sposato 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anatolijs Putins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tiko iesedinats cietuma un sis man uzraksta OOCin sms. IC Anatolijs bij miris. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Anatolijs Putnins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. Kā terras nav IC, ja terras ir karš par teritorijām, kurš noteiks to kurai bandai būs kāda teritorija. Tas ir karš kas nozīmē ka tā ir IC situācija, tu IC izlem kam brukt virsū un IC izlem kā brukt virsū. Gribi teikt ka ja tevi kāds uz ielas aplaupa? Tu pa mic vari pasaukt backup lai izglābtu tevi?
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anthony_Sposato 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kim_Gerrard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad mums bij karš Aztecas pret Balām un KIM iepostoja video kur viņi izmanto mikrafonu kara laikā un MG'o viens ar otru sakot kur tas ir neizmantojot nekādu RP. Cik saprotu nedrīkst izmantot tādas lietas, kā TS/Skype/Discord spēlējot, bet drīkst rakstīt tikai IC spēlē. Šis gadījums skaitās kā MG. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/l799t
×
×
  • Create New...