• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pishkaa

Lietotājs
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Pishkaa

Profile Information

  • InGame
    Freddie_Gigante

Recent Profile Visitors

665 profile views

Pishkaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddie_Gigante 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melnukz_Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvu pie LSPD, 2 krutie piebrauc un noDmo' 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : P.S Un visi šie talanti spēj savākties tikai kad adminu nav on. Ķēmi! Ejat Freeroam labāk spēlēt, mošh kādam tur patiksiet!
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddie_Gigante 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tom_Newland, Carter_Rivera 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Maucu uz staciju, šie kā mērkaķi sēž pie Alahambras un DMo visus.... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddie_Gigante 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mason_Has_Tomatos 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Normāli hujāriju gymā pa maisu, šis ieskrien un atšauj. (CS, NonRP, QS) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : P.S Protams serverī nebija neviena admina, visi uzreiz tik lieli.... No video nebūtu jēga, ja šis neatzītu ka ir low
  4. No sākuma iemācies "neDMot"...., protams lieli jau paliek kad admini off
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddie_Gigante 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rob_Winchester, Mack_De_Costa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz LV, šie pēkšni piebrauc pie robežas, izlec ārā un atšauj. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams ka viņu! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Freddie_Gigante 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pablo_Hakone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Guļot slimnīcā es redz aizvainoju viņu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Pablo. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...