• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

- Invisible.

Lietotājs+
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by - Invisible.

  1. Tavs segvārds serverī: David Wilson


    Pārkāpēja segvārds serverī: Tito


    Detalizēts apraksts - Stīvs ieliek vienu no itāļiem par BH, Tito pēc mirkļa izlaiž, būdams arī Itālis un admins. Pēc mirkļa Stīvais atliek atpakaļ ZaķīšLēkāšanu jailā.


    Kā vainas dēļ, tas notika? Tito


     


    Papildinu Redeles sūdzību vienkārši, šeit biki skaidrāk redzams kas tur notiek. Ja tur būtu iepostojis, wārnas lidotu virsū...


    i26a1qhemudtivhqsbff.png


     


  2. Tavs segvārds serverī: David_Wilson


    Pārkāpēja segvārds serverī: Sweet_Miller & Mack_Taylor


    Detalizēts apraksts - Iebraucu stacijā, nepaspēju apstāties kā jau man divi tirļaki sāk DMot mašīnu, tad izkāpju skrienu viņiem pretī lai nikus priekš sūdzības redzēt, un arī mani pašu nošauj. Tur jau savākts - carDM, CS, nonRP, DM.


    Kā vainas dēļ, tas notika? Viņu.


    Pierādījumi: http://failiem.lv/g/bmfrmnw#aa/sa-mp-053.png


  3. Tavs segvārds serverī: David Wilson


    Pārkāpēja segvārds serverī: Kristians De Kwash


    Detalizēts apraksts - OOC insults, vienreiz /b čatā nosauc par ''lox'', ottreiz par ''noobiem''


    Kā vainas dēļ, tas notika? Manis protams. Iebrauc spawnā ar tanku, priecīgs ic čatā bļāustās čaučau... NonRP tas ir, pasaku /b čatā ka lai tik pamēģina vēl izšaut, ka uz bana tad šedēs. Un uztaisa OOC insultu, 3 dienas varēs atpūtināt smadzenes.


    Pierādījumi: s7eof9h5ukwhod8ndp5f.png4hcyyisvh2ems9adopmd.png


  4. Jamm, uz karu notiek tas pats par ko runā, Mayers on, visi CF & IM Spamo reportus ka LM jaucas karā un tunelī bugo, šis tikai par cietumu uztraucas, un par parastiem AFK sēdētājiem. Vienkārši, nebija vārdu nevienam, viss /f čats vārījās ar lamu vārdiem kā LM jaucās tik karā un mūsējos šauj nost.

    • Upvote 1
  5. 1. Tavs niks spēlē : Jonny Wall

    2. Administrātora niks spēlē : Jon Halsey
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    4. Apraksts par situāciju : Karoč bija tā, es atzīstu, mans organizācijas biedrs Jonny Wilson šāva pa tālbraucēju, mums bija vienādas mašīnas paņemtas, abiem Infernus, viņš sašāva tālbraucēju. Kad viņš šašāva, tālbraucējs izkāpj no auto un sāk pa mani striļīt, viņš domāja ka esmu tas kas šāva, es pat no mašīnas nebiju izkāpis. Tad kad mašīna bija salauzta, izkāpu no tās, un sekoju Jonny Wilson, viņš sākumā bija paslēpies aiz angāra, tad skrēja augšā pa to iekrāvēju, vai kas tas ir tajās oglēs. Tas ir pārpratums, es 100% neesmu vainīgs pie tā ka skrienu vienkārši pakaļ, un par to 3 h jail. Man pat ierocis tajā brīdī laikam pat nebija, nebiju pat pārbaudījis. Ja ir pierādījumi ka es šāvu, gribu tos redzēt, bet es neesmu šāvis!!! Piedodiet, bet man nepatīk šāda attieksme, ka hujovā, iemet jail, un tad saka, nav jāņem pierādījumi, kad ieliek sūdzību par administratoru, varu apzvērēt ka neesmu šāvis. Tas man nepatīk, ka ne par ko 3h. Ceru uz atbrīvošanu, vakar gan šāvu, iemeta jail arī Emilio, tā man bija mācība, vairāk sēdēt negribēju, tāpēc neuzdrošinājos šodien šaut. Un ja vēl aiz vien neticat, es atceros, tālbraucējs bija Harry Microlab, es neesmu stulbs, pirms tam es viņam piedāvāju nopirkt wep, neesmu tik stulbs, lai pēc mana nika ieraudzīšanas, viņam vēl šautu. sdsbf36755rl6v6qlkji.png

     

    Screen var redzēt, ka prasu, vai vajag ieroci.

  6. Jamm, nu tauta mācas no tautas. Bija topic kur mani arī appisa, vot, tur arī šo iemācījos. Man arī, neko ne atgrieza neko, paliku zaudētājos, pateica tik ka pats biju vainīgs un vajadzēja RP līgumu. Tā kā šeit nav RP līguma, un viss, pilnīgi viss ko sazināmies ir rakstīts pa čatu /b, OOC čatu, ar IC tam nekāda sakara nav. IC vienīgais kas te notiek, ir atdod savu naudu, vienkārši randomā, un pat to bez RP. Pēc ši topika varam spriezt par Tavām RP zināšanām, un jā, kā jau minēju, tauta mācas no tautas. Sorry, ne Tavas vainas dēļ tas notika, vienkārši man jau ar nepatīk, gribēju vismaz atgūt daļu no manis izkrāptās naudas, sorry, tas ir RP... Banojat, nebanojat, bet nu skataties, līderis izsprūk, a es kautkāds nepazīstams frukts ņemu, un tieku banots! Bet nu jā, karoč tas ir RP, viss notika OOC čatā, un ar ic tur sakara nekāda nav, tākā bēdas paturi pie sevis. Filmē vai nefilmē, bet nekas nav darīts IC.

    • Downvote 1
  7. 1. Tavs niks spēlē : Jonny Wall

    2. Administrātora niks spēlē : Tito Zambrotta
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : ww4ysgbh8eh2gmiy7cln.png
    4. Apraksts par situāciju : Vienkārši skrienu pretī savam draugam uz mašīnu, tas paņem iemet par nonRP, nu vienkārši, vai nu ir sajaukti ID, vai nu vienkārši labāk neizteikšos, stundu netaisos sēdēt par neko, + vēl atļaujas neatbildē uz 5 reportiem ar jautājumu kāpēc mani iemet par neko. Vot uz tādu reportu kur raksta, ka Jonny Wall jail afk, vot tur gan , nepaiet 5 sekundes kamēr lieku sūdzību, jau kikots. Un vēl, admins savā labā, ņēma nost sev čata banu, nu vienkārši, tāda sajūta ka pirktais acc un nemāk ar to apieties, bet varbūt tiešām pirktais, es tak nezinu...

×
×
  • Create New...