• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Octavia

Lietotājs+
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Octavia last won the day on February 25 2018

Octavia had the most liked content!

Social Info

1 Follower

About Octavia

  • Birthday 08/01/1998

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    san andres
  • InGame
    Octavia Forrest

Contact Methods

  • Discord
    Zzzzzz

Recent Profile Visitors

1,870 profile views

Octavia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jon Garmadon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alex Rentley 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :nosauca manu vardu tas ir MG,nosauca manu uzvardu Ganndons jons+Vel Mix vinam 4. Kā vainas dēļ tas notika :hz 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/ns856tyz#/ *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks]Johnny_Shipmans 1. Tavs niks spēlē :Frank_Forest 2. Administrātora niks spēlē :Johnny_Shipmans 3. Pierādījumi par pārkāpumu :4. Apraksts par situāciju :Man tagad neparko ir bans pie tam bez iemesla par to ka es atskreju uz staciju un tur staveju mani izmeta no onlaines mani 2 diena nobanoja bet mani nofilmeja ka es eju uz staciju un man par to iedeva ban ur tak taja video nau neka un nevar redzet ka rtas es biju vispar
  3. Sūdzību topiku postošana Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls.[ niks Alex Sewer vins hako un sauj pa prizminiekiem ar savu hax pistoli Piemēram: [sūdzība] Alex Sewer Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Joe_Knaifa 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alex Sewer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :es braucu ar prizmas furi un mani sak saut hakeri un vins ar roleri brauca kaut kur uz 300km/h un vins man sava pa piekabi ar pistoli 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)es nevaru video paradit jo vins mani nosava nepaspeju bet vinu redzeja daudzi cilveki ka vins hako *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam,plikst11; 23; 24 savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis! Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems + 1 brīdinājuma punktu. Sūdzību topiku postošana Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis! Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems + 1 brīdinājuma punktu.
×
×
  • Create New...