• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

/Kai/

Lietotājs+
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by /Kai/

  1. nezināju, ka wh, admin checkers un multi acc ir atļauti... http://prntscr.com/s70xh0 http://prntscr.com/s7108g
  2. Teiksim tā, to džipu tur varēja nolikt jebkurš un lidot ar viņu varēja arī ikviena cita persona. Tas, ka es stāvēju uz jumta un principā uz jumta es varēju atrastiem miljoniem iemeslu dēļ, nenozīmē, ka ar viņu lidoju. Strīmera kungs, lai veicas strīmot un būt UldonsTv un pelnīt kā pewdipai. ;)
  3. Pag, pag. Tu taču, vai arī tas bija tavs drauģelis kurš dirsa, ka ir vidars kā es "hakoju". Tad lūdzu! Liec iekšā video, nevis tukši dirs. Skaidri redzams, ka tev hax, jo kads prikols būtu iekāpt tev manā mahā? Lai tevi no viņas izsviestu? Tak filtrē bazāru.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kai 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jimmy Velasco 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Da nezinu kas tas pa hax. Izsvieda no mahas un kkur tp. Kova tik ar katru dienu laikam sapis kadu anticitu kaut ko meginot izlabot. Uzliku jums atbilstosu dziesminu visiem maniem LM bulbiciem. Izbaudat ! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://youtu.be/4fG6TBcv6So P.S. Ja jums vēl kaut kas pis smadzeni un vēlaties to pist arī man, tad padomājat kārtīgi, jo man ir vēl pāris video par taviem drauģeļiem. Blee sitais ahujenais forums, ka met HTML kodus laukā kā edito.
  5. aii tak jaa. Sanaca pa ilgiem laikiem ieiet sampixa, neko darit.
  6. neko tur nevar saprast. Braukā pakaļ un tik dmo ok :D
  7. nu neeeee, ludzu nee :CCCC tikai ne ar mani, lūdzu nē! atkal nevarēšu gadu samp.lv spēlēt :ccc pls no. E: Reku jau bans http://prntscr.com/if2nq9. Un nopirku unban
  8. 1. Tavs niks spēlē : Kai Jones 2. Administrātora niks spēlē : Frank Cammisano 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/ic75cm 4. Apraksts par situāciju : WTF? Es nevienu nenošāvu un Tu mani iemet jailā? Iešāvu vienam čalim 2x, bet viņš nenomira. Iemācies RP, draugs. Pēc tam vēl rakstīji, ka tur tas termins neesot pareizi iztulkots. Like wtf? Notiekumi ir notiekumi, kas jūs administratori tos mainat katru dienu? Ja DM tagad ir iešaut cilvēkam, tad izlabojiet sodu sistēmu un nebūs problēmu. Savu vainu šajā situācija neredzu. Administratora RP nezināšana, vai kāda no galveno servera administratoru pienākumu nepildīšana, tas ir, nav atjaunota sodu sistēma, pēc jaunajiem administratoru izdomātajiem notiekumiem. Ja ir mainīti notiekumi un par to nav paziņots forumā, kā spēlētāji to zinās ? Domājat no pirksta izzīlēs jums? Notiekums=http://prntscr.com/ic76k2
  9. postiņi , postiņi. Jā, pilībā piekrūtu šī policijas ierēdņa teikumiem.
  10. lol, es jau domāju, kur tā sūdzība palikusi. 2 dienas tev aizņēma, lai ieliktu vienu sūdzību :c
  11. Man patik, ka tu ierakstiji "vid" "ez" xddddddddd Kur es lidoju? Nekas tāds nebija. Braukākjos ar sandu apkārt, sāki pa mani šaut un es reaģēju. Tas, ka tevi izkikoja sūdzies kovānam, nav mana problēma. Kickers taču salabots, vec. :0 Paldies pa postiem, cya.
  12. Johnny tikko nobanoja http://prntscr.com/htci9l
  13. Tak bērns, tu pats nezini kas esi. Pirms pāris dienām teici, ka tev 15 un ej 9. šodien teici , ka tev 14. Tu esi bots. P.S Scrab, tur jau vajadzētu suspi.
  14. HAH nav feik xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd. Mazajam pa sirsniķu iedeva, ka viņa acc nobanoja, tāpēc feiko par citiem sūdzības tagad?
  15. Lool. Mazais nevar nofilmēt mani hakojot, tāpēc jātaisa fake sūdzība. Tak ej nomierinis vai paraudi. Sarunājis savus drauģeļus, lai pahako. Iekačājis fake sūdzību taistātāju tagad baigi kruts. Tu tak man teici, ka tev ez pa 5e nopirkt unbanu, ko ta čīksti man IG un nepērc unbanu?
  16. Nav jau prblēmas unbanus pirkt, tikai es nehax, bet hendero gan hax. BTW paldies pa postiem, iepostosi vēl kko, lai tev WP sadod? P.S - Hendero_Fox tikko uzlika DB banu uz 10 dienām.
  17. Kāds sakars man tur? Tu parādīji, manu niku TAB :D. Safeikojis sūdzību. Paļubom tev kkads skinmods uzlikts.
  18. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kai Jones 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Hendero Fox 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Bija terra, šaudījāmies un šis sēdēja mahā un tik repairoja. Mož GM arī bija, bet hz. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Anticita problemas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jurģis Ābols 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : David Carizzo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu terrā jopt, admini aizmiguši bija. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/hsf8zq http://prntscr.com/hsfaal
  20. Nu viss :c samp dzive beigsies. Atkal būs jāgaida vesels gads. :(
  21. Tad veiksmi tev pabeigt 9.klasi ar šādām prasmēm. Man jau nepis, posti tik nāk klāt.
  22. 9. klase? Tad jau esi atpalicis un palicis kādā klasē uz 2gadiem, ne? 1. klasīti nevarēji pabeigt, ja? Ar 2. piegājienu tik sanāca :DD ahah
×
×
  • Create New...