• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Blake

Leģenda
  • Posts

    570
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Blake

  1. Lieguma apelācija nav izveidota un/vai ievietota, līdz ar to, tā nav tikusi izskatīta un nav iemesla taisīt sūdzību par administratoru. Iesaku netērēt laiku un neveidot to, jo tā būs patiesa, vismaz no mana skatpunkta, ja tomēr vēlies, lai to izskata kāds cits, tad vari to veidot un cerēt uz labāku iznākumu. Slēdzu.
  2. Spēlētājs Michael_Diaz tiks sodīts par DM, SK terminu pārkāpšanu. Paldies par sūdzību, slēdzu.
  3. Spēlētājs Santino_Johnson tiks sodīts ar 365 dienu liegumu no servera. Paldies par sūdzību, slēdzu.
  4. Par tādiem reportiem terras laikā būtu vēlams dot /mute nevis kick, nav redzams pirmais reports, par ko kikoja. Bet pa lielam, lieks info ''pauls aizsedz'', report vēlams izmantot ''Pārkāpēja ID, Pārkāpums''. Tiks apspriests ar administratoru, par cik nesniedza paskaidrojumus šeit. Ja atkārtosies, tad būs brīdinājums. Paldies par sūdzību, slēdzu.
  5. https://prnt.sc/118a8i6 - noteikums. Kā mēs varam zināt, ka Tu dod to pašu kompi ar to pašu internetu brālim spēlēt? Nevienu nebiji brīdinājis iepriekš un administrators rīkojās pareizi, izzīlēt viņš to nevarēja. Šāds noteikums pastāv un, ja gribi spēlēt, tad pērc unbanu brālim/sev un visiem pārējiem saviem/viņa profiliem, jo tie nebija vienīgie, ar ko hakojāt. Turklāt, bija banu restarts. Sūdzība aplama, slēdzu.
  6. Spēlētājs jau saņēma liegumu. Slēdzu.
  7. Spēlētājs Kazak_Krewazz tiks sodīts ar 365 dienu liegumu no servera par palīgprogrammu izmantošanu. Spēlētājs Stefanie_Coltrane tiks sodīts ar 365 dienu liegumu no servera par palīgprogrammu izmantošanu. Par Bobby_Suta par maz pierādījumu, vai arī neredzēju visus, jo failiem.lv, kamēr nolādē 3 sekundes no video paiet 10 sekundes, nākamreiz lūdzu ieliec kaut tajā pašā streamable.com. Ja nu tur bija vēl kaut kur par viņu, tad cits administrators drīkst atslēgt vaļā un sodīt. Paldies par sūdzību. Slēdzu.
  8. Spēlētājs Xol_Ryder tiks sodīts uz 365 dienām par palīgprogrammu izmantošanu. Slēdzu.
  9. Jack_Desins tiks sodīts uz 365 dienām par HPH izmantošanu. Slēdzu.
  10. Tiks sodīts par CS un DM, paldies par sūdzību. Slēdzu.
  11. Tavos screenos ir redzams brutāls OOC insults un RPavoids no Tavas puses, ja vēlies, veido bana apelāciju un iemetīšu video ar plašāku situāciju par Tavu banu. RPavoid neparedz cietumsodu, tāpēc arī ir bans, turklāt - tikai uz 1 dienu, pats mīkstākais sods, kas iespējams. Es situāciju neesmu redzējis pilnībā, tāpēc arī neredzēju par ko sodīt CP. Kad prasīju abām pusēm, kas ir noticis - viena puse stāstīja vienu, otra kaut ko jau pavisam citu. Man izzīlēt, kam ticēt un kam nē? Piedāvāju Tev kompromisu un turpināt situāciju, pakļaujoties CP, atbildot uz RP un iekāpjot automašīnā, lai redzētu, kas notiks tālāk, bet tu - atteicies to darīt + nosauci viņus par pidarasiem.
  12. Tava vienīgā sūdzība, kura tika izskatīta, to izskatīja 1. līmeņa administrators Tyler, kurš visticamāk nebija racies tik dziļi noteikumos, lai atrastu šo noteikumu, jo ir jauniņais pie mums. Administratoram atgādināšu par šo noteikumu un savu rīcību. Runājot par sūdzību, tad mēs tiešām nepieņemam video vai bildes, kuras ir apgrieztas, nav pilnas, vai ir bildētas no telefona. Sūdzība aplama, slēdzu.
  13. Bob Polok saņems 365 dienu liegumu no servera. Paldies par sūdzību, slēdzu.
  14. Nav redzams ne laiks, ne datums, lai pieņemtu Tavu sūdzību. Kā arī, sūdzības jātaisa no DATORA, nevis telefona, lai ir redzams pilns datora ekrāns ar notikuma laiku un datumu, kā arī konkrētu, pilnu situāciju, kā arī ar redzamu spēlētāja Ping, ja uzskati, ka tam ir palīgprogrammas un tās lieto (Ping pieejams TAB). Nepietiekami pierādījumi, slēdzu.
  15. Nepietiekami pierādījumi (nav pārkāpēja pings redzams un šī iemesla dēļ nav zināms kādā pozīcijā viņš atradās dotajā momentā). Slēdzu.
  16. Pinga dēļ viņam tu rādījies citā vietā, tajā vietā, kur tēmēja. Lodes iegāja tevī, jo atradies citā vietā, bet viņa ekrānā citā, tāpēc arī izskatījās pēc aima. Sūdzība aplama, slēdzu.
  17. https://prnt.sc/10skan4 1 sec vēlāk: https://prnt.sc/10skgow Foršs admin checkeris.
  18. Derrick_Banks saņems 365 dienu liegumu no servera par HPH izmantošanu. Keon_Krewazz saņems 365 dienu liegumu no servera par HPH izmantošanu. Paldies par sūdzību, slēdzu.
  19. Domāju, ka administrators ir sapratis savas kļūdas un tiks mutiski brīdināts par pirmo lieko reportu. Drošvien, ka pirms 3 mēnešiem administrators arī bija mazāka līmeņa un tikai mācījās, nezināja, ka Escape mapē rādīsies nedaudz citā vietā, atkarīgi no vērotā spēlētāja kameras novietojuma specā. Tiks pārrunāts ar administratoru. Slēdzu.
  20. Nav vairs šāda administratora, slēdzu.
  21. Netika veidots jebkāda veida konspekts par to, kā pazīsti viņus, kā arī netika atbildēts attaisnojošs iemesls šajā sūdzībā par notikumu, kā zināji par viņiem vai kāda iemesla pēc nejauši piegāji klāt pie spēlētājiem un pajautāji ieroci. Sūdzība tiek slēgta.
  22. Minētās bana apelācijas pierādījumi vairs nav pieejami. Sūdzība nevar tikt apstrīdēta un tiek slēgta.
  23. Nav vairs šāda administratora un tika sodīts pēc nopelniem. Slēdzu.
  24. Nav vairs šāda administratora. Sūdzība tiek slēgta.
×
×
  • Create New...