• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Makartijs

Veterāns
  • Posts

    450
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Makartijs

  1. Ziggy 1d Nikita 1d Morgan 1d Kyle Milan 7d Lai nu kā tur un kas tur, bet OM ar SYY kopā patrulēt īsti nevar. Vēl jo vairāk , kad OM darbinieks ir pilnā darba apģerbā, bet nu tie tādi sīkumi kurus tāpat šajā serverī neņem vērā vairs. Tc.
  2. sāka 39. sek, beidza 42.sek = 3sek = atļauts tc.
  3. Sūdzība aplama, vienu hitu tikai uztaisīji + nav pings. tc.
  4. Vēl man reportā rakstija, ka akls esmu, bet pats ar hph mauc Kane Fister 365d Tc.
  5. Ir vairākas sūdzības arī privāti saņemtas par šo cilvēku Paredzēto 7d vietā būs 30d bans. Tc.
  6. Ir vairākas sūdzības arī privāti saņemtas par šo cilvēku Paredzēto 7d vietā būs 30d bans. Tc.
  7. Par Kane sūdzība aplama, tieši efektu dēļ nevar redzēt, ka viņš izšauj tās pēdējās lodes. Artjomam 3d bans, jo tā distance, kas ir ārpus ir ļoti smieklīga, bet noteikumi ir noteikumi. Tc.
  8. Krokodils Dandijs 365d Nikita Ramzze 365d Andrjuha Ramzze 5d - var redzēt, ka apzināti šauj pa RG un veic reload Par Tony Duck sūdzība aplama Tc.
  9. Jim Heal saņēma 365d - Otrs nezinu, kas ir,jo video neiet. Ja gribi apsūdzēt otro, tad taisi jaunu sūdzību. Kā arī sūdzības topika nosaukumā nevar rakstīt vārdu "mudaks", nezinu kāpēc šī sūdzību vispār vēl ir vaļā. Tc.
  10. Defaultā tas koks atrodas iekšā tajā krūmā, nevis tā kā tev Eincha. Maini sborku, lai negadītos vēlreiz šitādi gadījumi. Sūdzība aplama, hph te nav tc.
  11. Lai apsūdzētu adminu par nepatiesu jailu, nepieciešami video pierādijumi no tavas puses. Ja pavērosi soda sistēmu, tad redzēsi, ka sods par DM (ieskaitot massDM/DM sabiedriskā vietā) sākas ar 40minūtēm līdz 1d banam. https://samp.lv/index.php?/topic/73818-samplv-servera-sodu-sistēma/&tab=comments#comment-1008011 Sods: no 40 minūtēm cietumā līdz 80 minūtēm;Massive DM - sods: 80 minūtēm cietumā līdz 1 dienām bans;CarDM - sods: no 10 līdz 30 minūtēm cietumā;Šaušana sabiedriskās vietās - sods: 80 minūtēm cietumā līdz 1 dienām bans. Sūdzība aplama Judy Milan 7d bans par AA Tc.
×
×
  • Create New...