• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

CharlyVendetta

Veterāns
  • Posts

    778
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by CharlyVendetta

  1. Es biju tākā bik labākās domās par tevi Makartij, bet tu man liki vilties. 1. Tavs niks spēlē : Charly Vendetta 2. Administrātora niks spēlē : Alex Mccarty 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Reku pati sūdzība Reku screen: https://failiem.lv/u/v7hy35xbu#/ 4. Apraksts par situāciju : Adminstrātors izskata sūdzību , ieraksta,ka tiks sodīts ar cietumsodu. Ienāku iekšā ,redzu adminstrātoru un apsūdzēto .. redzēju cilvēka datu maiņu ... Rakstu pieklājīgā veidā ar jautājumu, vai ir sodīts,man uzraksta,ka fujakam esot uzlausts profils un ir istais ipašnieks profilam PARĀDI MAN KAUT VIENU NOTEIKUMU - Ja ir uzlausts profils ,un ir taisita hui*a ,un isto profila ipasnieku nesoda,kāds man ar to sakars,īstais vai fake tajā profilā ,es gaidu no tevis paskaidrojumu pat
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Charly Vendetta 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pablo Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :pašāva vaļā stacijā 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Charly Vendetta 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pablo Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nuuu itkā dzenāmies pakaļ viņam ,šis iebrauc hood un sāk šaut 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Charly Vendetta 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adolf Gonzalez un Henry Stifler 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nuuu viss video būs redzams 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Charly Vendetta 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Video redzams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ne nu ,ielido ar savu smirdigo hydru autoplacī ,un sāk spridzinat,protams ,ka viņa vaina 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Kerijs Allens tiks sodīts ar banu Ja jau tev lago,tad taisi restartu,nevis dari tā ,lai par tevi taisa sūdzibu.... Jo labi redzams tu biji momentā un vairāk nebiji Tc.
  7. Spēlētājs David Rousey tiks sodīta ar banu. Tc
  8. Gordon Stiflers uz 14 dienām par DB no moča ! Paldies par sūdzibu TC.
  9. Mednis Pizdabols saņems 365 dienu banu par HAX Tc.
  10. Tiks sodīts ar 60minūšu cietumsodu par MG zvaigznēm un NonRp /cuff E: Dan Travers tiks sodīts uz 120 minūtēm par OOC insultu jaut. Formā. Tc.
  11. Helmuts Polis tiks sodīts ar 15min cietumsodu par MIX TC.
  12. Cody Wyman tiks sodīts ar 40 mīnūšu jail par Cs,Dm Edit: Tiks sodīts uz 55 minūtēm par PG ,Cs,Dm Tc
  13. Edza Howard tiks banots uz 365 Joseph Jones uz 3d par C-roll Tc
  14. Aaron Young tiks sodīts ar 365 dienām ,par hax TC.
  15. Sudziba aplama ,Pings nav redzams , ir trāpits 1x,bet dažreiz nenoraujas HP. TC.
  16. Rob Winchester tiks sodīts. Tu tiksi unjailots TC.
  17. Speciāli priekš tevis nākamreiz,paņemšu video par DM ,tas ka jūs neiespamojāt nenozīmē ka vari DM,sodīju tā jau maz ,neko neskaidrotu,jo tev pašam bija jāsaprot..Tad arī mierīgi varēji uzrakstīt ,ka paprasija vai kā,nezinu,bet nu sods paliek sods. https://prnt.sc/tkozvy https://prnt.sc/tkozqp
×
×
  • Create New...