• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Haziis

Lietotājs+
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Haziis

  1. Kāda jēga man hakot? Pamēģini pārinstalēt sampu, varbūt Tev arī binoklis uzradīsies :D
  2. labi, gaidam Admina vārdu. Un var bez walliem redzēt no pus stacijas da ceļam, ja neesi pamanijis ;)
  3. lol, kur Man ņihuja nekāds wh nav :D nebūtu lidojis uz to mājas jumtu un dmojis visus, arī sūdzību neliktu.. nav mana problēma ja tu nezini kad niku var no turienes redzēt :) Unnnn. vienīgais veidz kā uz tā jumta tikt ir ar airbrk vai heli..
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Matthew_Lewis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Cayenne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Prost braukājos pa staciju, screenoju kekserus pēkšņi wild Cayenne uzradās un sāka heksot un stroļīt visu staciju. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. Iespējams viņu lidināja ar Pizdarvanku ( :D) Tas otrs čuvaks uz rollera (Andrejs_Kukijs ss redzams) 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/c67x2nw2 (Ša, man -20 rep saspamos :D)
  5. Es ic biju alkohola reibumā... btw.. ja nepamaniji pēc kā Es braucu.. un es to ļoti labi zinu kad ja esi dzēris- pazūd bailes un pilnīgi pie d*rsas kur esi un ko dari... un Tu mani aizskāri, tapēc rejected.. sorr veeci " Nē, man nav tosteris. Ar laiku kvalitāte būs labāka. " Tu Laikam Tiešām nesaproti, kā datorgrafika strādā.. tas nav kā fermā, iesēj potato par 1centu un izaug ahujenn potato par 10e. ja tādu nopērc- tāds ir, nevis "ar laiku paliks labāka.." Ja kompja cena ir zemāka par 100e, labāk nefilmē, taisi ss, savādāk acis kantainas paliek no tajiem pikseļiem.. (p.s. atradu tavu pc build.. ja godīg populārs mems.. https://prnt.sc/hxrlzb sorr. no hate)
  6. nositi no rollera- atriebjos ar pāris lodēm pierē.. slinkums argumentēt- tapēc uzreiz varat jailot... -_- :DD kas tā par kvalitāti??? Tev čist tāds tosteris?? pat mans pc var labāk nofilmēt :DD + nax izeditoji labāko daļu?
  7. 1. Apraksts par problēmu : Tātad.. pirms minūtes vai divām.. iegāju on uz karu, pēkšņi parādijās kad esmu pārdevis māju ..._... (ievietot hakera vārdu) par 1$ mani nebrīdinot! 3. Pierādījumi par problēmu : https://failiem.lv/u/twmua6wu Varētu iegūt savu māju atpakaļ?
  8. man arī taspats. https://failiem.lv/u/twmua6wu screens. draugam 4x tā bija.. (Jason faze)
  9. Kurš teica kad es Tevi tā nosaucu? ne Tavs vārds, nekas saistīts ar Tevi vai jebkuru citu, vienkārši vārds...
  10. Šāvu tapēc, kad 24/7 triecies.. atbraucu ar 80%, aizbraucu ar knapi 40% Un Lauma nevienu momentu manā klātbūtne neprasija neko tādu... + ja būtu teikusi, teiktu tev, ne man.. man pret tevi šaut bija iemesls, tev man mahu dauzīt, nē.. Čigāns ir rase, bet neviens jau nav teicis kad tu tāds esi.. vārds viens pats neko neizsaka. Būtu pateicis (ievietot cilvēka vārdu...) ir čigāns, tad ir cita lieta.. "Čigāns ir rase, tpt kā n*ga" un tpt kā baltādainie.. es no tā vārda neesmu aizskarts un domāju kad neviens nav..
  11. wrong chats, bija /b jau uzrakstīts.. čalis dauzija manu mašīnu bez jebkāda iemesla + tas vēl īsti neskaitas lamuvārds.. čigāns ir tauta (sīkāk- https://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cig%C4%81ni)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Matthew_Red 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jeffry_Westwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es noturēju pārkāpēju, viņš izvairijās no soda, tad es viņu saslēdzu rokudzelžos, vedu ar operatīvo rolleri uz iecirkni un kad viņš saprata kad apcietināšu izgāja off 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa, būtu samaksājis sodu, vai off nebūtu izgājis šeit nebūtu sūdzība par viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/rndr8yyr
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Matthew-Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Macaravelli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nebija ko darīt, aizbraucu uz staciju un nostājos blakus vienam no Ntimes, un pēkšņi viņš pret mani sāka šaut (Stacijā) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/ya8ykjt8
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Matthew_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Sama_Bin_Laden 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sākumā viņš sāka zagt man mašīnu (domes, ar nj, cs) tad notika neliela vārdu apmaiņa, tad es viņu sāku sist (ar rp, ss redzams), kad viņš atslēdzās, viņš mani (pa /b čatu) nosauca diezgan nejaukā vārdā.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa, nebūtu zadzis domes mahu, vai atbildētu ar RP rindiņām, nekas šāds nenotiktu neieliktu.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Šeit screens kādā vārdā Viņš mani nosauca, bet Lauma paspēja viņu izbanot, Domājam paši, vai vēl pēc bana saņēmšanas sodam.. https://prnt.sc/hgi34z (Laumas darbs pēc notikuma) https://prnt.sc/hgi3n0 (Viss no mana skata punkta)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew_Redwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy_Morisey 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es braucu no stacijas un griežoties ietriecos motociklā, vadītājs bez jebkāda RP izkāpa laukā un sāka šaut uz manu (N-Times) Mašīnu... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa, viņš būtu noRPojis un mierīgi aizbraucis prom... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/2xeeedd2
×
×
  • Create New...