• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mr.Willie

Lietotājs+
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Status Replies posted by Mr.Willie

  1. Omg skatos serveri ir tādas problēmas ar policiju. Lielākā daļa policijas ir tik low rp, nerunaju par bindiem, bet situacijas kad uz civilajiem prost sak temēmēt ar automatiem, pārkāpj visus terminus bh utt. Vistrakākais ka pat nav nekādas nojausmas kā policijai būtu jastrādā, galvnais ka cops and robbery serveri iemest cietuma vai kādu nošaut. Un tajā pašā skaitā līderis kurš vēl taisa mentu video, cipa itka labu darbu darītu a īstenībā prost dm un visādas huinjas. Prost vemt gribas no viņiem. 

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Nu ja jus ta daritu tikai NonRPeriem ka liktu mg zvaigznes tad jau es neko laga. Bet man pašam pēdējai laika saskare ar jums mentiem un man kasas bez iemesla klāt. Izdoma kk huinju un kasas. 

    2. (See 8 other replies to this status update)

  2. Omg skatos serveri ir tādas problēmas ar policiju. Lielākā daļa policijas ir tik low rp, nerunaju par bindiem, bet situacijas kad uz civilajiem prost sak temēmēt ar automatiem, pārkāpj visus terminus bh utt. Vistrakākais ka pat nav nekādas nojausmas kā policijai būtu jastrādā, galvnais ka cops and robbery serveri iemest cietuma vai kādu nošaut. Un tajā pašā skaitā līderis kurš vēl taisa mentu video, cipa itka labu darbu darītu a īstenībā prost dm un visādas huinjas. Prost vemt gribas no viņiem. 

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Es jau neesmu administrators kuram kaut kas jādara. Viņi taču arī to redz kas notiek ar tiem mentiem serverī :D

    2. (See 8 other replies to this status update)

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      @klons kāda sakarā CS ? Vispār jūs tur pa tiem Ghetto rajoniem neko nezinat un muldat. Ghetto rajonā bandas slēpjas lai viņas neatklāj policija nevis tur kaut ko īpaši ''gangstero like a shit''. Bet nu pastāsti kas notiktu ja iebrauktu ar Infu Ghetto ?

       

       

       

    2. (See 7 other replies to this status update)

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      @kortess nejau par mentiem ir runa. Bet ja taisa RP situāciju tad jātaisa tā ir rp. Mēs spēlējam Reālas dzīves attēlojuma serverī, tādā situācijā tiktu cietuma uz vairākiem gadiem vai pat tiktu nošauts ka lielajā kluba ar ieroci. Nav nekādas iespējas centrālajā klubā aplaupīt un aizbēgt tik mierīgi. Tak ja gribat laupīt tad laupāt mazos barčikus lauku pilsētās ja ne Mass CS un bans par to ir .

       

    2. (See 7 other replies to this status update)

  3. Šodien 21:01 esmu back, visus ķeršu un pamēģināt nestāties visi pēc kārtas lidosiet jail. http://www.bildites.lv/a/tk28uu6f#m2rc3ra9

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Tik mazs iemesls nav pietiekams lai bēgtu no policijas :D

       

    2. (See 3 other replies to this status update)

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Ceru ka tur admini ieskatisies manu komentu jo tev realam banam jabut par tavu saucamo RP situaciju

       

    2. (See 7 other replies to this status update)

  4. 2k17 pirmās 8 dienas ,un jau -2 admini :D

  5. 2k17 pirmās 8 dienas ,un jau -2 admini :D

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Brēku ceļ par muļķībām, ka afk stāv un nezin ka terra ir tad arī jāfilmē... nu wtf ? :D

       

       

       

    2. (See 6 other replies to this status update)

  6. eRPo sodīs, NeeRPo sodīs. eRPojot tik nervus sapisīs, labāk spēlēt lolu, tur vismaz spēlētāji kādām rūp :) Bedre paliek bedre, ja wilis grib lai nemas.

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Posti ir status ko tu esi savācis, bet ja ar tiem postiem neizprot RP baigi kruts tāpat neesi :D

       

    2. (See 5 other replies to this status update)

  7. eRPo sodīs, NeeRPo sodīs. eRPojot tik nervus sapisīs, labāk spēlēt lolu, tur vismaz spēlētāji kādām rūp :) Bedre paliek bedre, ja wilis grib lai nemas.

  8. I am back. Būšu online uzreiz ka nebūs IP sakritības. Tikmēr būšu foruma aktīvs. Nu pēc tam jau arī :D

  9. PoFo ienāc ig un iedod līderi ja vari

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Nezinu ko ar 6lvl dara lācis. Ne oscary var nomainit paroli ne uzlikt līderi, bet acc savā labā gan viegli izmantot. Lāci ja lasi tad nomaini paroli osary grib aiziet no leaders

    2. (See 2 other replies to this status update)

  10. Nu tak llūdzu kads iedodiet oscary foruma paroli man lai vins var tik pie forum, neesam aktivi jo Ip sakrtiībaa.

  11. Oscaru nevar tik iekšā savā forumā pēc bana, nevar mad kāds mods admins atsūtīt vina paroli vai sākotnējo niku, lai varētu paroli nomainit. Izskatās ka ir zagts profils. Gaidu kāda moda, admina atbildi te :)

    1. Mr.Willie

      Mr.Willie

      Vins neatceras ar kuru inbox ir reģistrējies, vai arī tas i nomainīts vins izmēģināja visus. Labi butu ja jūs pateiktu to inbox man, es varētu pateikt vai tas ir viņa. Viss viņam sačakarējās pēc tā viltus suspend forumā

       

    2. (See 2 other replies to this status update)

  12. Oscaru nevar tik iekšā savā forumā pēc bana, nevar mad kāds mods admins atsūtīt vina paroli vai sākotnējo niku, lai varētu paroli nomainit. Izskatās ka ir zagts profils. Gaidu kāda moda, admina atbildi te :)

  13. https://www.youtube.com/watch?v=ysizdEoEvDM Rifa Low, nebutu vini vēl tam hakerim iedevuši wep, mēs vēl būtu paņēmuši :D
×
×
  • Create New...