• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ryan_Huge

Lietotājs+
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ryan_Huge

  1. Vispār man internets tā lagoja, ka Tevi pamanīju tikai tad kad man SMS uzrakstīji, bet ok ok:D Vainīgs
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Huge 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diago_Taylor un Zac_Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ar Brian huge piebraucam pie majas , s'akum'a NJ vinu, be ttam nav ss, tad vinu Zac_Taylor Dm, un Diego savaca masinu un mani NONrp eject un otrs parbrauca pari, tada veida nomiru. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=7ydzqvaps0moe8jyve4f.png par Dm bet ar to nepietiks http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ltnalup1pu4o1qcbei3h.png Nonrp eject (Screenshots vai Video)
  3. Ja jau serveris pietuvināts RL, tad skatāmie no tādas puses RL policista protkols kurā ir 3 kļūdas ir metams ārā, tad sanāk es tiku šēit sodīts par pavisam citu pārkāpumu, skatoties pēc noteikumiem. Vai nu rakstāt lietas pareizi, vai nerakstāt vispār.
  4. Tad lai tā raksta Rp nepareiza izmantošana..Viss jadara pec noteikumiem, kuri adminiem jazin īpaši labi
  5. : Sūdzība par [Mark_Lane] 1. Tavs niks spēlē :Ryan_Huge 2. Administrātora niks spēlē :Mark_Lane 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=i8ru7f0gcsyji75yyub.png http://www.samp.lv/index.php?/topic/73818-samplv-server-sodu-sist%C4%93ma/ 4. Apraksts par situāciju : Admins iemet jail, par mistisku iemeslu LowRP, itkā saprotams, bet sodu sadaļā tāda termina nav, ja ir kādi jautājumo pie pierādījumiem ir links ar sodu sistēmu.Vienkārši ir apriebies, ka admini paši nezin terminus par ko ir sodi un par ko nav..LAi izlasa, un tad adminē.
×
×
  • Create New...