• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Roliss

Lietotājs
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Roliss

Profile Information

  • InGame
    Rolands_Sudrabins

Recent Profile Visitors

892 profile views

Roliss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Vecīt,tu sākumā aizej patrenējies šaut,roka kratās tā kā mašīna braucot pa latvijas ceļiem.Un ja pat tu trāpiji,tas mosh it kkāds bugs or smth.Un pa jailu,tās 16800 sec noteikti bija kļūda,jo par cs liek 1600 sec,un gnj Laumai netīšām 8 pielikās klāt.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rolands Sudrabins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Pasha Green 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es viņu apturēju,tapēc ,jo nebija ķiveres,paprasīju dokumentus utt,un tad pēkšņi atbrauca 3 CM(Lkm CM) mašīnas,un viņš mani nošāva 4. Kā vainas dēļ tas notika :Protams ka viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)P.S Skataties video no 3:34,tur tas viss sākas .
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rolands Sudrabins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Joe Spacer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Gulēju,un sāka sist.. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rolands 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rolands_Sudrabins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Viņs vienkarsi izskāpa no masīnas un sāka mani saut 4. Kā vainas dēļ tas notika :.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://youtu.be/EetAcNVwS0Q
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rolands_Sudrabins 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kent_Young 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es vienkārsi iebraucu stacija un vins sāka saut 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. sveiki! Taka esmu jauninais serveri tad pat nezinu ka uzstaisit screenshotu ktka meginaju bet radija unable to save screenshot. Un vispar man ir tikai 3lvl . Taka si sudziba varetu but aplama jo mani izkikoja par kkadam aizdomam ka lietoju chitus nu tas ir servera anti cheats man liekas. sada iemesla del nav verts banot. Taja laika posma patiesam runaju ar Ryan_Rito un vins to varetu apliecinat vai pat iedot skype saraksti kur rakstits ka taja laika posma runajam.
  8. 1. Tavs niks spēlē :Rolands_Sudrabins 2. Administrātora niks spēlē :Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Man personīgi nav bildes,bet jūs varat pajautāt spēlētājam Ryan_Rito.Viņš visu redzēja . 4. Apraksts par situāciju :Tātad,Viens cilvēks centās iekāpt manā īrētajā mašīnā un ar pirmo reizi viņam neizdevās ar otru gan .Tad viņš pēkšņi viņš sāka šaut uz Ryan_Rito.Un tad Owen_Vendetta ieraudzīja ka šauj uz viņu un nobanoja Gan Viņu par DM ,Bet mani par Līdzdalību .Kapēc mani par līdzdalību???
×
×
  • Create New...