• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

sixed

Lietotājs+
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

sixed last won the day on November 19 2023

sixed had the most liked content!

Social Info

2 Followers

About sixed

  • Birthday 11/30/2001

Profile Information

  • InGame
    Vortz_Sixed

Contact Methods

  • Discord
    pm

Recent Profile Visitors

2,028 profile views

sixed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. https://prnt.sc/pod99c smuks flooderis ,myb 365?
  2. eu
    man vajg postus xd

    1. capture.
    2. Sauvixx
    3. Krapālis...

      Krapālis...

      5e kovas maciņā un kko varēs sadomāt

  3. Tu savu smadzeņu vietā labāk pasēdi un pamācies .
  4. 1. Tavs niks spēlē : Vortz_Sixed 2. Administrātora niks spēlē :Dominic_Sawyer 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Tatad bij taa ,kad beidzas terras un pa us shava Keita ,nu mes preti nosaujam vinu un pec sekundes paradas tie mussu Sawyer Antony un nosauj muss ar frakcijas biedru un MŪS IELIEK JAILA ,VIŅUS NĒ! Tā ir pilnībā aiztavēšanas sava family labā ,perfekts admins kurš visspār nezin kas ir DM ,tādus naffig upē slīcināt vajag . Un uzrakstiju reporta kapēc mus jail viņus nē ,ADMINS IGNORĒ un izkiko par to kad es draudu ,ja pat neko nebiju draudējis! Vienkārši bezsakars un smadzeņu vietā adminam tukša vieta .
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Veikalam brūk jumts (kad izmeta to loading strīpiņu ,līdz galam dajiet un pēctam met ārra no spēles) . Es fking nevaru savam bratanam normālu skinu nopirkt ,dēļ ši ,šis tgd staigā ar kasti uz galvas bļāviens . 3. Pierādījumi par problēmu :
  6. Ak jēzs tak ieleic pilno videoklipo ,moš real ar wh mauci un atradi Curtu . Videoklipā ir redzams neliels fragments noņemts 0.53 - 0.55 (Skataties spēles laiku) Pa ato laiku varēja ieslēgt wh un apskatīties kur viņš atrodas ,un pēc brīža izlēgt ... tāda veidā var paslēpt savu palīgprogramu . Ātrs spams? Hmm ,domāsim loģiski viņš gaidīja kad kād sno pretiniekiem ienāks on ,pašlaik ir tikai pieiejams RIFFA un GSG ,tad sanāks tikai viņam atkliek sēdēm un gaidīt ,neko īpašu neredzu . Moderātori foruma ,takš ievietojiet noteikumu vienreiz ,kad sūdzībās tieši videoklipa formātā nevajag nekādu effektus ,lai takš neslēpj savas palīgprogramas .
  7. Tātad ,zinu šeit neesmu iesaistīts ,bet vienkārši izteikt savu viedokli par šo!. Pirmkārt ,kad tu šāvi pa Antonio pirmā lode iešāvas STABĀ ,var pat redzēt čķilienu . Otrā lode šaujas pa sienu ,vai arī to pašu stabu (jā būtu šāviens pa enemy ,tad redzētu videoklipā asinis ,kura šāviena pa ķermeni izdodās) . Kā arī tavas tās divas lodes neko neizsaka ,kad viņam būtu HPH . Tālak ejam ,kad tu izšāvi divas lodes tavs komandasbiedrs piedalās šaušanā un trāpa dažas lodes no ieroča M4 ,bet ir iespēja kad šim spēlētājam bija liels PINGS (videoklipā neparādiji tabu ,nākamreiz apskaties kad kko filmē) ,tādējādi viņam neieskaitijās hiti . Otkārt ,kad tu šāvi pa enemy tev tas crosshair ļoti jocīgi velk ,myb tu mums būtu proffesionāls kurš māk spēlet ,neko nesaku ir iespēja . Bet ,ir viena lieta kas saistās ar .asi ,kurš velk pa ķermeni spēlētajam uz kura tu esi uzvilcis tēmekli . Uz šo būtu it īpaši jāpievērš . Varbūt pats autors videoklipa lieto aizliegtās programmas .. . Tas pats bugs . Ak jēzus Atkal tas pats Antonio ,kadēļ šajā terra ir jāiesaista Antonio ,jā pat tajā terra nekas ar to nebij saistīts .GSG biedri ,bija online 4 biedri . Tālāk ,4 biedri var daudz ko izdarīt teritorijā . Piemēram daži uzbrūk ,bet tu neesi to nofilmējis un viens ieskrien teritorijā un otrādāk . Tāda veidā ,viņi iet uzbrukumā un jūs nepaspejat nošaut pretinieku ,un teritorija nobugojas . Tur īpaši nav uz ko skatīties . Kā arī ieteiktu Administrācijai vienu lietu priekš noteikumiem pierādijumu ,jā ir video formāta ,tad vissmaz lai būtu bez effektiem (Tāds filmēts tad tādu arī lai publicē priekš peirādijumiem) . Tāda veidā ,spēlētājiem nebūs vairāk iespēju uz kautkā uzhaltūrēt (vienkārši uztaisa mazāku rāmīti ,bet tajā paša laikā viņa draugs puļā ar s0bi . Tas bija tikai piemērs) .
  8. . Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : vortz sixed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : SS 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : tak xz 4. Kā vainas dēļ tas notika : vienkarshi braukajos 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://bildites.lv/a/cg54cqe7#rsz7dfqk
  9. Tev vissmaz smadzenes ir vai nav ,izskatās nav . Pārlasi ko tu uzrakstiji . Man pat smiekli nāk xaxaxaxa . VG būs un vnlg būs nub . TIKO izārdiju 2vs1 VG hahaha
  10. xaxaxaxaxaxaxax , vg spiež tik bultiņu uz leju . Ejat iemācaties šaut bez hakiem
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : vortz sixed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : vid 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : tera 4. Kā vainas dēļ tas notika : vg dievi 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : GALVENAIS VINCH KAD IET TAD SAK HP IET NOST!
  12. abi banana sedesim nemiz xDDD neesu nabags kurs nevares atlauties prieks unban pussy tad vell plusa diego bans
×
×
  • Create New...