• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

XeNoNe

Lietotājs+
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by XeNoNe

  1. 1. Apraksts par problēmu :Tatad sagaidu update noperku garazu pēt tam maucu uz banku pildit garāžas kontu un majas labi sapildu abus da 20k . Pēc 2h ienaku serveri pardodu valstij garāžu pēc kā 10min velak izeju .Ienaku šodien iekša un rāda kad nav majas un kipa lai iegadājos viesnicu lai tiktu back organizācijā . Labi uzraxtu owenam problemu report pectam izgaju ara no samp. Ieju foruma saku raxtit sudzibu un pēctam iegaju pa jaunu iekša pēc ss kad nav majas jo pazudusi. Nav tiešu pirmais bridis kad rada textu kad majas nav bet  ir ss ar otro reizi jo neiedomājos uzņemt ss jo ta gadās pirmo reizi.


    3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/huizlv


    Man bija maja Winewoodā pa 4,4 mijoni . P.S Rip mana sarašotā prizmas nauda ;(.


    • Upvote 1
    • Downvote 2
  2.  

    1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Issiah_Metamais 

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cody_Wyman ,Eduardo_World, Kai_Jones

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tatad cik es redzēju Cody Wyman Šāva no savas sēdvietas pat nepiecēlās no auto tas izskatijās pēc minigun  , Kai Jones Lidinās vai lec  pa jumtiem  un Eduardo World Nezinu ,visticamāk ar  Airbrake  pa gaisu lido .

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu

    Kopumā ta teikt sanāca smuks video. nācās veidot multi ACC bet  tas bija tā vērts. 

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)  https://failiem.lv/u/qq5r6383

     

     

     

    P.S : Kai Jones es tev solīju ka tu sēdēsi zem bana jo es zinaju ka tu hako un šoreiz izdevās dabūt pierādījumus.

     

    Es jau neko bet tev ir adm cheker un wh kas vien jau tev pašam ir 365 . Newarnojat atradu paša kļūdu.

    Cik zinu palīgprogrammas nav atļautas serveri vai ne tā? TC Nopelniji sev 365.

  3. Zini kā besi kad 24/7 menti sēž pie prizmas likuma un skatās kam nostriļīt 10k par zaļo zonu. Jūs esat ceļa policija nevis kkāds kāsēju dienests. Visulaiku kā brauc lejā jau kāds sēž kas grib iepelnīties. Tak vienreiz pabraukājiet apkārt nevis zogat no prizminiekiem un tālbraucējiem naudu ! redzēšu vēlreiz bez kkādas triekšanās nodēmošu.

  4. Rakstu Ka bandas biedrs , bla jums neapnik patstavas taisit ? xd tu piebrauc izkap sac sist vinju logic ka vinsh tev shaus pretim jo ir bandinieks ne ?

    Tu esi nepierakstāms vai kā? Kurā vietā es iesitu? Es prosta skrēju tuvāk jo zinaju kad bus DM un vajadzēs ss ar viņa nick -_-. Viņam būs normāls jails Jo CS,QS,CarDm,Dm Qs var redzēt jo nav rp čatā par ieroča izvilkšanu un drošinātaju karoč tiri piri.

×
×
  • Create New...