• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

__MikeyL__

Lietotājs
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About __MikeyL__

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Mikey_Lewis

__MikeyL__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-19

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri 1. Apraksts par problēmu :Tātad brālis vēlējas nopikrt manu garāžu,es to protams piedāvāju viņam,un viņš gribēja pirkt.Mes aizbraucam lidz bankai viņš man iedod naudu.Tālāk mes braucam pie garāžas un es pārdevu valstij,lai viņš to varētu nopirkt,bet protams ka garāža nobugojās,un pārgāja kautkādam Jay_Parker kautkāda nesakarā.Protams starp mums sākās strīdi,un beigās nevienam,ne otram labi. Kova ja lasi šo tad pasaki ko lai mēs tagad daram?Un man jau apnicis ir ka visi cilvēki sūdzas par serveri,tu esi īpašnieks,tad sāc vienreiz kautko darīt un sataisi serveri.Ma ntev vispār jautājums tev patīk tas ka cilvēkiem viss pazūd,un viņi nav laimīgi? 2. Pierādījumi par problēmu : https://failiem.lv/u/f44fkzg3#/ Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  2. Vecit zinu ka tas ir man sodien tiesi tas patd notiks tikai Es nopirku a klases maju pa 7,6m. Es ceru ka Kova kautko daris un man ari atgriezis naudu, vai maju.
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pazuda vienkārši A klases māja] 1. Apraksts par problēmu :Tātad ienāku serverī,skatos telefons izladejies braucu uz savu māju piebraucu,un skatos māja ir pārdošanā.Kādā sakarībā ja man majas kontā bija 19100.Es nesaprotu kas tā pa huinju es pirku māju pa 7,6 ienāku ig un māja pazūd.Kamār es tev lūdzu vismaz naudu atgriez,vai māju dabon man atpakaļ,takš tomēr esmu nopircis pa 7,6m 3. Pierādījumi par problēmu : https://failiem.lv/u/q6wtuu6x
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Anthony_Wong 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricards_Kronis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :occ insult,bilde viss redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vi'ma 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/txe8spxd#/
  5. Tu sikais ej iemācies normāli rp,un beidz kādreiz dzīvē mixot. Lic dabusi. Vienkārši nebija laika un vaidzējā ātri aiziet.
  6. Ricardin tu pakluse sikai,tu rp vispar nezini,un terminus. Tu diena uztaisi kādus 20 ooc insutl,bet tevi žēlo jo tev tikai 4 lvl. Pirms kautko saki iemācies terminus,un roleplay. Drīz likšu pa tevi sūdzību.
  7. Atvainojos ka iejaucos,bet tev jau pašam ir wallhack,un Admin cheker kas pēc būtības nav atļauts.
  8. Pirmkārt tas ir jautājums,un kapēc ka es nododu kravu tu mani triecies speciāli iekšā?
×
×
  • Create New...