• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Thomy_McLaren

Lietotājs+
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Thomy_McLaren

  • Birthday 08/26/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Thomy_McLaren

Contact Methods

  • Discord
    TomsKLV#3848

Recent Profile Visitors

1,348 profile views

Thomy_McLaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

25

Reputation

  1. Lai dzīvo FREEROAM'S! 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Makk_World un visi tie pareji arī 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sēdēju stacijā, un tad notika bezpreģels. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa smadzeņu dēļ, kuras viņam nav. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. Rekur tev būs kā nomainīt - https://streamable.com/ze4xp4
  3. Tas jau arī nav nekas, notiek lietas trakākas. 

     

    1. purp.

      purp.

      Tik  dēļ jums , daiļās dāmas, dēļ jums 

  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Krisiits_McGregor; Josef_Bezno; Drake_Bezno; Zush_Bezno 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz izsaukumu, jo rācijā tika paziņots par aplaupīšanu pie rūpnīcas, un pa ceļam saskrējos ar šiem gansteriem. Video viss ir tālāk redzams. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu? 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Valdis_Petrovics; Leons_Petrovics; Ivans_Petrovics 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz LS, lai samaksātu par īpašumu, tad iegriezos Stacijā lai pārlūkotu situāciju. Braucot prom, redzēju, ka viens no ārstiem sāk šaut pa automašīnām. Protams, sāku jautāt kas un kā, un tad vēlējos braukt prom, bet šis sāka šaut arī pa mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Video būs redzams. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mihail_Paul 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz LS pusi, un pēkšņi ieraudzīju šo mehāniķi. Bija doma palūgt viņam salabot manu transportu, kas atrodas pie mājas. Šis izdomāja vienkārši izlekt ārā un sākt šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. Aight, pierādi to ka man bija HPH, un var man likt 365. IDGAF. Edit: Un ja jau man bija HPH peintbolā, kapēc tad nesauci adminu, lai nospeco? Tu straight up huj*u nes.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Henry_Benz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Biju peintbolā. Palikām mēs divi, un abiem beidzās lodes, jo PB ir nobugots, un ierocus nevar pacelt. Vacām tikai HP, un tad es izdomāju vienkārši sākt klapēties ar kulakiem. Tad šis ieraudzīja HP pickapu, skrēja pie viņa, bet viņam nepietika laika, tapēc zaudēja. Ārpus peintbola šamējais izdomāja mani noDMot, jo ir maziņš, vājš vagosinš, kas vel sēz pamperā, un nevar pieņemt zaudi. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams, ka viņa, es jau neko. Gribēju pat pateikt "GG", bet redz, šis apdirsās un noDMoja. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/df8wag3f#/view/HenryBenz.jpg
  9. 1. Apraksts par problēmu : Uzskrienot PB uz ieroča parādās kaut kas šāds. Sirsniņas ņemās, bet ieroči neņemās. 3. Pierādījumi par problēmu : https://failiem.lv/u/38q3squb
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arvis_Smith 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Džeks ielika sludinājumu (pērk mašīnu), pazvanīju, piedāvāju sultan, piekrita. Aizbraucām pie mašīnas, ieraudzīja ka nav uzlabojumi, piedāvāju naudu, lai pats var uzlikt savus bamperus, spoilerus, un PJ. Šis prost ar QS paņem deaglu, un bāž man sejā. Lieki piebilst, esmu OMEGA darbinieks, nav CS? 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu itkā jau viņa, es labsirdīgi piedāvāju naudu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Ar video nesagāja, bet paspēju noskrīnot. https://failiem.lv/u/qvb8zzkm
  11. 2028. gads - Bugs vel nav fixots.. Vari negaidit, tas notiks gandriz vienmer.
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex_Johson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nofeiloja flexojot 2 levelam 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Thomy_McLaren 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marcis_Kalnins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sedeju cietuma, gaidiju kad beigsies jail time. Sho iemeta jaila, un uzmeta man aproces 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/gg6nmeed
×
×
  • Create New...