• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Nacholiasism

Lietotājs+
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About Nacholiasism

Profile Information

  • InGame
    What is that? IDK

Recent Profile Visitors

576 profile views

Nacholiasism's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. // Krocika vietā, suspis. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jessica Jeffries 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frīdis Kuplais 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Izvaroja bez IC atļaujas. Lauma kaut kad teica, ka seksuāla vardarbība ir aizliegta un par to banu 365. Tas bija, kad mani arī izvaroja IC. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Daniela un Kuplā 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. Man pirksts paslīdēja uz G burta, centos dauzīt pa savu klaviatūru, lai izlektu, bet nesanāca, kā viņam caur /f pateicu, lai apstājas, tu mani ieliki jailā. Mans iq nav tik zems, lai es jauktu līderi un paneli. Tu tak man vairs neatbildēsi, bet beigās atbildēji https://prnt.sc/s22c3l
  3. Tavas angļu valodas prasmes man vēzi iedos. Da lab es varu pieteikties bandā un mans čoms manā vietā rp rakstīt. Kāds rp avoid vel? RP avoid būtu, ja jūs mani apšaudītu un pajautātu kaut ko caur /do, un es neatbildētu.
  4. Pirmkārt- https://www.fenikssfun.com/testi/latviesu-valoda-4044 Kāds vel BH? Es da lab 3 reizes palecos, ne jau nonstop lēkāju. Es varētu pieteikties bandā ar saviem čomiem, es netīšam aizmirsīšu uzvilkt bikses līdz galam, jo mans iq ir tik liels kā tavs, mans čoms tak varēs manā vietā uzvilkt manas bikses līdz galam. Hmm yes.
  5. Es sūdzos par katru sīkumu? Izskatās, ka mamma ar siksnu par stipru pa smadzenēm iesita. Smadzenes, lai nopirktu cik tur organizācijas un servera administratora statusu nevajag. Viņam smadzenes tik saspiestas, ka vienu teikumu bez kļūdām nevar pateikt. Izeju no afk, redzu, ka šis ''labais'' servera administrators cuffo cilvēku vienā rp komandā. kas bija /do un ar to vien nepietiek, tas ir totāls lowrp.- https://prnt.sc/s21z8s Bano spēlētājus par AA tad kad aizskar viņa mazo iq. Pats liek samp.lv spēlētāju jailā, lai iemācās roleplay, kaut vai pats nemāk rakstīt bez kļūdām un nesaprot roleplay.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jose Audisio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Howard 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Man dzenās pakaļ 2 policisti, un es kā gansgters bēgu prom no viņiem. Kad aizbraucu uz hood un skraidīju apkārt, mani nonrp cuffoju pirktais servera administrators. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Manas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video https://prnt.sc/s21pv7
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jose Audisio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rumanis Jogurtins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Notika terra, un šis ar kickeri mauc. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...