• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Amaru Blatnijs

Lietotājs+
  • Posts

    428
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Amaru Blatnijs

  1. Es vakar pirku sev cīsiņus un man bija tieši šī pati problēma, nevarēju atrast nekur cīsiņu pašmasu, centos uzzināt caur relativitātes teoriju, bet fraktālis bija pārāk grūts priekš manis. Nezinu vai varēsiet palīdzēt, bet vajag man tomēr uzzināt to kvadrātsakni no Adike jakas, savādāk nevaru ieplūdes kolektoru nomainīt!

  2. Newarnot ir tada lieta ka Kova uzlicis ta lai serveri netiek no arzemju ip jo baigi daudz uzbrukumi serverim bijusi del arzemju ip tapec ari tgd varbut netiec serveri!

    Ja nav noslēpums, kurš tev to teica? Pierādi, ka tas tā patiešām ir. Gudri muldēt var jebkurš, neticu, ka tev Kova būtu ko tādu teicis.

  3. Tu man šķiet gribi visu safabricēt. Joe bija izsaukums, ka tu esi nošāvusi kaut kādu cilvēku un Joe lika Gedwilam braukt un sekot tev, Joe ar rp izliecās pa logu un ar rp atklāja uguni, sākotnēji biju blakus, bet neilgi pirms tevi atrada izgāju laukā no spēles. Gedwils kā godīgs pilsonis palīdzēja policistam veikt pakaļdzīšanos un tevis notveršanu. Varēji uzņemt arī savu DM un bēgšanu no policijas arī, sūdzība ir nepatiesa. Viss tika darīts ar rp, nedomāja neviens, ka mēģināsi šādi iegāzt cilvēkus, tāpēc arī pašiem nav ss. Kauns, ka šādi apmelo citus.

    • Upvote 1
  4. Šis būs vairāk kā lieks posts, bet tolks tev nebija aizķēpāt serveru nosaukumus, jo fonā, atvērtajā pārlūkā ir redzami abi divi forumi. Lai gan brīva izvēle, dari ko gribi, bet nākamreiz ieteiktu padomāt pirms liec ss.;)

  5. Bēt, forumā ar kk bija rakstīts, ka ja tev ir narkotikas līdzi, u.t.t tu esi banda/mafia, tu nedrīksti ļaut sevi noķert, tev ir jamūk  ar kājām/mašīnu, jo par to draud cietums.

    Policisti šajā situācijā pārbaudīja viņu, tik daudz es nesapratu no jūsu teksta. Neesmu redzējis tādu noteikumu, iespējams arī ir, bet šaubos. Ne visi, kas ir bandās un mafijās ir tik drosmīgi un muks no mentiem, man būtu pajāt, es sāktu apšaudi, bet iespējams Edijs uz to nav spējīgs.

  6. Artjom, šoreiz tu nepareizi domā. Tas nevar būt CS, varbūt viņš ir narkotiku dīleris un vienkārši ved viņas pārdot, kā viņš var zināt vai vispār pa ceļam būs menti, kas viņu pārmeklēs? Narkotikas uz rokas nav CS, ja viņš tur pat lietotu blakus mentiem tad vēl piekristu, bet cik izpratu šo situāciju, tad tā nebija.

  7. eS VĪNU BRĪDINĀJU NEVIS ŅEMU NOST! TAD SANAK KA VINS VAR NOR RP BRAUKT VIRSŪ DART VISU ES BRĪDINĀT PA /B NEVARU HMM..

     

    Nu nākamo reizi ņemšu visiem nost pat adminiem!

     

     

    Un vispār es uzsāku sarunu caur b nevis pa parato taka vinam bija ajatbild caur b !

    Tu esi IG policists, tātad arī saki viņam to ic čatā, tas nekas, ka sāki runāt ar viņu caru /b. /b čats ir domāts tam lai runātu par ooc lietām, ooc-out of character, tātad tu viņam to teici par RL, ka noņemsi tiesības. 

     

    Tagad būs mācība, kad kuru čatu lietot. Ja brīdini, tad brīdini IC čatā.

×
×
  • Create New...