• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dzonijs

Lietotājs+
  • Posts

    327
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dzonijs

  1. On 9/11/2018 at 8:25 PM, Johnny* said:

    Vari muldēt tālāk. Man tas vienkārši nepatīk, mēs pa naudu pērkam, kamēr tu izmanto acc, lai varētu paēst par brīvu. Ja jau izmanto savu statusu, lai paēstu, kas zin ko vēl tu dari. 

    Smiekli nāk, visi šie draudziņi tavi, kas Tevi aizstāv. Beidzam chat, es savu esmu pateicis, gaidam administratoru slēdzienu. 

    Tev ir iespēja pārkāpt noteikumus tīšām, lai tiktu cietumā un arī bezmaksas paēstu. :)

  2. Lieta tāda, kad man nestrādā keybinderis, ierakstu ko vajag un iekopēju, pec tam ielīmēju, es draugam sūtiju servera informāciju, aizmirsu par to, un gribot uzrakstīt /m Nekavējoties apstājaties ceļa labajā malā, noslāpējiet dzinēju sanāca šis

    Bet tas nemaina to, ka tu to tomēr uzrakstiji. Vajag pārbaudīt pirmstam to, ko tu raksti.

    • Upvote 1
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jonny_Wilson


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Toms_Kirpich


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : karoče viņš sāka mani DM, jo mans IC tēls, kurš bija nedaudz iedzēris viņa draudzenei prasija lai parāda pupus un šitais kirpič sāka dmot.


    4. Kā vainas dēļ tas notika : da viņa.


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : yna88s7g272re8to1m05.png


    (Screenshots vai Video)


  4. Mamma man neatļāva runāt ar nepazīstamiem cilvēkiem,tā kā es dzīvoju pagrabā viņa neatļauj runāt pat ar žurkām,vienu reizi sāku runāt,atnāca tētis ar cirvi un gandrīz nogrieza man pakaļiņu.Nākošajā rītā pamodos un pakaļa bija zila,tad domāju ka varbūt žurka izdupsēja.Vēlāk redzēju ka blakus stāvēja šreks,un teica tas vis ir tagad cilvēk ēdājs.Tad pagrabā ienāca Vinijs pūks un sākās mortal combath,es protams runāju ar žurkām,tad es papisu un tākā biju uzlicis uz pūku protams papisu.Tad es neatdevu naudu žurākm,kuras vinēja viņas mani pēc pāris dienām apciemoja un atspārdīja,nu kā lai saka atspārdīja apgrauza no vienas maliņas.Tad es pamodos pēc nedēļas,un izgāju ārā,tad es pavārtījos dubļos,paplēsu pāris plēvītes.Apizģīju pāris bankas,un tad atgriezos vasaras guļavās,tad kad visa nauda tika iztērēta izdomāju aiziet pastrādāt bet tā kā strādāt man nesanāk es nopirdos,tad mani izmeta no darba par to ka es neievēroja 1337 panta 228 punkta 69 atkāpi,es nedrīkstēju glaudīt suņus darba laikā,kā arī nedrīkstēju ēst saldējumu pie bērniem.Bet es glaudīju suņus,tad mani par to atlaida un teica ja gribi atgriezsties darbā maksā pakā,es protams iekakāju pakā un iedevu,bet viņš nesaprot humoru.Tā kā mani ienīda mans darba devējs,es centos izpatikt viņam,vienu vakaru ielavījos viņa mājā un izpisu viņa meitu,un sievu.Tad kad viņš atnāca mājās,bija dusmīgs tad viņš paņēma bisi un sāka raut jumtu,es protams tiku ārā sveikā bet mēbeles nea.Pēc pāris mēnešiem apjēdzu ka jāiet strādāt,jo drīz būs rudens miga,tad es atkal sāku strādāt tosteru veikalā,tur es varēju ēst pārpalikušās maizītes no degustācijas.Tad kad es sapelnīju naudu,es to atdevu žurkām,un devos gulēt.Un kopš tā laika mamma vairs man nēuzticās.

    Stāsts labs, bet kāds tam sakars ar sūdzību??

  5. 1. Tavs niks spēlē : Jonny_Wilson

    2. Administrātora niks spēlē :Jimmy_Willmer
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :szdkmn37zfhq1hr0c2h.png
    4. Apraksts par situāciju : Karoč Jimmy bija atbraucis uz savu hoodu ar kkadiem diviem čaļiem, es viņam pieskrienu klāt, šis prosta aizbrauc - kurš RL brauktu prom, ja pieskrien cilvēks? Varbūt man auto riepa bija pārplīsusi un vajadzēja palīdzbu nomainīt..  Nu ok /report uzrakstiju, vai viņš RL arī brauktu prom, ja pieskrietu, šis izkiko ar iemeslu - mamma neļauj ar nepazīstamiem runāt.. Es saprotu, ka vakarā ir ohuel, bet tu esi admins..

     

     

    Sūdzību vairāk ir par nepatiesu kick :D

    • Upvote 2
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jonny_Wilson


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Chris_Jefferson


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Amm gaidiju kad beigsies terra un tad gribēju mēģināt iespamot ballasus, bet šis indivīds atbrauca un nopuļija.        DM,CarDM,NJ i moš vēl kkas


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu :


    (Screenshots vai Video)https://www.youtube.com/watch?v=fudHinYtnFg&feature=youtu.be


  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jonny_Wilson


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mark_Berzins


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karoč viņš ietriecās manī ar roļļer, uzrakstiju loks, šis piepisās un nodmoja.


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa


    Tur QS, CS, NonRP, varbūt DM, bet varbūt arī nē, ķip bija iemesls.  aaa, CarDM, jo mašīnu taču sašāva.


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=9o-pM3UjHNY


    • Upvote 1
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jonny_Wilson


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jefs_Salmins


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoč sākuma domāju, ka viens cits dmos tālbraucēju, bet beigās dabūju vidāru par to Jefu kas šāva, kā arī viņam QS..


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu :


    (Screenshots vai Video)https://www.youtube.com/watch?v=hyjD9aTRd8k

×
×
  • Create New...