• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jancixx

Lietotājs+
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About Jancixx

  • Birthday 12/15/2000

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Kevins_Makalisters

Contact Methods

  • Discord
    JJ

Recent Profile Visitors

1,738 profile views

Jancixx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : ya boy Kevins_Makalisters 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Amaru Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Terra , kā nakts iestājas , tā gsg uzdarbojas 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas vaina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/ofnbz Amaru Shady Hph , nolecot no ēkas norauj hp , iešauju ar m4 apmēram 5 lodes , necik , pings nofilmēts . Un ar tec 9 vienkārši pussekundes laikā nober mani , aizdomas par aimu https://streamable.com/5wp2h Dīvains video , jo zinam ka gsg ar invis mauc , tapēc man garām šauj kautkāds Spoks un kad nopērku limonādi šis jau man aiz muguras parādas . Ļoti uzmanīgi noskataties beigas *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  2. Kāds Hph xd Man vēl netflix bija ieslēgts, vismaz pingu nofilmējis būtu Jūs ar Tom Lancer arī foršie, seko līdzi un šauj nost tālbraucējus, Sapd on point
  3. Bļe Kova tev ka tik piekukuļo un takā nekas nebūtu noticis! Padoma ne par naudu bet gan to ka speletaju zudums nedēļā nau bijis tik zems kā šaja nedēļā ap 7līdz8 vakarā sēdēja pie 150 spēlētājiem a tagad tikai ap šo laiku 100 domā ar galvu un ap ziemassvētku laiku būs garantēta samp.lv servera katastrofa jo tad veras populārāks serveris takā domā kova kā saglabāt serveri uz ķepām! Un mani kads admins unbanojat jau apelacijā ir teikts a nekā un čatā nevaru pateikt!
  4. Gints neko tadu nedaritu pazisti mani cita serv?
  5. Bla tas pats man tito uzliek par dm 365 ir apelacija apstiprinata taka mani kads admins unban !
  6. 1. Tavs niks spēlē : Janis Snepsts ja id tad 62.205.210.17 2. Administrātora niks spēlē :Tito Zambrotta ka jau teicu bijusais admins 3. Pierādījumi par pārkāpumu : nav pieradijumi 4. Apraksts par situāciju : Karoch mani kill kautkads Niks Ignats uun tad es gribeju atriebties bija man DM bet TITO redzeja to! Tapec es domaju jail bus man bet 100x sliktak! 365 bans!!!!!!!
×
×
  • Create New...