• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

darkijs ♡

Heiterz
  • Posts

    745
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Posts posted by darkijs ♡

  1. Mareks - "Jau momentā kad tu uzrakstīji ''GG" sapratu, ka, iespējams tavi hiti tev rādījās ka trāpija, bet manā pusē trāpija tikai viens hits un par to,cik pamanīju man HP nenorāva. Iepriekš ar bija situācija pret riverām kur šāvu, man ar parāda ka es iehitoju čalim, bet šis nejūt. Pēc nākamajām 2 kolēģu lodēm viņš nokrita. Nez, lai lemj admini, ja būs bans, tad būs. Ja īpašnieks par servera gļukiem pasaka, ka GTA vainīgs, tad te viss ir skaidrs un balle beigusies.  Nez cik jēdzīgi ir slēgt 4vs1 hph, ja tā pat ir skaidrs, ka tevi atvāktu." P.s. Man bija instant replay on, es nospiedu lai saglabājas, bet pilns ssd disks, nesaglabājās.

    Sveicieni kaimiņam no howija <3 

    • Like 2
    • Downvote 2
  2. Tavs niks spēlē: Zigits_Dzervenite

    Administrātora niks spēlē: Eddy_Stefanos

     

    Sāksim ar to, ka puisim iesāpējās sirsniņa, ka Itāļi ir pārāk stipra apvienība. Vakardien mums tika iznests warehouse, ko izdarija galvenais administrators Eddy_Stefanos, labi, neesam jau zemu krituši, kas padosies noname organizācijai SYY, aizstāvējām karjieru. Kas tālāk seko?  Administrators acīmredzami ir aizsvīlies un izkiko spēlētāju @JackeyMAD ar iemeslu

     PbFWyE2.png

    Iepriekšējās dienas izbanoja @CondstyMAD ar iemeslu

    S1PakEX.png

    Pēc būtības administrators serverī ir domāts, lai kontrolētu, ieviestu kārtību. Šeit ir redzama aizskaršana no administratoru puses, wow. Kas notiek 2021. gadā? Pirktajam administratoram ir tiesības darīt ko vēlas un banot, kikot cilvēkus bez iemesla? 

    Aizstāvējām mafbizz, cilvēks mierīgi uzjautā viņam videoklipu no mafbizz puses, kas administratoram pēc būtības ir jādara, kad ir nelegālajā organizācijā. Protams, videoklipu nesagaidijām un attieksme ir tāda, ka vienkārši paņirgājas par to visu.

    Nh3JrYK.png

    Tas vēl nebija trakākais, šodien mierīgi ieeju serverī un atkal warehouse pa nullēm, kā? 

    mtsR7Hp.png

     

    + Visi biedri ir izmesti un organizācijā ir vēlviens līderis.

    YQBtD02.png

     

    Es nezinu @Sarkanais Kamars cik viņš Tev ir samaksājis, ka Tu tādiem administratoru neņem nost. Atņem tādiem, kuri tiešām nav bijuši vainīgi vai arī mazliet.   Skatos, ka tā arī spēlētāji no servera pazudīs šādu iemeslu pēc, ka nevar normāli paspēlēt spēli, kurā ir kaut kāds administrators, kuram vaļa ir uz visu.  Cerams, ka mūsu ieroči, rūda tiks atgriezta atpakaļ, kuru centāmies zolīdi savest, sataisīt. BTW #ItāļiTOP :PP Mūs neviens neapturēs, it īpaši no name organizācija. 

    • Like 9
    • Upvote 1
    • Downvote 2
  3. 17 minutes ago, Stjivz said:

    Spriežot pēc apstākļiem, ka tiek zagta terra vai arī tiek palīdzēts  kādai no bandām, online nav nevienu administrātoru, pings viņam bija +/-62 , vismaz 3 hiti tika trāpīti un hp nenoņemās.

    Cik zinu, tika palīdzēta terra, beigās jau leca laukā no zonas, un kāds points slēgt hph palīdzot terrā? Saprastu kad pašam notiktu terra. Nebija 3 lodes, bet gan 2, ievērojies cītīgāk. Šodien bija terra, kur administratoram ar lodes salaida un viņam hp izgāja cauri, bija videoklips, bet pateicu, lai nevieto, jo ir hp - bugs.

    Skatoties pēc blood effect - 2 x izšķīda asins. 

    • Like 3
    • Upvote 1
  4. Tavs niks spēlē: Zigits_Dzervenite

    Administrātora niks spēlē: Steve_Winchester

    Pierādījumi par pārkāpumu: 

    Apraksts par situāciju:

    Labi, neesmu iesaistīts, bet gribēju komandas vārdā uzrakstīt. Cilvēkam vārdā Duncan iešāva divas lodes un hp nenogāja, un tur uzreiz pa taisno jādod bans? Viņš aizskrien prom, vairāk nevar redzēt viņa clist - hp, varbūt viņam noņēmās? Tur tiešām par viņu nebija gana pierādijumu, lai izsniegtu banu. :1f60c: No hate, vienkārši domāju, ka ar to nevarēja pierādīt, ka viņam ir kaut kas tāds. 

    • Like 2
    • Upvote 1
  5. 14 hours ago, Žigulis said:

    Tev tā švaki ar RolePlay un nesaproti, ka tur LOWRP. Un vēl noteikumus nezini, kauns. :D  Lai raksta sūdzību par to WP un redzēsim kur nezin noteikums, amigos.

    Bezjēdzīgi tev pat atbildēt!  Noteikums ir rakstīts tā, piesegšana - admins, ja runā baigi gudri un aizsargā savējo draugu! 

    ''Aizsargā savējo draugu!'' Es viņu pazīstu knapi 1 dienu, un iepazinos tikai dēļ tā, ka viņam palīdzēju uztaisīt labāku skatu uz GTA. 

    Večuk, Tu jau cik komentārus iepriekš minēji, ka šeit neko nerakstīsi, kāpēc tad turpini? 

    Gaidam labāk @Sarkanais Kamars atbildi, bezjēdzīgi postus krāt dēļ stulba pārpratuma. 

    Ja nezini, kas ir termins MG, pašvaki Tev pašam, draudziņ. 

    Sūdzas par manu attieksmi, kaut pats katru dienu dzen forumā lielāko sviestu.

    xUNCt0u.png?1

    • Like 3
  6. 14 hours ago, Žigulis said:

    Good RolePlay /b " da jopt pienemsim ka ja " Tu tiešām Darkij esi "RP" dievs un tavs draugs. :)  Pēdējā mirklī ? tu tiešām esi klauns, ja es tev iedevu ss ar tā menta RolePlay. 

    Un nebēdz no tēmas, ja runa iet par tavu attieksmi un LOWRP! Man neintresē ko darīja otrā persona! 

    Pienāksies tāpat atbildēt par darīto.  Bezjēdzīgs pie tevīm teksts. 

    Tu pat viņu nesodīji. 

    Sodīt par ko? To, ka Paul vienkārši ņirgājas? Un policists dara savu darbu?  

    Btw - Labāk aizej palasi noteikumus, cilvēkus nesoda ar warning point, par to, ka viņš ir iejaukts situācijā.

    • Like 3
  7. 14 hours ago, Žigulis said:

    Diemžēl tu esi admins un tev vajadzēja sodīt abus spēlētājus, bet ne vienu un parādīt no sevis negatīvo pusi. 

    Tev pašam smieklīgi nav ??? vispār saproti ko raksti ? :D Kam intresē cik neesi spēlējis vai esi ? ja tu esi admins, tad pildi savējo darbu.

    https://prnt.sc/wcf65g Tas lai nespētu labot. No manis tas arī viss un gaidīsim Kamara atbildi! 

    Es pielaboju zolīdāk, jo uzrakstīju neloģisku tekstu, goosh. Droši saskrīno pilnu floderīti, refresho katru sekundi manu rakstīto, varbūt kaut kas pielabots, pārlabots. :1f602:

    Bet pa tēmai. Policists palūdz izkāpt no transporta, persona pretojas un ic čatā vislaik vien glupi mūld.

    1. Izkāpj no transporta, nevis paceļ rokas, bet vienkārši mierīgi stāv, kas liecina, ka jau smietos par esošo situāciju aiz ekrāna. Sāk labot transportu, nedaudz pēc cs smird, ne? Kurš cilvēks loģiski labotu transportu, kad viņu apturētu policisti? Neviens. 

    FjWpE5C.png

    2. Tad seko nākamais solis, ka vienkārši persona neatbild normāli un pielieto komandu /do ņirgājoties.

    h2jwTK7.png

    3. Policists saprot, ka Paul_Durant vienkārši ņirgājas, pasaka ''pieņemsim'' un turpina roleplay gaitu.

    qO4ZYgi.png

     

    Draugs mīļais, Žiguli, kur policistam ir low - rp? Acis paņem pirkstos. Tā ir, ka atbrauc pēdējā mirklī un iejaucies tur kur nevajag.

    Varbūt pa traku uzrakstiju ooc čatā par Paul, bet kā justies man, ka tiešām vēlējos redzēt normālu roleplay situāciju nevis saņemt pretī kaut ko tādu? 

    Atvainojos jau iepriekš. :1f60c:

    • Like 2
×
×
  • Create New...