• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Lecējvīrs

OldSchool
  • Posts

    950
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Lecējvīrs

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Morrant 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Steven Kennedy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvu stacijā un pie manis pienāk persona kura vienkarši /cuff un stāv blakus. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrew Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jim Lane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Terras laikā pārkāpa daudz noteikumus, arpus terras taisija stāvošu DB, SK, izmantoja hph. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. Ja ir nepieciesams varu ari ielikt vel vienu video, kura ir redzams ka tu ari esi zem zemes, bet velos zinat administracijas viedokli, bet ja ir nepiceisams... PS.Nav garumzimes.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrew Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Rick Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Terras laikā lein zem zemes, un šauj nost. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa vianas dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Sāc skatīties no 1.15 minūtēm.
  5. 1. Apraksts par problēmu :Biedrs iespamoja zinu, bet parādījās kaut kāds jocīgs teksts, un arī zona nekur nemirgoja, bet gan nobugojās, un laiks beidzās. 3. Pierādījumi par problēmu :
  6. 1. Tavs niks spēlē :Andrew Reed 2. Administrātora niks spēlē :Andrew Williams , Mark 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Es pirms terras pieņēmu biedru, bet viņš mani sodija ar brīdinājuma punktu//iemesls invite terra.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrew_Reed 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :GSG//Artjoms Gold. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Terras beigās ar aim nošāva mani, zogot terru. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Williams Helas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edvins Becins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Visus Slimnīcā DM ar Hack 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs niks spēlē :Williams Heals 2. Pārkāpēja niks spēlē :Paul Caper 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Terra HPH
×
×
  • Create New...