• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

flomish.

Lietotājs+
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by flomish.

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jahseh_Tekashi

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Zigfrids_Mundrais

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es piebrauc pie domes,tas izvelk sav pistol un puļī,un tad vēl atļaujās mani nosaukt pa gejuc.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu jo viņš domāja ka es hax.

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://imgur.com/a/hp81ehx

    welp SS nevar redzēt kā viņš dmo,bet occ ins gan.

  2. 32 minutes ago, ᴄᴀʟᴄɪᴜᴍ said:

    Pirmkārt, mēs visi mākam uzņemt vienu SS un pateikt ''lowRP ielika 3000s par neko'', kad skrīnšotā pat nevar redzēt nekāda veida RP no manis/Qwetty. Tu teici ka aizmirsi pasi mašīnā, kuru mēs atstājām stacijā. Tu to pateici pusceļā uz iecirkni, tādēļ nebraucu atpakaļ. Pirms mēs sākām braukt uz iecirkni mēs ar RP pierakstijām Tava mašīnas nummuru, pēc kā ar RP ievadijām datorā to, pēc kā jāizmet visa informācija par Tavu mašīnu/īpašnieku. Un tu neteici lai mēs erpojam normālāk, tu neko pat tuvu tam neteici. Pat piesējies pie visa ko mēs darijām, viss ko tu darīji ir rakstīji /do komandas, kuras pārvērš tavā labā. 

    Tu pārsteidzi ātrumu/bēgi no policijas/meloji par savu vārdu un uzvārdu / pretojies arestam/ kā arī Tava attieksme IC nebija no tām labākajām. 

    Domāju ka šis laiks cietumā bija pareizs un nopelnīts.

     

    stacija? Tas bija SF Ostaa,un jus mani vedaat uz SF Iecirkni..Loti tālu … Pieraadi kad tu ar RP pierakstiiji manu numuru...Pieraadi ka es vispar kaut ko paarkaapu,jo puse ko tu te sarakstiiji ir bullshits

     

  3.  

    1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jahseh_Tekashi

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jack_Wattangus,un velviens ments.

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : viņi prasīja pasi,es teicu ka aizmirsu mašīnā,jo tā arī bija...Nu pēc erpe.Tad čalis sāka prosta kkādu LowRP taisīt un teicu lai rpo normālāk,bet tad viņš mani iebāž jailā uz 3000 sec.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Dēļ tā kad es pārak lielu rp no viņiem prasīju laikam..

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu: http://prnt.sc/o3siva tur nav nekādi pārkāpumi,vienkārši bilde kur mani iemet jail. Gribu pierādījumus no viņiem

     

    Gribu pierādījumus ka esmu vainīgs, ja nav,tad vēlos unjail

×
×
  • Create New...