• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

flammenwerfer

Veterāns
  • Posts

    1,874
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by flammenwerfer

  1. Kādām lokācijām, interjieriem gribētu redzēt mapping atjauninājumus? 

     

  2. Kad tiec serverī, pamēģini uzrakstīt /spawnchange pirms tevi izmet no servera. Kad iesi pēc tam iekšā, tevi uzspawnos savā mājā, ja tev tāda ir.
  3. Video redzams ka skraidi apkārt kā negudrs un nepārtraukti taisi CR, kā realajā dzīvē to neviens nedarītu, jo uzreiz tiktu nolikts pie vietas, bet spēlē diemžēl nav iespējams ar rokām kādu noķert. Tāpēc arī pie pirmās izdevības sacuffoja tevi, jo RP nav iespējams uzrakstīt tik ātri arī ar binderi, lai varētu uzlikt cuff. Sūdzība aplama. Bez pilna ss vari nemaz netaisīt sūdzību nākošreiz.
  4. Ir dzirdams kā viņš tur backgroundā skraida apkārt, sūdzība aplama.
  5. Tu bija viņa hooda, loģiski ka tevi nošaus un pēc ss neko nevar pateikt. Sūdzība aplama.
  6. Sūdzība aplama, nevar zināt kurš no visiem.
  7. Sūdzība aplama. 18:15 var notikt mafbizz un nekur nav teikts, ka tu neuztaisīji rr lai tev nemirgotu karte.
  8. Gudrīt Tu, tev laikam ļoti patīk citiem piesiet lietas ko viņi nav teikuši. Iemācies izlasīt to ko tev saka, tad visu sapratīsi, bet nu lai tev palīdzētu, uzrakstīšu vēlreiz - Braukt pa LS Tu vari, bet šajā situācijā jūs kādu ķērāt. Braucot uz to rajončiku viņam pakaļ, jūs nevis tur čekojāt kur viņš ir, bet ļoti konkrēti un pārliecināti braucāt uz to vietu, nečekojot citas vietas, nečekojot apkārt. Gaidam Laumu vai Kamāru, mans pēdējais reply šajā tēmā.
  9. Ja blakussēdētājs tev pateiktu, tad tas būtu monitorings - par to arī pienākas bans. Nav runa par pačekošanu randomā, jūs viņu speciāli ķērāt un ļoti pārliecinoši tur arī braucāt.
  10. Patiess tikai un vienīgi dēļ šīs situācijas. https://prnt.sc/s1pwij Tādā tempā kā viņš aizbrauca no jums sākumā un pārbrauca pāri bedrei, viņš jau sen būtu tālāk, bet jūs zinājāt ka viņš nevis brauca, bet lēkāja uz vietas basically kad pārbrauca tur pāri. Kā arī, jūs tur tik pārliecinoši braucāt nevis kā čekotu vai tur ir vai nav, bet tā kā zinātu jau ka tur ir un 100% būs jāgriež iekšā.
  11. https://samp.lv/index.php?/topic/126550-administrātors-marty_world/
  12. Tiešām nesaprotu kādu beztolku Tu te dzen. Šis topiks ir par pavisam citu situāciju, nesaprotu kāpēc Tu par citu situāciju kaut ko mēģini pierādīt. Ja Tev ir problēma ar to situāciju, tad raksti sūdzību vai raksti man privāti - visu noskaidrosim. Nezin kāpēc tiklīdz citi sāk runāt par to, Tu pēkšņi gribi kaut ko pierādīt vai kaut ko mainīt, bet tad kad es ierakstīju ban apelācijā gala vārdu, Tev vispār par to nebija nekas sakāms. Par warniem neviens nebano, nemaz neskaitot to, ka man warni nemaz nav ieslēgti. Warningus izmanto, lai redzētu ko specot. Haku dievs, pats man n-tās reizes esi jautājis viedokli un palīdzību saistībā ar hakeriem, ja vien kāds cits jau šo profilu nav nopircis. Cik atceros, Tu arī pirms admina nopirkšanas te nekāds lielais hakeris nebiji. Atzīstu, esmu kļūdījies par apelācijām, kur man pēc tam ir rakstījuši dc un skaidrojuši kaut ko, bet tādas situācijas uzreiz tiek savāktas un kļūda tiek labota. Šajā situācija nedomāju, ka esmu kļūdījies par Jackey, tāpēc savu viedokli nemainīšu. Nesaprotu kāds man sakars ar tavu patieso banu @-Duksis`, jo galu galā tā bija žiguļa apelācija, es viņam discordā paskaidroju situāciju kāpēc es domāju ka tur ir patiess un žigulis uzreiz atbildēja ka tik tiešām tur ir patiess, bet tiklīdz spēlētājiem ar to problēma, tā vairs netur spriedzi un grib visiem izpatikt. Ja viņš nebūtu piekritis, man ar to nebūtu problēma, neietu tur strīdēties, but it is what it is. Kā arī, @Žigulis, ja jau Tu esi tāds haku eksperts, tad kāpēc ietekmējies no tāda nezinīša, kā es? Labi, topiks aizgāja beztēmā, cerams ātrāk Kamārs vai Lauma izskatīs. @Sarkanais Kamars @Ezerinjsh
×
×
  • Create New...