• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jahmeds

Lietotājs+
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jahmeds

  1. nu lab, to sauc par samp https://streamable.com/1obpvl
  2. hvz kpc es pagriezies uz sanu, itka pa tevi temeju
  3. uz mana ekrana tas pilnigi savadak izskatijas, bet nav matreala, nefilmeju, admins bij on, kur pings?
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Garry_Shady 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Arpuss DB 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Ja jau es netrapiju, tad kur tas 5 lodes pazuda?
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gordon_Krewazz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Gonzalez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Trevor_Makaveli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. protams ka cilvekam unban jado, kads db, vins tadas lietas nedara, #Atbrivot Turku! Viņš man premku vēk nav iedevis :/
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lauris_Junior 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Galante 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Amar_Korte 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gordons_Riniko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Axoul_Ramzze 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ...... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Yon_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Evan_Jameson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Eh.... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Yon_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Valdis_Petrovics 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pārkarsis laikam 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  17. Nope, pēc butibās tiem civilajiem butu japaceļ rokas utt.. tas kad tas nēģeris tur sāka šaudīties, nebij mana vaina. Un kāpēc gsg un syy tur nevarēja atrasties?
  18. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Yon_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Laima_Jogurtina 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņa apvainojās par to kad apcēlu viņas ratiņkrēslu... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  19. Es uz turieni gaju vinai naudu prasit, bet tadkad tas bomzis tur ar flakonu saka uzdarboties, zjebal palika :/
  20. 1. Tavs niks spēlē : Yon_Cassidy 2. Administrātora niks spēlē : Alex_Mccarty 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=SMm7SDyEQ2s 4. Apraksts par situāciju : Domāju kad dzenis, mani nepatiesi ķurmā iemeta
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Yon_Cassidy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adolf_Gonzalez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Brālis picu nepārdeva... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...