• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mazais Stiflers

Lietotājs+
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mazais Stiflers

  1. 4 hours ago, EpicGamer69 said:

    Conor aka Mazais Rusļik aka autist:

    Sākšu ar tevi. Tu esi ļoti liels lowaks. Pat 1v1 nekad negribi jo zini ka padirsīsi pat pret Ivanu_Petrovicu. Tik ar stāvošo db māki šaut, bez tā nihuja neesi spējīgs izdarīt. Dabūji kkādu sūdainu autocap no Frukta, tgd te sadomājies ka baigais bangeris esi. Danya vakar tevi ar parastu flooderi pārspamoja. Pats terrās nevienu neatvāc, tik ceri ka tavi biedri visu izdarīs tavā vietā ar hax, jo pats droši vien sampfuncs nemāki ielikt. Vēl atceros, kad biji BG līderis prasīji danyam lai iemāca tev šaut. 

    Vienalga vai acc on/off, jūs aka Vg aka'' konors un viņa dibenlīdēji'' skraidat ar hax. Vislaik kad acc on tiekat banoti vai nu terras laikā vai tad kad tikko ir beigusies terra. Pat tgd aizej banlistā apskaties, pēdējie 2 bani ir vg biedri. (Jame_Cassel un Mike_Torez, jo zinu ka tu ar savu autismu nespēsi atcerēties kas bija tavā gang). Visi VG ir lowaki, kuri bez aim un hph neko nespēj izdarīt. Kad admini on, skraida ar aimu, kad adminu nav, tad hujarī ar mini uz terru.

    Nav runa par raudāšanu. Runa iet par faktu ka jūs esat lowaki. Bez hakiem jūs esat 0. Vienīgās terras kuras jūs godīgi paceļat (šaubos vai vsp godīgi, bet tas tā) ir kad esat 10 pret 2-3 pretiniekiem.

    Vai nu iemācāties spēlēt vai arī nespēlējat. Vai tiešām dienas beigās jūtaties gandarīti, kad uzvarējāt ar hax?

     

    EDIT: neaizmirsīsim arī faktu ka 2 ja ne pat 3 admini ir tavi dikraideri: Jame_Crawford, Frank_Underwood un par trešo es neesmu pārliecināts tāpēc labāk nepieminēšu. Crawfords un Underwoods vislaik jūsējos piesedz un pretiniekus met jailā pat par vissīkumainākajām lietām. Neviens admins par tādiem sūdiem nejailo, izņemot šitos divus. Un necenšaties noliegt, viņi abi ir tavā skype grupā.

    Vakar danyu iesēdināja jail par BH pāris min pirms spam, un tad kad danya turēja terru no jaila, uzreiz izkickoja

    kartejais heiters, vienam liderim ieprieks manliekas kurs vadija GSG, meginaju so ieskaidrot, neviens jums neizliedz lietos hax? kur problema ble, tu ka dalbans totals te nac dirsies, sataisijis feik foruma profilu cipa dirsties tagad var ubludak koncenij, *** man un visiem uz tevi un tavu raudasanu, man vajg visu los santos dzeltenu VIENKARSI vajg un man galigi *** dari ko gribi, es dm visus terra, nekur jus netiksiet, sveiciens conoram un rihardam.

    Alexander_Blumenthal tiks iesniegts ar 10 kreditiem. TC

    • Upvote 1
  2. 11 hours ago, Ramzze1 said:

    Tur tak błjin viss ir redzams ! No sākuma cita krāsa pēctam jau ozranziiga ! Vairs nav ! 

     

    Noteikti fake yea ! Pats tgt paljies ! Rekur ir pashi pieraadijumi sāk teikt visu sarkazmā, un pasaka , ka vinjam dahuja krediiti! Nu tå ir , ka spele tik visu laiku mauc naudu ! 

    nu ble visi zin ka es hakoju un tev ari butu tas jazin, pareiz ka man haki ir :D bet tadu man tocna nav, galig poh, lai admins skatas (alex zanetti kur paliki dargais)

    • Upvote 1
  3. 1 minute ago, BensT said:

    kads tūr sākars kad biji laiciņu afk kad pec afk ienaci un mahā uz gāisu bija nekas tur nenosedas uz gaisu visu bija

    nu tas ka man maha tur sakuma stavija, un kad tu esi afk laika tu vari viskauko izdarit, ka redzeji es noclipots jau ieksa biju, un tu vai vins vienkarsi masinu izstumat manu un actajat ka ir, un tad kad es izgaju no afk, ta maha kura es sedeju, pati par sevi sava vieta nosezas, un *** kas vinaj prieksa stav kaut siena, vari pameiginat ar saviem cubariem ta :D

  4. 9 hours ago, Dullais. said:

    Am man liekas ,ka tu esi losie ,rapid atrums ir modificejams ,kā arī ja tur nav rapids tad tur ir no anims parladesanas animācijā tu vel ber. Plss bez XD slikti no autisma paliek

    Jaja konjesna, tryhard man banu dabut neka nebus, zonas tapat musu :)

    xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd  

     
×
×
  • Create New...