• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ričiņš

Veterāns
  • Posts

    448
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Ričiņš last won the day on June 30 2015

Ričiņš had the most liked content!

About Ričiņš

  • Birthday 10/27/1998

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Rickie_Beer

Recent Profile Visitors

6,741 profile views

Ričiņš's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

138

Reputation

  1. Tas biju es ,kas paņēma . Ganjau notrieci pats , tagad gribi atpakaļ. GG,ganjau tc.
  2. Tur nevar redzēt kad es tev situ ... es tur redzu tikai Mix ... Kompis nolagoja, pelite uzkaras, tu pats skreji klat .
  3. Noņemiet čata banu , lucu , lucu .

    1. Brūce

      Brūce

      Būs paldies, noņems

  4. PIZDU BĻ E NOŅEMIET ČATA BANU BĻ E DIVAS NEDĒĻAS JAV IR , ZAJEBA L

  5. Ko notiek ? Mani ban no shoutbox , laikam grib rīklē ar rakvereni , pipec vispār , neviens laikam nezin neko . Allew turies , ja tiksi par acc tad īstenosim mūsu plānus . axaxax , turi buru mazā !

    1. Allewellle

      Allewellle

      es tak netikšu :DASADASDA

    2. Basko(Frīks juniors)

      Basko(Frīks juniors)

      Man arī nesen nobanoja shoutboxa, bet Benja izglāba.

  6. Veltījums Haxoriem - Kaut jums dzīvē vienmēr labi veiktos , kaut jūs nekad kāju nesalauztu , kaut jūs nekad nepakluptu , kaut jūs nekad nesalauztu kādu ribu un neizsistu zobus .

  7. Karoč , nopirku viesnīcas nummuriņu , jo kova nav uzlicis manu māju atpakaļ . Nummuriņš nopirkts , domāju uztaisīšu /fixcar un pabraukāšos ar savu mašīnu . Uztaisu /fixcar , mans auto ir uz 0 koordinātām . Kova updaitos teica , kamēr ir viesnīca var pirkt auto , tas saglabājas , kad pazūd nummriņš auto arī pazūd , bet tiklīdz atklal nopērk , tad parādas . Kāda jēga man pirkt auto , ja ar to nau iespējams pabraukt . KOVA UZLIEC MANU MĀJU ATPAKAĻ . pierādījumi . http://prntscr.com/8v5abf http://prntscr.com/8v5aim Testēju vairākas reizes , bet nekā , vienmēr viens un tas pats . Ja kādam ir tā bijis tad postojiet .
  8. Paldies visiem kas mani atbalstīja administrācijas laikā , bet paldies īpaši visiem heiteriem , tagat pats redzu kā ir no parasta spēlētāja acs .

    1. raziks yo

      raziks yo

      Tu biji mans drafks , Bet iemeti mani cietumā :@

    2. raziks yo

      raziks yo

      @Mr_kiwie Piepisies :@

       

  9. Piedod Bendžamin , bet es uzskatu par jailbug 1 līmenim 14 dienas ir par traku , varēji jau sākumā izkickot . Ir tāds bugs kad tu esi mirsi un tevi iejailo tu vari rakstīt /acceptdeath un pēc tām pāris sekundēm tu atdzimsi slimnīcā . Pēc manām domām šis cilvēks ir pelnījis unban , viņš vēl ir jauniņais un tā . P.S. MCP- Moderator Control Panel . Ceru kad šo izskatīs Pofo .
  10. Bļāā , es ebal , šodien izdzēsu visus video ārā no frapsa , domāju uz visām ban apelācijām esmu atbildējis . Nodod šo apelāciju JImam , Pofo , viņi unbanos .
  11. Pēc pieredzes runāju , man arī ir bijis tā kad laiks iet , vis iet čotka ,bet RM pazūd , autoservisa arī nau , bet visa spēles gaita turpinas , man liekas kad nau tur s0beita vai n-shit , pašam arī ir tā bijis , kautkas toreiz vēl blakus sēdēja .
  12. Šas iemetīsu pierādījumus E: http://prntscr.com/8nmkx2
×
×
  • Create New...