• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

LAKIJS. ♠

Lietotājs+
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

About LAKIJS. ♠

  • Birthday 10/30/1918

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    LAKIIIZ.

Contact Methods

  • Discord
    kristers.r

Recent Profile Visitors

1,762 profile views

LAKIJS. ♠'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1. Tākā animācijas nav, ka ir izliecies pa logu, biju norpojis pirmstam, ka izliecos paelpot svaigu gaisu, bet nezināju, ka kādu tas tik ļoti aizskars, tapēc screen ar rp nav. :( +es nešauju, takā nezinu, par ko Tu tur sūdzies. p.s - man tpt 365 vakar iedeva.
  2. to jau izlems admini. :) Paskaties netā, ko nozīmē vārds abuse, ja savos 12 vēl nezini, tad ieraudzīsi kur tur ir abuse.
  3. amm, bet kur Tu izraki, ka tas domāts Tev? Tu brauci garām, es satiku savu draugu Mike, nosaucu par gandonu ( draugu būšana ), ma tā vienmēr. Kāpēc uztver to, ka tas bij Tev? Vispār neko Tev neesmu teicis.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lucky Wright 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ralph Lee Everest 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nervi mazajam netur. ooc insults. 4. Kā vainas dēļ tas notika :12 gadnieka. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. kārt - tu sāki dirsties, kad paprasīju Carmello kapēc viņš ir palīgs. 2. kārt - neesmu Tevi insultojis, ja esmu - dod pierādījumus. 3. kārt - provoceju IC, nevis OOC. :) 4. kārt - pajautāšana, vai PC nodega, nav insults. :D sad lyf, gg
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lucky Wright 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edgars Castellani 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : da neko, es IC dirsos, šim aizgāja ooc. Diezgan pasmags ooc insults. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazā 12 gadīgā Edgariņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Bij jau ar. :) pierādi, ka nebija. Būtu tur vārds ''pid*ar*'' vai kkas tamlīdzīgs - ook, bano. Tagad neredzu iemeslu. KĀDA SARUNĀŠANA? Tajā pašā sūdzībā kur tu man banu ieliki ķip, var redzēt, ka es /f rakstu, ka jamaksa lai tiktu, +Valters Orange prasija vai var tikt CP, šis teica pāris simti k un tiks. Man ir chatlog, bet to jau neņems vērā..
  8. 1. Tavs niks spēlē : Lucky Wright 2. Administrātora niks spēlē : Raffale kkāds, bet te vairāk par forumu. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/104256-s%C5%ABdz%C4%ABba-lucky-wright/&do=findComment&comment=828437 un http://www.samp.lv/index.php?/topic/104255-s%C5%ABdz%C4%ABba-m%C4%93rs-davis-young/ 4. Apraksts par situāciju : Kāds sakars par vārdu ''lox'' dot 4 dienu banu ? :DDDDD es to nebiju domājis kā krievu valodas ''h'', bet gan kā ''ks'', sanāk - ''loks'' Nekas aizvainojošs vārds ''loks'' nav, kāds sakars 4 dienu banam? dafuq ? saspiedies ? :DDD +, par otru linku - kur nav pieradījumi ? čal, tur ir screens, ka Matt Taylor iedod naudu mēram un pēc nepilnas minūtes Matt ir cp, un kā mēs visi zinam CP nav līdera, takā viņš tur tikai tikt varēja caur mēru. Iemācies sūdzības izskatīt, genius.
  9. Editoti screeni sūdzībā neder. gg Gan jau wh spīd, ne ?
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lucky Wright 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul Condello 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tas pats prikols domē ar mēru no iepriekšējās sūdzības, šis izdomāja uzmest MG, nonrp zvaigznītes. :$ 4. Kā vainas dēļ tas notika : Labakā mēra Dāvja, jo viņš šitos atsaldeņus tur pieņem. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lucky Wright 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Davis Young 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : karoč, man un Valteram bij sarunāta pieņemšana uz CP pie mēra, atbraucam, šis ne rakstīt māk, ne kko izdarīt, visu laiku tik čukstās ar Matt Taylor. Tad jau man sāka likties aizdomīgi, ka Matt izskrien laukā un atskrien atpakaļ. Šis sapiķoja mēram, un mērs hujakš nonrp invite CP. Nu tas Dāvis bik atsaldēts, ko lai sak'? 4. Kā vainas dēļ tas notika : Labākā mēra ever. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) [/url]
  12. Nez, vari pajautā Ferrim vai Gerkānam, pēc tā jūsu ddos man diezgan lagoja nets, /f čatā arī ārdijos. Varbūt tas pie vainas, bet nu lai skatās admini. P.S - paskaties to pingu i sev, i man tajā vidakā. Nav brīnums, ka abu pingu rezultātā sanāk šitādi bugi. - http://prntscr.com/fci979
  13. Neredzu ne smaku no aima. Es arī diezgan lagoju(paprasi Gerkānam). Prost šāvu, hz ko Tu tur esi sadomājies, kāds aims. GTA ar tev pārmodots, tagad te kkādu huiņu dzen.
×
×
  • Create New...