• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

BoBix

Lietotājs+
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Social Info

4 Followers

About BoBix

Profile Information

  • InGame
    Bob_Shipman

Contact Methods

  • Discord
    Rembo

Recent Profile Visitors

2,025 profile views

BoBix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

58

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] @Sarkanais Kamars 3. Pierādījumi par problēmu : 1. Apraksts par problēmu :Viss bija čotka, līdz vienu dienu no dahuja produktiem visi bija pazuduši, kā arī biznesa lic. Laicīgi pamaniju, ieeju pasūtu atkal dahuja produktus un šodien tie vairs nav. Pieļauju iespēju, ka atkal kāds āksts ir atklājis kādu bugošanas veidu. Jo pirmstam tas bizz man bija jau ilgāku laiku un nekas nebugojās @Sarkanais Kamars 3. Pierādījumi par problēmu : https://files.fm/u/gd5bp6nx#/view/sa-mp-009.png @Sarkanais Kamars atkal esmu papildinājis produktus, paskatīsimies, kas būs vēlāk-https://files.fm/u/buy4pbr9#/view/sa-mp-010.png@Sarkanais Kamars Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  2. Tie kuri tur sūdzējās, tie jau nav nekādi lielie RPeri paši Kā jau rakstiju, bija RP, bet pirmstam. Tas jau nekas, ka serveris neļauj man viņu pieņemt mafijā, mājas dēļ. Kā arī to pirmstam nekādīgi nevari zināt, pirms neesi inviteots. Es kad sāku spēlēt šajā serverī, arī nezināju, ka māja ir oblIgāta, bet kur tas laiks :D. Bet rp bija uzrakstīts un viņš bija saģērbies. Reālajā dzīvē tak pa divām reizēm neģērbsies ;D
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Bob_Shipman 2. Administrātora niks spēlē :Frank Macwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu : ir redzams gnjv 2wp Alex_Shipman 4. Apraksts par situāciju : Es nesaprotu kur šitādi moralie ***** rodas. Situācija - Spēlētājs ar vārdu Ahmads grib pievienoties mafijai. Visu sarunājam, čalis tiešām cenšas un uzraksta man tiešām labu rp. Bija liecinieki, sēdēja blakus. Bet izrādas, ka viņš spēlējis citos serveros un nezina, ka jābūt mājai, lai tiktu kādā org. Es viņam piedāvāju uzdāvināt māju, jo cilvēks tiešām centās un es dabūju ieguldīt laiku, jo normālam rp vajag to. Atradu māju pa 180k. Aizbraucam uz banku, ieskaitu naudu. Braucam atpakaļ, viņu izkicko. Nekas, ienāk on, atkal aizvedu uz māju un tad uz banku, lai papildina tās kontu. Tad invitēju. Bet redz, zajebisie admini redz pēdējo mirkli un jūtas tik KRUTI, un iedos redz pēc vairākām h wp. Tāds naglijs, kur bija problēma, tajā brīdī kad to redzēja, uzprasīt vai bija rp? Tas tiešām tik ahujenna grūti ir? Es būtu uztaisijis ss. Negribētu pat minēt, ka tas varēja tikt darīts ar iepriekšēju nodomu. Es esmu vienīgais, kas domā, ka varēja tajā brīdī kad pieņēmu un redzēja, ka nav tas rp... uzprasīt vai tiešām nebija rp? Loģika kkāda ir tomēr. Ne jau es katram taišīšu ss... Kā man tas kadrs teica, lai daru. Un šis vsp attiecas uz visiem adminiem. Kā arī man p**** vai to wp noņems. Vnk varbūt nākamreiz kāds admins aizdomāsies, pirms liks wp.
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Rembo_Carizzo 2. Administrātora niks spēlē :Diego_Xujarz 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://bildites.lv/a/5taum39j#twyh5grz 4. Apraksts par situāciju :Nedaudz aizķēru šī augstāk stāvošā mašīnu. 1h jail CARDM XDDDD Tu normāls jūties? Tas, ka tev nav dzīve, un vari papist 1h vienkārši tāpat vien, ir normāli 15 gados. Es iegāju vnk for relax SAMP, un šitam es nepatīku, tapēc vienkārši dara ko grib un kā grib. Nedomāju, ka uz 1h jāmet par to, pārspīlē, puika mazais. #NOSTARXUJARZ
  5. Ko es esmu vienmēr teicis par administratoru dirsā līšanu? Zinu, ka vairs neesi admins, bet kāpēc jums bail aizrādīt, ja kāds no citiem adminastratoriem dara, ne tā kā būtu jādara? Šeit tas pierādas un ļoti acīmredzami. Izskatās, ka lūdzies,lai tev nedara pāri, jo izsaki savu viedokli.
  6. Karizo Low un nejēdz Rp. Īsumā loxi. Ban visus!
  7. Ā Man šim forumam neatjaunojās agrāk parole, tpc ir vēlviens... Man tev savu gta mapīti atsūtīt? Piedod, saulīt. Tu šobrīd runā tā, itkā tās būtu tikai manas domas. Un kompliments skaists Nedaudz tiem retardiem, kuri nesaprot. Šis jav vairs nav nopietni. Tāpat šeit nekas nemainīsies. Manuprāt, admina statuss ir pēdējais ko vajadzētu pārdot. Tas ir nožēlojami Bet nu, katrā jokā ir sava taisnība ;)
  8. #NOSTARXUJARZ #PRETPIRKTIEMADMINASTATUSIEM #PRETHAX Rembo_Carizzo Ir Ir Nedaudz par to, kā notiek pistie /mafbizz, kopš mūsu seksīgais piecpadsmit Gadnieks iekš admina statusa.Beidzās skoliņa, puik piesēžas pie pc, un speco Lm. Samet Lm jail par pg uz h, lai nevar savākt cilvēkus, jo pretēji syy pazaudēsies. Kā zināms kopš Xujego_Xujarz Admins, pārsvarā syy nezināma iemesla pēc, iegūst visas zonas. Un pēc kara uzreiz lielākoties, dēliņš ir off. Kāpēc? Multiacc? Agrāk biji aktīvāks, bet kopš esi admins, tas ir mainijies. Šoreiz par pg, jo nedaudz palēkāju ar moci pa kalniem. Es nedomāju, ka par tādu sīkumu uz h jāmet. Protams, ka ka tas ir tik tāpēc, lai syy būtu ez kari. Jo es kā leaderis nevaru savākt cilvēkus iekš jail Es saprotu, ka ir kruti, ja tavai mafijai ir visas zonas, bet zūd jēga mafijām. Zūd jēga piedalīties karā, ja tu esi darijis visu kā vienmēr, bet kopš šis admins.... Nevari zināt kad un par ko tiksi jail. Cerams arī kādreiz pats mazais izaugs no šitā. Un sapratīs, ka jautrāk būtu, ja karos varētu būt noteikumi arī syy. Bet, manuprāt, tu paliksi ātrāk bez admina statusa https://failiem.lv/u/z7wat8m9#/view/IMG_20181010_170100.jpg
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Rembo_Carizzo 2. Administrātora niks spēlē :Jā 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Dabūju šo banu, jo kļūdijos, un vienā brīdī nokārās serveris. Es reāli pastāstu visu kā bija, un šis administrators pat neizprot, ka var tā gadīties. Es nedomāju,ka administratoriem ir jābūt tādiem ļoti botiem... No cilvēcības ne smakas. Es arī pieļauju domu, ka Richards jav te ir pa ilgu, un viņam ir šis apnicis, ka pat vairs neizlasa visu kā bija. Tik apskatās pierādijumus un viss. Domāju, ka viņš nav tāds vienīgais administrators, tāpēc varbūt vajag dažreiz izlasīt situāciju. Nevis vienkārši apskatīties vid un uzrakstīt bans patiesss. Uzrakstiju šo,jo zinu,ka neesmu vienīgais, kas tā domā.
  10. Ja tu būtu izlasijis, tad saprastu par ko es "stresoju" XD No Owena šito negaidiju Es saprastu, ka viņš butu off, vai es to apelāciju iemestu pēc vairākām dienām. Bet es apelāciju uztaisiju uzreiz kā banu dabūju, un viņš vel pectam nosēdēja vairākas h ig
  11. 1. Tavs niks spēlē :Rembo_Carizzo 2. Administrātora niks spēlē :Diego_Quarz 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/a/4dgbxe36#2xr25yjf (screen iesūtija Rickie_Carizzo) apelācija- 4. Apraksts par situāciju :Es domāju, ka lielākoties šajā sakarā neviens no citiem administratoriem nevar darīt, bet es šo rakstu, lai pievērstu citu uzmanību. Es zinu, ka šis administrators ir pircis savu statusu, bet vai tiešām ir jārada šāda attieksme. Rodas jautājums, cik ļoti daudz Kovas kungs ir gatavs pārdoties? Jo ir jāsaprot, ka šāda attieksme nebūtu jābūt no administratoru puses. Šajā gadijumā, tas ir par bana apelācijas pierādījumu ievietošanu. Es domāju, ka ja es ievietoju bana apelāciju, tai būtu jādod atbilde pēc iespējas ātrāk, bet šis administrators uzskata, ka tas ir jānovelk līdz pēdējam (Redzams in screenshot) Es saprotu, ka ir dotas šīs 48h, kas noteikti ir par daudz un pavisam noteikti pietiktu ar 24h. Jo šajās 48h un + līdz dota galvenā administratora atbilde par bana patiesumu, es varu pazaudēt māju,bizz,garāžu u.c. Šajā gadijumā, Manuprāt, šis adm strādā, ja tā var teikt, savās interesēs un palīdz kā mēs zinām, pirktajai mafijai -SYY. Varbūt kāds cits administrators var izteikties godīgi par šo situāciju? Nelienot ānītī. Paldies! (Ceru, ka Kovas kungs arī saprot, ka ar šādu attieksmi, atkal varēs atgriesties pie max 24 cilvēkiem ig)
×
×
  • Create New...