• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Džokelz

OldSchool
  • Posts

    1,448
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by -Džokelz

  1. Cilvēks atrodas sava zona, līdz ar to DM tur nav, ir iemesls. TC
  2. Condsty_Howard tiek banots uz 365 par hph paldies par sūdzibu tc
  3. Jackie mortez tik banots uz 1 dienu par ooc insultu Paldies par sūdzibu tc
  4. archy mortez tiek banots uz 365 par čitu lietošanu. Paldies par sūdzibu tc
  5. Alex beckham būs jails uz 120 minūtem Paldies par sūdzibu tc
  6. Video nav redzams spēletaja niks Sūdziba aplama tc
  7. Kristers suns tiek banots 365, par čitu lietošanu Paldies par sūdzibu tc
  8. Par maz pierādijumi, iespējams kad viņš pat nešava Sūdziba aplama tc
  9. Neredzēju to kad viņi šava par tevi, tieši uzspecoju bg pabrauc garām tu sāki puškat pa tačku ar m4, nebija 1 lode. Es tevi iemetu cietuma. Prasiju vai tev ir vid, tev nebija. Ja būtu un tur būtu redzams kad tā bija, tad būtu unjails.
  10. Iemet pierādijumus ar viņa rp un viss būs čotka, no mana skatu punkta viņš pieskrēja un tu viņu invitoji. Pierādi kad bija rp, nebus tev wp.
  11. Tu man moška paskaidrosi pričom tur es? Es biju uz moča diezvai no tekiem tev atrautu tik daudz hp ar vienu šavienu, vispār neesmu tur iesaistīts. Fake sūdziba par mani. Nevar redzēt kas tevi tur nošava, varēja būt jebkurš.
  12. Normāls esi, ko tu tur tagad izdoma? :DDDDDDDDDDD pašus savus noteikumus, davaj nomierinies, un gaidi lidz ričards izskatis.
  13. A ko tu man pateiksi par to kad tu tikai gsg speco? Ar Hazen, es viņu pieņemu tieši pēc terras, tur nevar redzēt, vai terra vel bija, vai nebija. es teiktu kad par to pat ir maz pierādijumi.
  14. Tev viss ok? tu ar šitadiem prikoliem meiģini pierādit kautko? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tu saproti kad tas teksts ir bugains, nevienmēr viņš rāda kā tev gribētos, plus Redleris kad tika pieņemts, ja tu saki kad tā ir kā ir, viņš varēja but afk, iespamoties teksts velak, vai kad jau izvēlejies skinu, tev tas uzspamojas. Ar šitadiem pierādijumiem neko nepierāda, nav neviens moments vērots, ar mani kadrā.
  15. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Jame_Crawford 2. Administrātora niks spēlē : Cortez_Ramze 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Vēlos redzēt tos 2 invitus terru laikā.
  16. Neesmu iesaistīts, cerams ari wp nedos, bet tur nav pinga, līdz ar to neko nevar pierādit. vajadzēja pingu paņemt, jo sākuma gāja hp nost.
  17. http://prntscr.com/po1f3c gsg nemaz nehako :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD http://prntscr.com/po1ffo https://ibb.co/jhwpXSP Norm nopaļijies
  18. Ir mums tāda komanda tev tiesa. Ja jau pirmo reizi esi tā izdarijis, tad nākamreiz darīsi to pašu, ja tu tādu huiņu taisi tev organizācija tāda neviens negaida.
  19. Vienīgie ticu kad neesat, bet /wanted jums ir. /arrest jums ari ir. Ja jau viņš ir zaļknābis un pie visa viņš ir vainīgs, kapēc tu vispār ar viņu patrule?
  20. Fufeli tu gvelz, piebremze ar saviem vārdiem, pats vainīgs biji. Es zinu kad viņš kautko bļaustijas, jūsu pienākums arrestēt, vest uz iecirkni, man nekas nebūtu pret. Ja jau jūs nelikat /su un nebija vinam /su, kapec es vinu no jūsu jaila laidu ara? Nejau maģiski viņš tur parādijas, pēc tā ka jūs viņu nošavat.
  21. Tātad, es biju aculiecinieks šitai situācijai, tu biji sametis zvaigznes, nezinu iepriekš vai tieši tad, bet biji sametis, jo pēc spēletaja nošaušanas viņš tika cietuma. Tas nav tas galvenais, bet ko tu ar savu kolēģi izdariji, ir nepieļaujami un neloģiski. Tas spēletajs ir 1lvl, sāksim ar to, jūs bez cuff bez nekā, vienkarši viņu nošavat, kautgan varējat visu caur rp un cilvēcigi, vel viņš pat neskreja prom, tapēc tev nebija nekāds iemesls lai viņu vienkārši nošautu. Līdz ar to mēs ar skoču nonācam pie tā kad tādus ka jus abus pigorus nav ko darit mentos.
×
×
  • Create New...